Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Konkrétan az első évad után abba akartam hagyni de Ádámék (Messa) és itt még jó pár arc pl. ferni mondta, hogy meg ne merjem tenniStalkyard írta:Na a sok ajnározás végett, plusz sorozathiányban eléggé gondolkodom, hogy nyáron elkezdem a Dextert. Hárdkór fanok mit javasoltok? Meddig nézzem, hogy képet kapjak, illetve vannak-e olyan részek, ahol valószínűleg abbahagynám, de mégse tegyem, mert később atombrutál lesz?
ha jól emlékszem, bár régen láttam az első pár rész picit szenvedősebb, de utána biztos nem fogod abbahagyniStalkyard írta:Na a sok ajnározás végett, plusz sorozathiányban eléggé gondolkodom, hogy nyáron elkezdem a Dextert. Hárdkór fanok mit javasoltok? Meddig nézzem, hogy képet kapjak, illetve vannak-e olyan részek, ahol valószínűleg abbahagynám, de mégse tegyem, mert később atombrutál lesz?
Szerintem ha a Dexter tetszett, akkor tetszene neked, de próbáld ki, és majd meglátod. A második felére meg annyit, hogy egy olyan ember a főszereplő, akiről nagyon sokáig nem tudod eldönteni, hogy terrorista vagy valódi hazafi.Mezner2 írta: Homelandről vélemények? Tudom, hogy merőben más stílus mint a Dexter, de nekem bejönnek az ilyen jellegű politikai vonatkozású történetek is ! Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire reális a sztori, ill. hogy nem-e egy typic America über alles story az egész...
soadroli írta:Akkor a 4. évad végéhez mit szóltál? És a 6-7-hez mit fogsz?Mezner2 írta:Dexter 5.évad szezonzáró :O O.o Elképesztő!! A legjobb sorozat amit valaha láttam![]()
Nálam is kedvenc. amúgy a filmet megnéztétek?
Akkor a 4. évad végéhez mit szóltál? És a 6-7-hez mit fogsz?Mezner2 írta:Dexter 5.évad szezonzáró :O O.o Elképesztő!! A legjobb sorozat amit valaha láttam
Skyler: Mert egy ugly b.tch, azért.Sanama írta:BreakingBad
Na azt magyarázd el, hogy Skyler miért feküdt le a főnökével most hirtelen, nem bírom felfogni![]()
A másik vonal meg összeállt végre, hogy a 2 kemény fickó az Tuco rokonsága, viszont most az nem világos, hogy néha visszamegy a történet a múltba, mert most vot, hogy a teknős csávót lefejezték, pedig az már a 2.évadban kimúlt.
BreakingBadRinku írta:...
Ó igen, vannak benne unalmas részek, pl. Skyler és Marie első lenne a listámon, akiket kihúznék a sorozatról, annyira rühellem mindkettőt. De sajnos hozzá tartoznak egy család életéhez, mert az ember a rokonait ugye nem válogathatja meg.Sanama írta:Walt felesége most akar válni, Jessie kijött az elvonóról, bejött a képbe az éttermes fekete [auto_cenzúra], aki egy zsák lóvét kínált. meg ugye ott van most az az üzletember, aki végülis 3ik tag lett. meg az első részben feltűnt valami 2 új kemény legény, talán mexikóiak.
Én is most kezdtem el, habár már pár éve kinéztem magamnak, de hagytam, hogy kibontakozzon, és egyben jobb megnézni.Sanama írta:Breaking Bad
Most megint kicsit holtponton vagyok a sorozattal, 3.évad eleje. A 2ik részt 3szori nekifutásra sem bírtam végignézni, valahogy nagyon uncsi ez a rész most nekem, a második évadot pedig pikpakk végigpörgettem...
a porgetest ugy ertem, hogy tetszett nagyon, hamar vegigneztem a 2atvisca el barca írta:akkor ez nem a te sorozatodSanama írta:Breaking Bad
Most megint kicsit holtponton vagyok a sorozattal, 3.évad eleje. A 2ik részt 3szori nekifutásra sem bírtam végignézni, valahogy nagyon uncsi ez a rész most nekem, a második évadot pedig pikpakk végigpörgettem...ha még két része után írnád h szenvedsz vele biztatnálak, de ha már ennyit láttál és csak pörgeted, sztem nincs értelme
akkor ez nem a te sorozatodSanama írta:Breaking Bad
Most megint kicsit holtponton vagyok a sorozattal, 3.évad eleje. A 2ik részt 3szori nekifutásra sem bírtam végignézni, valahogy nagyon uncsi ez a rész most nekem, a második évadot pedig pikpakk végigpörgettem...
Walt felesége most akar válni, Jessie kijött az elvonóról, bejött a képbe az éttermes fekete [auto_cenzúra], aki egy zsák lóvét kínált. meg ugye ott van most az az üzletember, aki végülis 3ik tag lett. meg az első részben feltűnt valami 2 új kemény legény, talán mexikóiak.Rinku írta:Ne add fel pedig, azt tanácsolom. A 4. évad piszkos nagyot dörren majd, az 5. is elég király lesz, a 6. augusztus elején jön, az pedig biztos vagyok benne, hogy minden eddiginél brutálisabb lesz majd, szóval nézd csak tovább, hidd el, megéri. Már nem emlékszem, hogy mi van a 3. évadban, spoilerrel írd már meg, hogy pontosabb képet kapjak.Sanama írta:Breaking Bad
Hát na, a BrBa az ilyen. Nem tökéletes sorozat, de nagyon jónak azért elmondható szerintem. Nekem legalábbis nagy kedvencem.Szóval ajánlom a tovább nézését, megéri.
Nem az 5. évad második fele jön augusztustól? Mert abból még csak 8 rész ment le, plusz máshol is azt olvastam, hogy annak lesz a folytatása.Rinku írta:a 6. augusztus elején jön
Ne add fel pedig, azt tanácsolom. A 4. évad piszkos nagyot dörren majd, az 5. is elég király lesz, a 6. augusztus elején jön, az pedig biztos vagyok benne, hogy minden eddiginél brutálisabb lesz majd, szóval nézd csak tovább, hidd el, megéri. Már nem emlékszem, hogy mi van a 3. évadban, spoilerrel írd már meg, hogy pontosabb képet kapjak.Sanama írta:Breaking Bad