Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1nap alatt??? 2óra alatt keresi meg az ezer eurót, tekintve, hogy mintegy 137.000 ft-os órabére van (és akkor a szponzoraitól kapott pénzt nem számítottam, csak amit a klubtól kap) ,kb. mintha elhagynék egy 50ft-ost annyi neki 1000 euróBarcaman1993 írta:Ezen széjjel szakadok.Gareth Tello írta:Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.
Ramos? Oké. De Iniesta...![]()
Mondjuk nem hiszem, hogy kiderül bármi is, de jót mosolyogtam az egészen.
Piqué 1.000 euró? 1 nap jóval többet visz haza...
Igen, a meccs után Capello és Cannavarro is szuperlatívuszokban nyilatkozott az akkor még számukra is ismeretlen "kis gyerekről". Sűrített a video nyilván,de hihetetlen energia és akarás látszik Messi minden mozdulatán.Maxi írta:Pedig összehasonlítani sem lehet a két embert, mármint az akkori Messit és Deulofeut...corol írta:www.youtube.com/watch?v=beoxKOQ69Nc
Valahogy így tudom elképzelni egy fiatal tehetség hozzáállását, ha lehetőséget kap.
Messi - 2005, 18 éves, Barca-Juve Gamper
Köszönöm a videót, óriási volt látni, hogy 17 évesen is csak agyon rúgni tudták...
Ebbe a hírbe én is belfutottam.Gareth Tello írta:Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.
Pedig összehasonlítani sem lehet a két embert, mármint az akkori Messit és Deulofeut...corol írta:www.youtube.com/watch?v=beoxKOQ69Nc
Valahogy így tudom elképzelni egy fiatal tehetség hozzáállását, ha lehetőséget kap.
Messi - 2005, 18 éves, Barca-Juve Gamper
Ezen széjjel szakadok.Gareth Tello írta:Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
Saját vélemény, de szerintem nem fog megragadni az első csapatnál, kölcsön adjuk és semmi nem lesz belőle.SZERINTEMkristop írta:amikor deulofeu az első csapatnál volt mindig megkérdezték titot, hogy játszani fog-e, mit lát benne és ilyeneket. ő kiemelte mennyire lenyűgöző tehetség a srác, aztán MINDIG hozzátette, hogy rengeteget kell még tanulnia, főleg a védekezés terén. szóval tudják miben kevés, valószínűleg ezt vele is tudatták, nem lesz ezzel baj a barcánál.
az u20 más, olyan ő nekik, mint messi nekünk. páran védekeznek helyette is, hogy ő sétálgathasson és azon az öt meccsen csakis a támadásokra kelljen koncentrálnia.
Hát nem tudom - ha én lennék a helyében és tudatnák az elvárásokat, akkor maximálisan próbálnék igazodni. Benne nem látom, hogy a nagy egó engedi-e az alkalmazkodást.kristop írta:amikor deulofeu az első csapatnál volt mindig megkérdezték titot, hogy játszani fog-e, mit lát benne és ilyeneket. ő kiemelte mennyire lenyűgöző tehetség a srác, aztán MINDIG hozzátette, hogy rengeteget kell még tanulnia, főleg a védekezés terén. szóval tudják miben kevés, valószínűleg ezt vele is tudatták, nem lesz ezzel baj a barcánál.
az u20 más, olyan ő nekik, mint messi nekünk. páran védekeznek helyette is, hogy ő sétálgathasson és azon az öt meccsen csakis a támadásokra kelljen koncentrálnia.
Nyugodtan eladhatjuk. Ezzel az indolens mentalitással a Barcában bizonyosan nem fog gyökeret verni. Talán nem véletlen, hogy a kétségtelenül meglévő adottságai ellenére - lassan 20 évesen . nem igazán kapott lehetőséget az első csapat körül.Mezner2 írta:Nem szabad rá elélvezni, majd jövőre eladjuk 2millióért mert beleépítünk egy olyan opciót a szerződésébe,hogy ha nem játszik 19 BL meccset, akkor ennyiért viheti aki akarja Jó lesz az, nem kell izgulni Rossell knows bestGareth Tello írta:4-0 már, Jesé 2, Deu 2.![]()
A két Deu-gól:
http://www.youtube.com/watch?v=uxVhCy_rDKE
http://www.youtube.com/watch?v=5_29n4HDku4
Jó lesz ez.
szerk.: A két gólvágó mellett Suso is brutál eddig.
Nem szabad rá elélvezni, majd jövőre eladjuk 2millióért mert beleépítünk egy olyan opciót a szerződésébe,hogy ha nem játszik 19 BL meccset, akkor ennyiért viheti aki akarja Jó lesz az, nem kell izgulni Rossell knows bestGareth Tello írta:4-0 már, Jesé 2, Deu 2.![]()
A két Deu-gól:
http://www.youtube.com/watch?v=uxVhCy_rDKE
http://www.youtube.com/watch?v=5_29n4HDku4
Jó lesz ez.
szerk.: A két gólvágó mellett Suso is brutál eddig.
3-0Gareth Tello írta:Már vezetnek is a spanyolok az USA ellen az U20-as vébén, Jesé-gól, Deulofeu-gólpassz.![]()
A hispán kezdő: Sotres, Manquillo, Derik, Puerto, Suso, Campaña, Bernat, Saúl, Oliver, Deulofeu, Jesé.
Picit off: a Nigéria-Portugália meccsen a vendégeknél kezd Ié.
persze nem csak neked szólt, úgy általánosságba...Subinho írta:nem csak én írtam ezt, de nem erről van szó, hogy iratlan szabály, vagy ilyenek, egyszerűen egy ilyen csapat ellen belefért volna az is, hogy picit lazábban vegyék... én örülök, hogy jól megy a spanyoloknak, meg ha pl. Ausztrália lenne itt és nekik verik a 10-et is más, mint csóri Tahiti ellen, akik nem is értem mit keresnek itt (tudom Óceánia bajnokai, de akkor is...)Maxi írta:[
...