Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem értem a logikádat/logikátokat.Subinho írta:az a helyzet, hogy egy ilyen Tahiti ellen sztem ha gurítanak 5-6 gólt, senki nem szól egy szót sem, sőt, ez elvárható, de ezt a 10-et én sem értem, miért kellett ennyire lenyomni ezeket a szerencsétleneket??? bár nem láttam a meccset... csak kérdezem...
egyébként be lehetne vezetni a KO-t a fociban is. pl. 6-0 után vége a meccsnek és lehet menni pihenni...

Én sem értek veled egyet. Nem volt itt semmi szándékos megalázás.CsacsMate írta:Messze nem volt ez elfogadható a spanyoloktól. Az ellenfél megalázása nem része a futballnak általában. Szerencsére nálunk ezt már valamilyen szinten szabályozzák, mint amikor első félidős 3-0 után visszaáll a csapat... Persze volt itt is 8 gól már, de nem ujjszopkodással.
Már vártam az ehhez hasonló hozzászólásokat. Az is megalázó, ha egy csapat csak lötyög ellened fél gőzzel, és "cicázik" veled. Tény, hogy sok ez a 10 gól, de még így is lehetett volna közte több.CsacsMate írta:Messze nem volt ez elfogadható a spanyoloktól. Az ellenfél megalázása nem része a futballnak általában. Szerencsére nálunk ezt már valamilyen szinten szabályozzák, mint amikor első félidős 3-0 után visszaáll a csapat... Persze volt itt is 8 gól már, de nem ujjszopkodással.
Könyörgöm nemár..CsacsMate írta:Messze nem volt ez elfogadható a spanyoloktól. Az ellenfél megalázása nem része a futballnak általában. Szerencsére nálunk ezt már valamilyen szinten szabályozzák, mint amikor első félidős 3-0 után visszaáll a csapat... Persze volt itt is 8 gól már, de nem ujjszopkodással.

M1.House írta:Biztos? Nem az van kiírva.. Streamet tud adni valaki?