Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.06.26. 13:01:59

Stalkyard írta:Na a sok ajnározás végett, plusz sorozathiányban eléggé gondolkodom, hogy nyáron elkezdem a Dextert. Hárdkór fanok mit javasoltok? Meddig nézzem, hogy képet kapjak, illetve vannak-e olyan részek, ahol valószínűleg abbahagynám, de mégse tegyem, mert később atombrutál lesz? :lol:
Konkrétan az első évad után abba akartam hagyni de Ádámék (Messa) és itt még jó pár arc pl. ferni mondta, hogy meg ne merjem tenni :lol: A 2.évadtól 3asával pörgettem a részeket annyira megragadott, elmebeteg csavarok vannak benne!

Sjd megfogadom a tanácsod, Dexből már úgyis csak két részem van hátra, és utolérem a szinkront :?
ferninho
Madridista

2013.06.26. 13:00:26

Stalkyard írta:Na a sok ajnározás végett, plusz sorozathiányban eléggé gondolkodom, hogy nyáron elkezdem a Dextert. Hárdkór fanok mit javasoltok? Meddig nézzem, hogy képet kapjak, illetve vannak-e olyan részek, ahol valószínűleg abbahagynám, de mégse tegyem, mert később atombrutál lesz? :lol:
ha jól emlékszem, bár régen láttam az első pár rész picit szenvedősebb, de utána biztos nem fogod abbahagyni 8)
nehogy abbahagyd, ha nem tetszik (ami ugye kizárt), akkor is nézd végig az összes évadot :D
madridista
sjd
Llegenda del Barça

2013.06.26. 12:59:17

Mezner2 írta: Homelandről vélemények? Tudom, hogy merőben más stílus mint a Dexter, de nekem bejönnek az ilyen jellegű politikai vonatkozású történetek is ! Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire reális a sztori, ill. hogy nem-e egy typic America über alles story az egész...
Szerintem ha a Dexter tetszett, akkor tetszene neked, de próbáld ki, és majd meglátod. A második felére meg annyit, hogy egy olyan ember a főszereplő, akiről nagyon sokáig nem tudod eldönteni, hogy terrorista vagy valódi hazafi.

Amúgy Under The Dome-ot még egyik Stephen King-fan sem próbálta be? Kíváncsi lennék, hogy sikerült.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.26. 12:54:04

Na a sok ajnározás végett, plusz sorozathiányban eléggé gondolkodom, hogy nyáron elkezdem a Dextert. Hárdkór fanok mit javasoltok? Meddig nézzem, hogy képet kapjak, illetve vannak-e olyan részek, ahol valószínűleg abbahagynám, de mégse tegyem, mert később atombrutál lesz? :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
soadroli
Llegenda del Barça

2013.06.26. 10:18:42

Amúgy a helyedben nem várnék a szinkronra, angolul sokkal jobb. :)
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.06.26. 09:40:53

soadroli írta:
Mezner2 írta:Dexter 5.évad szezonzáró :O O.o Elképesztő!! A legjobb sorozat amit valaha láttam
Akkor a 4. évad végéhez mit szóltál? És a 6-7-hez mit fogsz? :lol:
Nálam is kedvenc. amúgy a filmet megnéztétek? :D

Az egész 4.évad úgy ahogy van sokkolt, kb. végig hihetetlen feszültségben tartott (szentháromság karakterét nem kicsit találták telibe (mint kb. mindent a sorozatban ) , de az 5.ben az a személyiségfejlődés amin átment Dex az ragadott meg igazán, talán ide is írtam még az első évad után, hogy mennyire nem jön be a sorozat, és, hogy mennyire idegen és kissé irritáló is Dexter, és ez epizódról epizódra alakult át, örülök, hogy megfogadtam a tanácsokat :D
( A filmet nem sikerült elkezdeni sem, szal itthon minden rendben volt! Le fognak csukni :D Na jó csak nem :D
soadroli
Llegenda del Barça

