1. nap:
Jönnék egy kis értékelővel én is, azokról a meccsekről, amit néztem. (gondlom rajtam kívül nem fog sokmindenkit érdekelni

)
Fognini - Melzer: 1-3
Ezt a Fogninit, addig verném, amig mozog. Jó, tehetséges játékos, de egy akkora bohóc, hogy az hihetetlen. Ennyire elpazarolni ezt a tehetséget... A mérkőzés pont a szieszta idejére esett, gondolom megszokta, hogy ilyenkor pihenni kell.
Hanescu - Federer: 0-3
Nagy formában van Fedex, még ha Victor nem is egy akkora kaliber. Jól játszik, jól mozog, érzi a pályát az "öreg". Ettől jobb 1. körös meccse nem is lehetett volna. Bemelegítésnek megtette.
Isner - Donskoy: 3-0
Ezt a meccset nem sokáig bírtam, de az 1. szettbe belenéztem. A meccs pikantériáját az adta, hogy pontosan 1 hete Donskoy verte Isnert, szetthátrányból. Azt hittem, hogy ma is összejöhet, de a colos jenki megtáltosodott. Néztem is, hogy ezmeg? Megtanult teniszezni?
Nadal - Darcis: 0-3
Mondanám, hogy örülök, de nem. Sajnálom Nadalt... Az a sérülés az azt hiszem nagy korlátokat tett a karrierjébe. Ami salakon működik, az a gyorsabb borításon nem. Sokat rontott Rafa, tenyeressel alig ütött nyerőt, és hogy nem tudta kiszerválni a 2. szettet, az sem rá vall.

Az igazság az, hogy a salakos borításon kívül nem igazán tud már favorit lenni. Federer, Djoko, Murray, szerintem mind megvernék gyorsabb borításon.
Durcás érdemeit is szeretném kiemelni. Nem tojta össze magát a lehetőség kapujában. Jól játszott, nagyon jól adogatott, és behúzta a meccset. Grat Neki, élete legjobb napja volt a mai, ebben biztos vagyok.
Becker - Murray: 0-3
Rühellem a vöröst, viszont el kell ismerni, hogy füvön kiváló játékot produkál. Beckerrel találkoztak szintén egy hete kb. akkor is simán verte, ma is erre számítottam. Kíváncsi vagyok Murray-re a továbbiakban. Ő az, aki képes agyhalott lenni, és akkor nyitva áll az ellenfeleknek a siker kapuja.
Hewitt - Wawrinka: 3-0
Nem tudnék objektívan nyilatkozni a meccsről, mert Wawrinkán pénzem volt. Az eredmény magáért beszél... A különbség nem volt ekkora, Hewitt mákolt pár pontot, Wawa megköszönheti magának, hogy ekkora suttyó.
Azzal, hogy a továbbiakban mi lesz, még nem szeretnék foglalkozni, megvárnám a másik ágat is. Ezzel, hogy Nadal kiesett nem borult semmi, mert nálam nem volt az esélyesek között a torna megnyerésére.
Holnapi meccsek, amik szerintem jók lehetnek:
Llodra-Nieminen
Simon-Lopez
Djokker-Mayer
Mattek-Sands-Kerber
Ezért érdemes lehet belenézni 
Na meg azért is, mert nem mindennapi nőszemély az amerikai "lány".