Sanama írta:18 misi szerintem teljesen reális a srácért. Azért gondoljátok hogy nem mert repkednek évek óta a 40millás árak.
Egy tehetség, egy ígéret a gyerek, miért érne többet?!
Azért egészen más, hogy mi az ésszerű realitás, és mit diktál a piac. 18 millió rendben van, ha racionálisan végiggondoljuk, hogy mit ért el eddig, mennyit és hogyan játszott. De annak fényében, hogy a piac teljesen felborult, és 40 millák röpködnek a hozzá hasonló, vagy esetleg tőle elmaradó kaliberű játékosok kapcsán, el kell szakadnunk az ésszerűségektől. Nem az számít, hogy racionálisan mennyit adnál valakiért, ha senki nem követi ezt a mércét a világban... Mindig a piachoz kell alkalmazkodni, ha jó üzletet akarsz csinálni, és a jelenlegi piacon ez a 18 millió nagyon silány összeg egy ilyen szintű tehetségért.
Kár, hogy valószínűleg elmegy, én bírom a srácot, főleg a stílusát. De annyiban igaza van sokaknak, hogy ha ennyire türelmetlen, akkor menjen csak, nincs értelme annak, hogy havonta olvasgassuk a Mazinho nyilatkozatokat, hogy éppen hova viszi a gyerkőcöt, mert itt nem azt kapja, amit érdemel.
Arra pedig irtó kíváncsi vagyok, hogyan kerül be a válogatottba a vb-ig, ha a nálánál jóval többet bizonyított, és kipróbáltabb játékosok, mint Mata vagy Cazorla évek óta a padot koptatják, vajon melyiküket szorítja majd ki? Ha nem lesz sérülés, és nem hoz le egy tényleg parádés szezont (új közegben, ismeretlen ligában, ismeretlen játékostársakkal, ismeretlen országban, életvitellel, ételekkel és különböző egyéb apróságokkal...), akkor továbbra is esélytelen lesz. Úgy, hogy közben hasonló korú játékosok ugyanazt szeretnék elérni, mint ő (Isco). Meglátjuk.