2013.06.26. 09:35:30

Mezner2 írta:Dexter 5.évad szezonzáró :O O.o Elképesztő!! A legjobb sorozat amit valaha láttam
Akkor a 4. évad végéhez mit szóltál? És a 6-7-hez mit fogsz? :lol:
Nálam is kedvenc. amúgy a filmet megnéztétek? :D
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.06.26. 08:30:51

Dexter 5.évad szezonzáró :O O.o Elképesztő!! A legjobb sorozat amit valaha láttam (pedig a Criminal Minds, vagy a House magasra tették a lécet :O ) Irány a 6.évad !!! Lassan sajnos utolérem a sztorit, így egyre kevesebb rész tudok majd végig élvezni, mert most a szinkron a 6.évad 4.részénél jár, tehát még 4 rész, az ma meg is lesz szerintem 8)

Homelandről vélemények? Tudom, hogy merőben más stílus mint a Dexter, de nekem bejönnek az ilyen jellegű politikai vonatkozású történetek is ! Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire reális a sztori, ill. hogy nem-e egy typic America über alles story az egész...
Rinku
Director del Fútbol

2013.06.25. 12:12:58

Sanama írta:BreakingBad

Na azt magyarázd el, hogy Skyler miért feküdt le a főnökével most hirtelen, nem bírom felfogni :D :D

A másik vonal meg összeállt végre, hogy a 2 kemény fickó az Tuco rokonsága, viszont most az nem világos, hogy néha visszamegy a történet a múltba, mert most vot, hogy a teknős csávót lefejezték, pedig az már a 2.évadban kimúlt.
Skyler: Mert egy ugly b.tch, azért. :D Fogalmam sincs, hogy a gyenge jellemű emberek miért ilyen gyengék és szánalmasak. Láttad pl. a 50-50 című filmet? Remélem igen, ha nem, bocs a spoilerért, de elhintem: ahogy megtudta a barátnője a srácnak, hogy a srác rákos, egyből elkezdett félrek...ni. Na, ezt magyarázd meg. Kétségbeesett szegény és kellett valamit csinálni. Bélyeget gyűjteni vagy horgászni? Áh, egyből valakivel összefeküdni... Az emberek hülyék és mocskok, Skyler különösen viszi a prímet, rendkívül utálnivaló karakter. Minden egyes pillanat, amit a képen tölt, csak húzza le a sorozat értékét. De mint mondtam, ez is része a nagy egésznek, tehát végig kell szenvedni. :) Majd a későbbi évadokban lesznek még finomságok. :wink:

Mehíkóiak: Folyamatosan ismerkedik az ember mindennel, így kicsit a kartelre is kihelyezik a hangsúlyt, minél nagyobb képet tudjon kapni a néző. Így lesz teljes minden. :)
Football, bloody hell. /SAF/
soadroli
Llegenda del Barça

2013.06.25. 12:07:29

Chatelj Hodorral! http://chatwithhodor.com/
:lol:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.06.25. 11:59:30

Rinku írta:...
BreakingBad

Na azt magyarázd el, hogy Skyler miért feküdt le a főnökével most hirtelen, nem bírom felfogni :D :D

A másik vonal meg összeállt végre, hogy a 2 kemény fickó az Tuco rokonsága, viszont most az nem világos, hogy néha visszamegy a történet a múltba, mert most vot, hogy a teknős csávót lefejezték, pedig az már a 2.évadban kimúlt.
Rinku
Director del Fútbol

