Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.19. 16:55:30

ozsimiki írta:
sjd írta:Mint írtam, maga a pofon nem elfogadható, még ha jogos is.
ilyen mondat férfi-nő kontextusban nem létezik.

Nincs olyan,h egy nőt jogosan vágunk pofon. Férfi-férfi esetében más tészta,sok szituációval megmagyarázható lenne.

Itt max annyi,h én is elküldöm melegebb éghajlatra,de megcsapni nem szabad,nem jogos, akkor sem, ha a vitában igazam van.
Sztem nem egészen azt értheted jogos alatt, mint én, mert gyakorlatilag leírtad ugyanazt, csak bővebben. :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.19. 16:42:32

sjd írta:Mint írtam, maga a pofon nem elfogadható, még ha jogos is.
ilyen mondat férfi-nő kontextusban nem létezik.

Nincs olyan,h egy nőt jogosan vágunk pofon. Férfi-férfi esetében más tészta,sok szituációval megmagyarázható lenne.

Itt max annyi,h én is elküldöm melegebb éghajlatra,de megcsapni nem szabad,nem jogos, akkor sem, ha a vitában igazam van.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.19. 15:13:26

kanty írta: Nem vitatkozom. Megjegyzed, hogy nem kellett volna felpofozni, de attól még Te is kb. hasonlóan járnál el. Ebből szerintem jogosan következtettem arra, hogy bár nem nem tartod helyesnek a vezető reakcióját, de kicsit egyetértesz vele.
Szerintem azért van különbség aközött, hogy egyetértek vele és hogy pozitív színben tüntetem fel. Mint írtam, maga a pofon nem elfogadható, még ha jogos is.
Mihu
Director del Fútbol

2013.06.19. 15:05:19

sjd írta: Ráadásul ezek után minimum, h kussban tűröm az anyázást, nem hogy még nekiállok vitatkozni.
Ez így igaz, ahogy mondod. Viszont elég nagy probléma, hogy eljutott odáig a téma, hogy vitatkozunk, hogy ki volt a hibás, ugyanis itt egy nőt ütöttek meg...sőt, nem csak egy nőt, hanem egy 6 hónapos terhes nőt...ez felülír minden egyebet...hogy ki volt a hibás, a nő miért nem kussolt, miért vitatkozott, mit mondott a villamosvezetőnek, stb., stb...itt egy terhes nőt vágtak úgy pofán, hogy felszakad a szája............. :roll: ezek után én férfi léttemre pont le......, hogy milyen egyéb körülmények játszottak közre. Azon, hogy egy férfi szájba vág egy terhes nőt, semmi magyarázni való nincs. Ha egyesek azt mondják, hogy a nő megérdemelte, mert minek pofázott vissza, miközben ő volt a hibás, akkor előre sajnálom a (leendő) feleségüket és a (leendő) lányukat.

(szerk: az utolsó mondat nem neked szól)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.19. 14:15:13

Azt nem mondtam, hogy a nő verziója lenne a szentírás, sőt megjegyeztem, hogy mindkét verzió szerintem tartalmaz ferdítést. Így mindkettőből lehet kiragadni részleteket, vagy ellentmondásokat. Most nem állok neki ennek, mert az egész nem ér annyit.

Nem vitatkozom. Megjegyzed, hogy nem kellett volna felpofozni, de attól még Te is kb. hasonlóan járnál el. Ebből szerintem jogosan következtettem arra, hogy bár nem nem tartod helyesnek a vezető reakcióját, de kicsit egyetértesz vele.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.19. 13:43:27

