Charlie írta:Menjen, gyanítom, hogy apuka nagyon erősen befolyásolta. Idióta ügynököket nem bírom, Ibránál se bírtam az ukránt. Igazából 2-3 éve itt van Thiago és azonkívül, hogy párszor bemutatta, hogy jól bánik a labdával semmi emlékezetes meccse nem ugrik be. Gólokat nem igazán lőtt. Ebben az idényben is sok meccsen pályára lépett, melyekről leginkább az ugrik be, hogy a butaságából sokszor kaptunk majdnem gólt vagy kaptunk is.
Szeretne a VB keretbe beférni? Egyelőre előtte van még mindig és lesz is 1 év múlva is a barcelonai különítmény + Mata, Javí Martinez, Silva, Navas, Cazorla szóval akik eddig is.
Sajnálom, ha elmegy, mivel megnéztem volna mi lesz vele pár év múlva nálunk. Ettől függetlenül jóval nagyobb nevek is mentek és fognak is elmenni tőlünk és túléltük/túléljük.
C.
így van, páran túlreagálják kicsit itt a dolgokat. egy az, hogy a vezetőséget dilettánsnak és sátánfajzatnak címkézni elég megalapozatlan. korrektek voltak, megmondták, hogy mennyi játékidőre számíthat jelenleg a világ legjobb középpályáján, nem tetszett neki. mert ő kint akar lenni a VB-n úgy, hogy kb 0 meccse van eddig a nagy válogatottban és nem csak iniesta, xavi, fabregas van előtte ott is. hát oké, ha ezt szeretné, akkor hajrá.
másrészt az asztalra nem tett le annyit, hogy köteleket kelljen itt készíteni felkötni magunkat...tehetséges, nem vitatja senki, de azért ne őrüljünk már meg. valszeg jó lesz a MU-ban is, de ide most nem fér be, pont. nem akartuk eladni, ő el akar menni. jó, sok sikert!
a pénz meg jól fog jönni, így nagyobb az esély legalább egy klasszis védőre, amit mindenki akar. ha meg az nem jönne össze, akkor azért menne a sírás-rívás. a vezetőségnek a következő szezonra kell készülni, nem a 3 évvel későbbire, amikor thiago már meghatározó lehetne, és most kell a pénz. mert ha a kövi szezon is ilyen lenne mint a mostani egy nulla védelemmel, akkor a fórum lenne legjobban felháborodva, hogy mi az, hogy 2 éve nem nyertünk Bl-t...
alig várom már majd az "én megmondtam" című hozzászólásokat ha ad egy gólpasszt...