Messidona10 írta:Na, hát úgy néz ki, hogy Thiagóból ennyi volt. Innentől Fábregastól azt várom, hogy ha játszik, akkor meccs végére lógjon a bele, és egy meccsen se lehessen rá mondani, hogy gyenge.
Feltételezem, hogy Rafinha az első kerethez kerül hamarosan, remélem, hogy minél több lehetőséget kap majd, hogy vele ne járjunk így.
És nekem személy szerint Thiago távozása új távlatokat nyit (hangsúlyozom, nekem!), mégpedig Gündögannal kapcsolatban. Én nagyon örülnék, ha a török (tudom, hogy "német") egyszer itt játszana. Eddig Thiago miatt ez nálam szóba sem jött, de így már nem érezném pazarlásnak.
Rafa minden bizonnyal megy kölcsönbe és miután lejár a szerződése marad az aktuális csapatában. Szóval neki reszeltek, ha a kölcsönadási politikánkat veszem alapul, pedig nagyon jó helyettese lehetett volna Ininek.
Gündögannal meg várjunk. Még nem rakott le ő sem túl sokat az asztalra és azt sem lehet mondani, hogy csak úgy süt róla az ösztönös tehetség. A következő szezon nála is vízválasztó lesz, ha a Real el nem viszi.