kanty írta: De honnan veszed, hogy nekiállt vitatkozni? Ja, mert ezt mondta a villamosvezető. A nő verziója szerint csak sokkot kapott és nézett.
"Mi dühös gesztusokkal válaszoltunk neki." Ezt már nem a villamosvezető mondta :wink: De még a BKK is azt írja, h szóváltásba keveredtek.
Persze a következő mondatban már azt mondja a nő, amit Te is írsz, az megint más kérdés, h ebből kiindulva mennyire komolyan vehető az ő verziója.
kanty írta: Nem azzal van bajom, hogy jogosan felelősségre vonjátok a csajt, hanem azzal, hogy a villamosvezető valamilyen szinten pozitív fényben van feltüntetve. Pedig mindketten hibáztak, s a szitu is elég kellemetlen, így az is érthető, hogy következményekkel jár.
:arrow:
sjd írta: Mondjuk ettől függetlenül nem kellett volna nekiállni pofozkodni, ebből a szempontból teljesen jogos a retorzió a sofőr felé
Innentől kezdve nem tudom miről vitatkozol velem.
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.19. 13:32:15

sjd írta:
kanty írta:Nem tudom, hogy miért veszitek szentírásnak a villamosvezető verzióját.
Itt nincs egyik vagy másik verzió, piros lámpánál lelépett a villamos elé, ez alapból Darwin-díj, nincs mit ezen magyarázni, tökmind1, h melyik irányba nézett. Ráadásul ezek után minimum, h kussban tűröm az anyázást, nem hogy még nekiállok vitatkozni.
De honnan veszed, hogy nekiállt vitatkozni? Ja, mert ezt mondta a villamosvezető. A nő verziója szerint csak sokkot kapott és nézett. Hogyne lenne egyik vagy másik verzió. A villamosvezető azt hitte, hogy a villamos alatt vannak, a csaj azt mondja, hogy még a kellő időben visszalépett.

Nem azzal van bajom, hogy jogosan felelősségre vonjátok a csajt, hanem azzal, hogy a villamosvezető valamilyen szinten pozitív fényben van feltüntetve. Pedig mindketten hibáztak, s a szitu is elég kellemetlen, így az is érthető, hogy következményekkel jár.
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.19. 13:27:37

kanty írta:Nem tudom, hogy miért veszitek szentírásnak a villamosvezető verzióját.
Itt nincs egyik vagy másik verzió, piros lámpánál lelépett a villamos elé, ez alapból Darwin-díj, nincs mit ezen magyarázni, tökmind1, h melyik irányba nézett. Ráadásul ezek után minimum, h kussban tűröm az anyázást, nem hogy még nekiállok vitatkozni.
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.19. 12:59:15

Nem tudom, hogy miért veszitek szentírásnak a villamosvezető verzióját. A nő elmondta, hogy brit, ezért reflexből rossz irányba nézett, hibázott, a villamosvezető leszállt, elküldte az anyjába. Aztán jött a vezető ő elmondta, hogy a nő bemutatott neki, aztán felpofozta, ő is bevallja, hogy rosszul döntött.
Számomra egyik sem tűnik hitelesebbnek és abban is biztos vagyok, hogy mindkét oldal ferdít. A vezetőt sajnálom, mert egyrészt az állásával játszik, másrészt állítólag sokkot is kapott. De az is érthető, hogy egy embert bántalmaznak és ennek van következménye. Ha nem lenne, akkor lennének nagy bajok.
Deus
Boixos Nois

2013.06.19. 12:58:58

Uh, ez de kemény nagyon :shock: :shock:

http://sportgeza.hu/futball/2013/06/19/ ... volt_benne./

Igazoljuk le őt a Valdes posztjára xD Őt sehogy se lehet megállítani!
sjd írta:
Deus írta:
A legszomorúbb egyébként az egész ügyben az, hogy még ráadásul ezzel a terhességgel folyamatosan emlékeztetnek is arra, h az ilyen hülyék még szaporodnak is.
:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2013.06.19. 12:59:20-kor.
KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.19. 12:57:28

[quote="Deus"][/quote]
A legszomorúbb egyébként az egész ügyben az, hogy még ráadásul ezzel a terhességgel folyamatosan emlékeztetnek is arra, h az ilyen hülyék még szaporodnak is.
Deus
Boixos Nois

2013.06.19. 12:55:26

sjd írta:Amúgy az a legjobb, h időközben kiderült a nőről, h brit, és azért lépett le a villamos elé, mert a másik irányba nézett
Jah, én is ezen röhögtem kínosan először... De ez nem mentség... Ha piros a lámpa, akkor piros b+, függetlenül h merre néz. Uh, úgyhogy nem hibáztatom a vilivezetőt.

