visca el barca írta:tul vagyok 7 hannibal epizodon és érdekes.
én nem tudom, hogy ez valami könyv alapján készül? persze gondol igen, de egy az egyben van átvéve a sztori?
olyan keszekusza az egész forgatokonyv. az első 3 részben megy folyamatosan egy szál, meg epizodonként egy-egy külön történet.
aztán a folyamatos szálat egyszer csak se szó se beszéd elvágják, jön helyette egy másik.
meg olyan érzésem van, mintha csináltak volna egy monk+csi+gyilkos elmék kombót, és belepaszírozták volna hannibalt, hogy el lehessen adni. én azt hittem h itt minden rola fog szólni, de egyelőre ugy tunik mint egy mellékszereplő.
ha valami sok évados cucc lenne biztos kaszálnám, de ezt a pár részt már végig nézem, hátha.
mads mikkelsen viszont erre abszolut erre a szerepre született, egyszerűen tökéletes. ő tartja életben az egészet.
A Hannibal kultusz legelején játszódik, jóval az ismert filmek és regények előtt. Hannibal pedig szép lassan kerül egyre inkább előtérbe, én nem éreztem úgy az évad második felétől, hogy mellékszereplő lenne. Tény, hogy Will Graham mellett csak a show fele az övé. De ahogy halad előre a sorozat, szépen ők ketten, az ő kapcsolatuk válik a fő tényezővé, ami az évadzáróban csúcsosodik ki. Eleinte nekem is úgy tűnt, hogy összevissza csaponganak, és ilyen CSI-os "minden héten másik ügy" szerű nyomozós széria lesz, de aztán leállnak, és elkezdik összedolgozni a szálakat. A végén minden összeáll.
És egyébként nagyon is többévadosra tervezték, hiszen mint mondtam, ez még csak a karakter (Hannibal) első időszaka, amolyan eredettörténet. Úgy, mint a mostani képregényfilmeknél. A készítők elmondása szerint nagyjából az 5. évadra tervezik, hogy elérnek a Red Dragon idősíkjába, és még csak azután jönne ugye a Bárányok hallgatnak...