Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ejj Dániel de rossz indulatú vagysjd írta: Mert Valdes jelenleg a kutyának sem kell / nem akar menni, magyarul nem tudunk megszabadulni tőle.
Mert Valdes jelenleg a kutyának sem kell / nem akar menni, magyarul nem tudunk megszabadulni tőle.davi10 írta:MIÉRT?Stalkyard írta: A Barca hamarosan bejelenti ter Stegen leigazolását, aki a következő évben még a Mönchengladbach-nál marad [mundo]
Remélem tényleg igaz a hír és megszerezzük Ter Stegent még idén. Viszont talán jobban járnánk, ha Valdés mögé hoznánk a következő évre, hagy szokja a légkört, a spanyol kupában pedig lehetőséget is kapna.Stalkyard írta: Ez meg egy másik hír a Tot el Camp facebook-járól:
A Barca hamarosan bejelenti ter Stegen leigazolását, aki a következő évben még a Mönchengladbach-nál marad [mundo]
MIÉRT?Stalkyard írta: A Barca hamarosan bejelenti ter Stegen leigazolását, aki a következő évben még a Mönchengladbach-nál marad [mundo]
Tényleg.Sanama írta: A fiatalabb, nem Gio.
A fiatalabb, nem Gio.Stalkyard írta:Dos Santos még a mi játékosunk? lolvisca el barca írta:napi pletyka.
villat és dos santost is vinné a fiorentinaEgyébként mehetnek, ha megfizetik őket.
Ez meg egy másik hír a Tot el Camp facebook-járól:
A Barca hamarosan bejelenti ter Stegen leigazolását, aki a következő évben még a Mönchengladbach-nál marad [mundo]
Dos Santos még a mi játékosunk? lolvisca el barca írta:napi pletyka.
villat és dos santost is vinné a fiorentina
Sőt, Valdes helyén is lehetne játszatni, úgyis elmegy a kopasz.Vakmacska írta:Sztem Thiago megérdemelne több játéklehetőséget. Hol Ini, hol Xavi, sőt akar Messi helyett is. Sztem így mindenki jól járna.
Csak tudnám hogy ezzel most mit akar V-va.Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/23 ... n=blhshare
Csak hogy ne laposdjon el a TS. saga!
Nem egy Realos fórumon vagy!messideco írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy Barca-szempontból az idei uborkaszezon maga a káosz? Mindenkit hírbe hoznak mindenkivel, alig van a klubnak nem mozdítható, biztos pontja, teljes a fejetlenség a vezetőségnél...Nem jó ez így...
Káosz. A médiában.messideco írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy Barca-szempontból az idei uborkaszezon maga a káosz? Mindenkit hírbe hoznak mindenkivel, alig van a klubnak nem mozdítható, biztos pontja, teljes a fejetlenség a vezetőségnél...Nem jó ez így...
THIAGO Silva.House írta:visca el barca írta:egy kis sajto. a sport.es szerint tito kiadta ukázba, hogy ha törik ha szakad, neki kell silva![]()
hajránem is kellene más igazolás idénre
Kit küldenél akkor el? Villa megy így is, nyílvánvaló, mellette még kit? Tello, illetve Deulofeu akkor 0 percet kapna jövőre.. Mondjuk, ha Messi nem feltétlenül bevethető, hamis 9-esnek inkább beraknám, mint Cescet.
visca el barca írta:egy kis sajto. a sport.es szerint tito kiadta ukázba, hogy ha törik ha szakad, neki kell silva![]()
hajránem is kellene más igazolás idénre
No, így már minden más!Slither írta:THIAGO Silva.
valószínű sok olyan dolog van a színfalak mögött amit mi nem ismerünk....Thiagonál is ezt érzem, sokszor elég annyi, hogy vagy ő vagy az apja besokalt valamelyik fejesnél....az ő ügye fényévekkel jobb Valdés-nál mert legalább hoz némi pénzt. Valdés viszont szerintem tisztán átverte az egész Barcás "agytrösztöt"!! egyszerűen megállapodott egy fizetős csapattal JÖVŐRE!! így ingyen lelép majd addig pedig a klub eszi nem eszi nem kap mást! (egy motiválatlan, a minimumot teljesítő csúcs fizetéses játékost).JOseppe írta:Óriási hülyeséget csinálnak Villanováék hogyha hagyják elmenni.Ha esetleg igazolnának valakit a helyére, akkor én remélem hogy Draxler vagy Isco közül fog érkezni valaki.Érthetetlen ez most Titóéktól, bezzeg egy Pedró meg 1 Váldés megkapja a lehetőségeket (Az utóbbi már számatalanszor bizonyította, hogy nem számit neki a klub hűség, csakis kizárólag a pénz ami motiválja.) Ezt nem szabadna megengedni.
Ne is mondd...JOseppe írta: Nem noname emberek kellenének ide, hanem bizonyított játékosok mint pl.Lovren, Acerbi, Ogbonna.stb......
Én is így gondoltam korábban, de meggyőztek a többiek. Thiago akar elmenni, mert játszani akar, és ez teljesen jogos. Nagy jövő áll előtte, mert óriási tehetség, és teljesen logikus, hogy több játéklehetőséget akar. A vezetőség nem tehet semmit, nyilván amíg vannak előtte, nem fog többet játszani azért, hogy maradjon. Én is rendkívül sajnálom, mert nagyon csíptem mindig is, de ez van.JOseppe írta:Óriási hülyeséget csinálnak Villanováék hogyha hagyják elmenni.Ha esetleg igazolnának valakit a helyére, akkor én remélem hogy Draxler vagy Isco közül fog érkezni valaki.Érthetetlen ez most Titóéktól, bezzeg egy Pedró meg 1 Váldés megkapja a lehetőségeket (Az utóbbi már számatalanszor bizonyította, hogy nem számit neki a klub hűség, csakis kizárólag a pénz ami motiválja.) Ezt nem szabadna megengedni.
Jöjjön csak ide és pont. A Silva-üzlet túlzottan körülményes, és Luiz sem rossz védő. Ezzel szerintem megoldódna a középső védő kérdés pár évre, és nem kéne keresgélni tovább (ha beválik, de álljunk hozzá pozitívan, tfh. beválik).S.Agüero írta:Mourinhonak nem kell David Luiz, aki a Barca és a PSG között választhat, mintegy 30 millió euróért elengednék, írja a SPORT.es.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/d ... aign=barca