"Arra, hogy a hölgy azzal védekezett: jobbra nézett, mert brit, ezért nem vette észre az érkező villamost, a villamosvezetőnek egy kérdése van mindössze: három éve orosz rulettet játszik Magyarországon?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2013.06.19. 12:58:46-kor.
KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.19. 12:49:15

Deus írta: http://index.hu/belfold/budapest/2013/0 ... vezeto_is/

Én a villamosvezető pártján állok. Az a terhes idióta meg kussoljon. Ő cseszte el. Villamos vezető úrnak mit kellett volna csinálnia, de most komolyan? Gázoljon el? Erre még ki is rúgják a munkahelyéről. Szánalom ez a BKV vezetősége.
Pofon? Jogos volt.
Terhes volt? Sokk miatt nem vette észre.
Mondjuk ettől függetlenül nem kellett volna nekiállni pofozkodni, ebből a szempontból teljesen jogos a retorzió a sofőr felé, annak ellenére, hogy az összes ilyen KRESZ-analfabéta gyalogost meg biciklist én is legszívesebben felpofoznám, főleg ha még hasonló módon neki áll feljebb. (Na nem azért, mert nagyobb barmok lennének, mint a KRESZ-analfabéta autósok, hanem mert őket védi jog, és ezért teljes magabiztosságban grasszálnak át a piroson. Múltkor majdnem egy biciklist csapott el a villamos, amin utaztam, teljesen ugyanígy.)

Amúgy az a legjobb, h időközben kiderült a nőről, h brit, és azért lépett le a villamos elé, mert a másik irányba nézett - miközben átment a piroson!!! :D Úgy néz ki, ma is megtanultunk valamit, nevezetesen, h minden brit színvak :D
Deus
Boixos Nois

2013.06.19. 08:22:18

Fú, nagyon jók 8)

http://index.hu/kultur/2013/06/18/hipno ... tambulbol/

szerk:

http://index.hu/belfold/budapest/2013/0 ... vezeto_is/

Én a villamosvezető pártján állok. Az a terhes idióta meg kussoljon. Ő cseszte el. Villamos vezető úrnak mit kellett volna csinálnia, de most komolyan? Gázoljon el? Erre még ki is rúgják a munkahelyéről. Szánalom ez a BKV vezetősége.
Pofon? Jogos volt.
Terhes volt? Sokk miatt nem vette észre.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.18. 19:00:22

------------------------------- zubi ----------------------------

------------- f. de boer ------- koeman -------- puyol ---------

------------------ cocu ------------------ guardiola -------------

---------- xavi ----------- iniesta ------------ r10 -----------

----------------------- messi ------------rivaldo ---------------

fű édes istenem mit meg nem adnék ha egyszerre láthatnám ezeket az embereket a pályán :oops:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.06.18. 18:36:34

Kedvenc Barcásaim (az elmúlt 15 évből):

-----------------Valdes-------------------
--------Puyol--Marquez--Abidal---------
Luis Enrique--Xavi--Guardiola--Iniesta
----------------Rivaldo-------------------
----------Messi-------Kluivert-----------

Cserepad: Sylvinho, F. de Boer, S.Busquets, Cocu, Ronaldinho, Eto'o, Ronaldo*

*Bár Ronaldo barcelonai szezonjáról pont lemaradtam, de akkora kedvencem volt mindig is, hogy muszáj volt beírnom őt legalább a padra.

