Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megjegyeztem volna én is,amit Replay,mert szánalmasnak érzem.lui1698 írta:Ezt mire érted?Replay írta:Sok irigy ember van azért Brazíliában is.
"Elment egy pillanatra a képernyő." Knézy
Én nem tudom, elvileg nem rossz csatár - bár én jól játszani még nem láttam - , de ma úgy játszik, mint egy idióta. Szegény Villa meg hiába hajtotta ki a belét még Tahiti ellen is.Stalkyard írta:Egyébként ha már itt tartunk, hogy Soldado, hogy is van az, hogy ő kezd, és nem Villa? Vagy - urambocsá' - Torres?
Ezt mire érted?Replay írta:Sok irigy ember van azért Brazíliában is.
közben megismételte soldado, knézy szerint meg hatalmas bravúrral védett megint a kapus egy olyat ami az ölébe megyzola8787 írta:Egyszerűen hihetetlen, hogy egy profi focista 1 az 1-ben viszi a kapusra és belelövi 7 méterről. Pont a kezébe... (Soldado) Hozzáteszem (ha jól láttam) Ramos nagyon nagy lasztit adott neki.
Nyilván. De ez valami botrány, pedig én nem szoktam általában ilyeneken fennakadni, Horváth Ferivel sem volt bajom soha. De ez már kiverte a biztosítékot. Meg hogy miden meccset ő közvetít. Legalább felváltanák néha ezt a szerencsétlent...lui1698 írta:A neve bőven elég.
Világi Peti óta nem hallottam ennyire rossz közvetítéseket, mint most ezen a kupán.
A neve bőven elég.Stalkyard írta:Ez a Knézy hihetetlen mekkora fogalmatlan.Ezt hogy engedhetik közvetíteni?
m1 mutogatja éppenbarcapowa írta:Tv-ben valami mutatja-e?