Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha poénkodott akkor oké, de ha komolyan gondolta, akkor meg kell kérdőjelezni az értelmi képességét... Ez azért nem egyszerű, hiszen egy legendáról van szó, játékosként és edzőként is történelmet írt a Barcelona históriáskönyvében, de ez a nyilatkozat meghökkent. Máskor is voltak érdekes nyilatkozatatai, de ilyen még nem volt.Barcaman14 írta:Ezt az eladni Messi dolgot biztos vagyok benne, hogy nem gondolta komolyan. Elsősorban azt akarta kihangsúlyozni, hogy szerinte nem kellett volna ide Neymar.
Sok mindenben igaza van, de reméljük, hogy ezúttal téved és beválik Neymar.
Nagy arc az öreg, a klubért tett felelősségvállalása pedig vitathatatlan. Az viszont jó lenne, ha nem keltené fölöslegesen az indulatokat. Ez komolyan egyszerűen már nevetséges, hogy másodjára írja le az Adidas-Nike konfliktust. Már tudjuk mi miatt megy majd Messi: tetszik neki Neymar csukája.
Alapvetően egyetértek a hozzászólásoddal ami Cruyff személyét illeti, viszont kicsit olyan érzésem van a hollanddal kapcsolatban, hogy az utóbbi időben kicsit egyfajta "megmondóembert" játszik. Lenyilatkozik dolgokat, amik ha bejönnek, akkor "ő már réges-régen megmondta", ha pedig nem akkor úgysem emlékszik rá senki. Hasonló mint odaát az a négybetűs úriember ebből a szempontból. Az viszont, hogy ócsároljuk a klub egyik legnagyobb legendáját, aki játékosként és edzőként is hozzájárult, hogy a csapatunk a világ tetejére érjen szerintem megengedhetetlen. Persze mindenkinek lehet véleménye.Poszi írta:Szerintem amúgy csínján az efféle kijelentésekkel. Cruyffnak túl sokat köszönhet a klub, és mi szurkolók is, ahhoz, hogy efféle becsmérlő szavakat tegyünk rá, az utánad szóló úriemberről nem is beszélve. Ha csak úgy nézünk rá mint tanácsadóra (félretéve a játékos, és edzői pályafutását), már akkor is összetehetjük a kezünket, hogy segített minket. De elfogadom, hogy így látjátok, megérteni már nem fogom.
Irónia... Ebben a nyilatkozatban benne van minden kritika - még ha kicsit túlzás is - Rosellék "politikájával" kapcsolatban. Leigazoltuk ezt a brazil csodagyereket, még nem szívott fél percig se európai levegőt, és már akkora a felhajtás körülötte, mintha valami Superman, Maradóna, Pelé keverék lenne.
És Johan nyilván kicsit többet tud a "Guardiola ügyről", az "Abidal ügyről", a "Valdes ügyről"... Rosellék "piszkos ügyeiről" és a többiről, mint mi... Tudja ezeknek a "storyknak" a háttereit. Még ha mondom túlzás is, hogy Neymár, majd kiszorítja Messit, megértem, hogy miért nyilatkozta ezt. Nyilván nem hiába...
Szerk: sopisz azt megnézzük! (Y)
Szerintem amúgy csínján az efféle kijelentésekkel. Cruyffnak túl sokat köszönhet a klub, és mi szurkolók is, ahhoz, hogy efféle becsmérlő szavakat tegyünk rá, az utánad szóló úriemberről nem is beszélve. Ha csak úgy nézünk rá mint tanácsadóra (félretéve a játékos, és edzői pályafutását), már akkor is összetehetjük a kezünket, hogy segített minket. De elfogadom, hogy így látjátok, viszont egyetérteni nem fogok.
Pedig ezen a gyengus mesén alapszik a világ összes demokratikus jogállamának jogrendje, amit a sok kis andersenbácsinak öltözött jogász összeszorgoskodott a több száz év alatt, kár, hogy nem tőled kérdezik meg, hogyan kéne, minden egy csapásra megoldódna.Léfe írta:Még mesének is gyenge...
A beismerés a beismerés. Az utólagos befizetés lehet egy korábban elnézett szám következménye is, ami ekkora összegeknél nem is olyan lehetetlen. Másrészt kötve hiszem, hogy neki 19-20 éves korában kipattant a fejéből egy szikra, hogy "apuskám, csaljunk adót, mert lehet, hogy 1 év múlva eltörik a lábam, aztán kell a pénz".Léfe írta:Hogyan lehet ilyen elvakultan látni Messit. Oké, a mi emberünk, de adót csalt az vitathatatlan, az utólagos befizetés az beismerés. És biztosan sokkal olcssobban megússza mint egy kevéssé ismert akárki. Ez van.
19Messi19 írta:Nekem is gyanús egy kicsit a dolog. Oké, hogy inkább befizeti, mint bármi probléma is legyen belőle, de csak az fél ilyen esetben, akinek vaj van a füle mögött ... remélem bebizonyosodik az ellentéte, mert imádom a figurát, de nekem tényleg sandít egy kicsit a dolog.