2013.06.24. 22:52:19

Sanama írta:Walt felesége most akar válni, Jessie kijött az elvonóról, bejött a képbe az éttermes fekete [auto_cenzúra], aki egy zsák lóvét kínált. meg ugye ott van most az az üzletember, aki végülis 3ik tag lett. meg az első részben feltűnt valami 2 új kemény legény, talán mexikóiak.
Ó igen, vannak benne unalmas részek, pl. Skyler és Marie első lenne a listámon, akiket kihúznék a sorozatról, annyira rühellem mindkettőt. De sajnos hozzá tartoznak egy család életéhez, mert az ember a rokonait ugye nem válogathatja meg. :? Bár lehetne jobb karaktereket adni nekik, de összességében a sorozat szerintem nagyon jó, ha magát a két főszereplőt, Waltot és Jesset nézzük, jó a karakterfejlődés, ahogy Walt egy félős középiskolai tanárból egy valóságos, kegyetlen vezérré növi ki magát, Jesse pedig meg megérik agyilag, de közben megjárja magát a poklot is. Jó színészek, jó történet, nem mellékesen Gus nálam az abszolút kedvenc,a 4. évad nagyon fog tetszeni, ha már a Tucos részek bejöttek, szóval én a helyedben csak nézném tovább, ez a jó tanácsom, mert tényleg megéri. :)

Ez amúgy olyan, mint a Dexter. Jó karakter, jó színész, jó sztori, de mégis a 3. meg az 5. évad akkor kalap lócitrom volt, hogy feláll a hátamon a szőr mindkettőtől, ha visszagondolok. Viszont! A Dexter 2-4-6. évad pedig eszméletlen jó volt, megérte végig szenvedni azt a két utálatosat! :wink: A BrBa-ban sincs ez máshogy, a mellékszereplők ritkán követik a sorozat és a történet értékét és jelentőségét, de miattuk ugyan ne hagyd abba, szerves részei a nagy egésznek, ami végül egy kolosszális fatalerrorba torkollik majd az augusztusi utolsó részek után! :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.24. 20:05:27

akkor várok :D

igen. mivel gondolom eredeti nyelven ripperként nyomják (egyszer a csaj netes blogjában is megjelent és ripper volt irva) ezért lett hasfelmetsző.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.24. 19:36:53

VEB!

A kocsis srác csak egy szervkereskedő. De ő lényegtelen is, ne akadj fel rajta. :)

Amúgy mi ez a hasfelmetsző? Így van a szinkronban?

Hannibal és Will kapcsolatán van a hangsúly, de ahogy észrevehetted nem egy szokványos barátság ez. Amúgy a kérdésedre nincs egyértelmű válasz nincs, de majd okosabb leszel, ha végzel. Vagyis remélem. Addig nincs nagyon érelme erről beszélni, mert spoileres.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.24. 18:59:05

hannibal kérdés

szinkronosan nézem, uhogy az uccso két részt még nem láttam, aki válaszol az ne spoilerezzen :D

szóval volt a 7-8. rész végén egy fickó, akit elkaptak egy mentoautoban és épp műtött kifelé egy vesét. mielőtt mentek elfogni, laurence fishb. egyertelmuen utalt rá, h ő a hasfelmetsző.

ehhez képest a most a 11. részben megint őt hajkurásszák. akkor mi van? (persze tudom h hannibal lesz a hasfelmetsző, nem kell nagy ördöngősség h kitaláljuk).

az is érdekes h az ő hulláit szinte soha nem mutatják. pl egyszer pakolta ott receptek alapján a husokoat a mélyhűtőbe, érdekes h azokat a hullákat se találták meg :?

szóval elég káoszos az egész.

mellesleg azt sem értem h ha will graham nagy havarja, miért nem vallotta be neki hogy gáz van az agyával... bár gondolom azért mert fél h rájön a titkára és inkább hagyja h hallucinációk között tengődjön
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.06.24. 18:47:33

Sanama írta:Breaking Bad

Most megint kicsit holtponton vagyok a sorozattal, 3.évad eleje. A 2ik részt 3szori nekifutásra sem bírtam végignézni, valahogy nagyon uncsi ez a rész most nekem, a második évadot pedig pikpakk végigpörgettem...
Én is most kezdtem el, habár már pár éve kinéztem magamnak, de hagytam, hogy kibontakozzon, és egyben jobb megnézni. :)
A Dexter-ig lemegy szerintem az első 4+fél évad. Mert egész gyorsan mennek a részek. Bár kicsit furcsa volt az első évadból a másodikba való átvezetés. Aztán persze ott már tisztább lett a kép, csak így annak az ismerete nélkül semmi feszültséget nem hagytak a végére.