Ui: Még így is kimaradt sok játékos, tényleg lehetetlen egy csapatba zsúfolni a sok éves kedvenceket...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.18. 18:30:50

Zubi
Alves-Koeman-Puyol-Abidal
Iniesta-Pep
Messi-Rivaldo-R10
Ronaldo

Védekezni meg majd én fogok! :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2013.06.18. 18:04:22

All Star Barca (akiket láttam):
(kapus kimarad mert VV-t nem tudom beírni egy ilyen csapatba)
----Puyol-----Rafa-----Gio----
-----Xavi-----Busi-----Ini-----
-------------Rivaldo-----------
-Messi---Eto'o---Ronaldinho-

Ugye nem feltétlen életképes felállás, de csak így jött ki.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2013.06.18. 16:36:11

Nem Barcás:
-----------------------------Casillas------------------------
Van der Wiel-------------Thiago Silva--------------Lahm
----------------------------De Rossi------------------------
---------------Gerrard----Wilshere----Yaya Touré-------
Robin van Persie--------Falcao------Cristiano Ronaldo--

All star Barca:

--------------------------Valdes-------------------------
Alves------------Puyol-------Milito--------bronckhorst
------------------------Yaya Touré---------------------
--------------------Xavi-------------Iniesta------------
------Messi-------------Ronaldo-----Ronaldinho------
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Castiel
Capitá del Barça

2013.06.18. 14:16:15

http://napiadag.net/egy-29-eves-siket-l ... t-hangjat/
Ez azért nagyon jó, és egyben nagy dolog! És jó ilyet látni... :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.18. 11:15:21

BritishKnight
Capitá del Barça

2013.06.17. 17:50:00

Jelenleg nem Barca:
Cech;Lahm,Thiago Silva,Hummels,Alaba;Yaya Toure,Xabi Alonso,Pirlo;Messi,Falcao,Ronaldo
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
PCsabi
aka Game90

2013.06.17. 15:50:32

Jelenleg nem Barca-s: Casillas/Lloris - Richards/J. Zanetti, Thiago Silva, Koscielny, Alaba - Wilshere, Yaya, Cazorla - Walcott/Mata, van Persie/D. Cissé, Balotelli.

All-time Barca: ? - Alves, Puyol, Marquez, Abidal - Fabregas, Yaya, Deco - Henry/Rivaldo, Ronaldo/Eto'o, Ronaldinho.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.17. 15:27:50

bence-barca írta:
csababarca írta:
LG Optimus G-re less rá.
LG Optimus G E975, erre a modellre gondoltál pontosan? :)
Ha igen, ez szimpatikusnak tűnik. Elején LG-ket annyira nem figyeltem, vmiért nem jöttek be, de ez felkeltette az érdeklődésem.

Ha esetleg félrenéztem tudsz küldeni egy linket a tiedről?
Igen, ez az. LG-ket sehol nem ajánlják, pedig rengeteget fejlődött minden terén. pl az androidos kezelőfelülete kiváló, letisztult.

Ha többet akarsz tudni, fusd át ezt a topicot:

http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus ... _1-50.html

Illetve, itt van egy elég részletes teszt róla:

http://mobilarena.hu/teszt/lg_optimus_g ... zekok.html
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kova4
Barça B

2013.06.17. 15:07:25

messideco írta:Hogy néz ki a kedvenc nembarcás (aktív játékosok) és all time Barca-csapata?
Nem Barcások:
Courtouis - Lahm, Th. Silva, Hummels, Bale - J. Martinez, Arteta - Reus, Kroos, Götze - Agüero

All time Barca:
Zubizarreta - Alves, Koeman, Puyol, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta, Rivaldo - Cruyff, Messi
" A sikert az életben nem a tehetség, hanem a kitartás hozza." - (C.W. Wendte, író)

" Mérkőzés előtt soha nem gondolok döntetlenre, vagy vereségre. Mindig a győzelmen jár az eszem, bármilyen színű mez legyen rajtam." - (Ronaldo)
Válasz küldése