2 év 8 hónap után újra győzelem, kiböjtöltük

Atyaisten, de hiányzott már a Doki a dobogó tetejéről!
A Király visszatért!
GRANDE VALE46

Ez egyértelmű.Primitive írta:(ettől a kieséstől azért még mindig Rozser a legnagyobb király)
Ez egyértelmű! Ő a legnagyobb akármi is történjen! Soha senki nem veheti el azt amit ő elért.bence-barca írta:Egyáltalán felmerült valakiben, hogy nem?Primitive írta:
(ettől a kieséstől azért még mindig Rozser a legnagyobb király)
![]()
Egyáltalán felmerült valakiben, hogy nem?Primitive írta:
(ettől a kieséstől azért még mindig Rozser a legnagyobb király)
A negyedik szettben el is vette Roger adogatását az ukrán... Nem lesz ez így jó...piton írta:Közben Federer is bajban van, 1-2 re megy Stahovsky. Nagyon jol játszik az ukrán, Ferderer viszont nem igazán, megint hozza a szokásost, azaz break pontoknal nem tud labdamenetet nyerni, de ha az ellenfele jut egyszer el break labdáig akkor egyből el is veszi Federer adogatását. Ez igy nem megy. Emelni kell a színvonalon, mert különben jöhet az újabb meglepetés.
Brown megoldotta a 4. szettet simán húzta be duplabrék előnnyel!Gareth Tello írta: 5 szett lesz ebből.
Amúgy sajnos nem tudom annyit nézni a Wimbledont, mint terveztem, úgyhogy nyomassad csak az értékeléseket, meccsösszefoglalókat, Primitive.![]()
6-4, 6-4, a harmadik szettben pedig jön a tie-break! Mindent bele, Dustin! Nekem is egyik kedvencem.Primitive írta:2-0 Brown 3-2 a 3. szett brék nélkül! Gyerünk Dustin!
Nem tudum ki nézi vagy ki nem, de aki teheti az nézzen bele.Primitive írta:
Holnapi napon Hewitt a német Brownnal fog meccselni. Remélem lesz közvetítés, mert Dustin barátomat szeretem nézni.
![]()
![]()
![]()
Még ha szervakirály lett volna! Egy Nadalnál is alacsonyabb játékosról van szó, sztem semmi extra nincs benne, értem úgy,h nincs nagy szervája, vagy fonákja, a tenyerese jól működött, de nem olyan bődületesen erős az se.kanty írta:![]()
Meccset nem láttam. Valaki összefoglalná, hogy mi történt. Találkozott egy szervakirállyal vagy egy sráccal, aki élete napját fogta ki? Vagy csak simán gyenge volt?
Sőt, a harmadikat is behúzta, 6-4-re.Game90 írta:Sőt, a másodikat is behúzta, 7-6-ra.
[BAN...ferninho írta:[gra....bence-barca írta:egyenlőre![]()
amúgy rossz nézni Nadalt.. szó szerint szenved...![]()
azt hittem, hogy jobban fog szerepelni egy ilyen Garros után...
[gra....bence-barca írta:egyenlőre