Amúgy érdekes karakter a főszereplő. Remélem jobban beindul a következő évadokban. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2013.06.24. 17:39:39

visca el barca írta:

Most megint kicsit holtponton vagyok a sorozattal, 3.évad eleje. A 2ik részt 3szori nekifutásra sem bírtam végignézni, valahogy nagyon uncsi ez a rész most nekem, a második évadot pedig pikpakk végigpörgettem...
akkor ez nem a te sorozatod :D ha még két része után írnád h szenvedsz vele biztatnálak, de ha már ennyit láttál és csak pörgeted, sztem nincs értelme
a porgetest ugy ertem, hogy tetszett nagyon, hamar vegigneztem a 2at :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.24. 17:38:49

akkor ez nem a te sorozatod :D ha még két része után írnád h szenvedsz vele biztatnálak, de ha már ennyit láttál és csak pörgeted, sztem nincs értelme
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.06.24. 17:21:11

Rinku írta:

Ne add fel pedig, azt tanácsolom. A 4. évad piszkos nagyot dörren majd, az 5. is elég király lesz, a 6. augusztus elején jön, az pedig biztos vagyok benne, hogy minden eddiginél brutálisabb lesz majd, szóval nézd csak tovább, hidd el, megéri. Már nem emlékszem, hogy mi van a 3. évadban, spoilerrel írd már meg, hogy pontosabb képet kapjak. :)

Hát na, a BrBa az ilyen. Nem tökéletes sorozat, de nagyon jónak azért elmondható szerintem. Nekem legalábbis nagy kedvencem. :) Szóval ajánlom a tovább nézését, megéri.
Walt felesége most akar válni, Jessie kijött az elvonóról, bejött a képbe az éttermes fekete [auto_cenzúra], aki egy zsák lóvét kínált. meg ugye ott van most az az üzletember, aki végülis 3ik tag lett. meg az első részben feltűnt valami 2 új kemény legény, talán mexikóiak.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.24. 10:41:41

egyik legnagyobb sorozat, zseniálisan vegyítik a poént a drámával. Fordulatok is ott vannak!

Amúgy az 5.évadot vágták csak félbe, és az fog folytatódni, sajnos ez az utolsó évad.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.24. 10:10:28

Hatodik jön és egyben ez lesz az utolsó. Úgy volt, hogy öt évados lesz, de aztán addig húzták, amíg kijött még két évad.

Amúgy számomra is a nagybetűs sorozat. Egy pillanatig sem untam.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.24. 09:58:43

Rinku írta:a 6. augusztus elején jön
Nem az 5. évad második fele jön augusztustól? Mert abból még csak 8 rész ment le, plusz máshol is azt olvastam, hogy annak lesz a folytatása.

Egyébként ez egyénfüggő, számomra tökéletes sorozat a BrBa, nem volt egy olyan rész sem, ami kicsit is untatott volna, vagy ne jött volna be. Etalon nálam jelenleg a jó öreg Heisenberg.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Rinku
Director del Fútbol

2013.06.24. 07:12:17

Ne add fel pedig, azt tanácsolom. A 4. évad piszkos nagyot dörren majd, az 5. is elég király lesz, a 6. augusztus elején jön, az pedig biztos vagyok benne, hogy minden eddiginél brutálisabb lesz majd, szóval nézd csak tovább, hidd el, megéri. Már nem emlékszem, hogy mi van a 3. évadban, spoilerrel írd már meg, hogy pontosabb képet kapjak. :)

Hát na, a BrBa az ilyen. Nem tökéletes sorozat, de nagyon jónak azért elmondható szerintem. Nekem legalábbis nagy kedvencem. :) Szóval ajánlom a tovább nézését, megéri.
Deus
Boixos Nois

2013.06.24. 06:37:05

En mar a masodik evad utan kaszaltam is.

Egyszeruen nem jott at a feeling. :(
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.06.24. 01:54:35

Breaking Bad

Válasz küldése