Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Krisztian91
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.07.06. 18:49:45

Valdes jó kapus, csak nem Barca szint, akár jól illeszkedik a játékunkhoz, akár nem. Ettől függetlenül szerintem nem rajta múlt például idén a BL. :roll:
Mikaos
Director del Fútbol

2013.07.06. 18:36:55

JOseppe írta:
Mikaos írta:Mi a probléma a kapusunkkal? Az egyik legjobb kapus, ráadásul a Barca-stílushoz mindenképp az (egyik) legjobb, már viszonylag megjött az esze is, szóval nehogy már a maradása negatív dolog legyen.
A probléma az hogy irreális fizetése mellett, egy igazi potyaleső hálóőről van szó, aki azt képzeli magáról hogy ő áll a klub fölött.És az a baj, hogy valszeg a vezetőség is ezt hiszi róla..
Ha egyetért a klub és a kapus ebben, és mindezt jó érzéssel nyugtázzák, akkor számunkra ez miért lenne probléma? Nem a mi pénzünkről, munkánkról van szó. Mindkét fél elégedett, és emellett szerintem kockázatos is lenne egy új kapus. (Bővebben a következő bekezdésben...)
JOseppe írta:
Mikaos írta:A védőkérdésben teljesen egyetértek a vezetőséggel és Titoval. Csak minőségit és Barca-stílushoz könnyen alkalmazkodót, vagy akkor inkább senki se jöjjön. Padra ne igazoljunk.
Miért D.Luiz,Subotic,Hummels pl, ők nem alkalmazkodnának könnyen a csapatba csak TS.Ezt honnan tudjuk???Ezzel arra célzok, hogy ők is minőségi igazolások lehetnének.Csak az a baj, hogy az edzőnk nem lát az orránál tovább.
Itt is azt tudom mondani, hogy amit a klub szakemberei -az elemzőktől kezdve a tulajdonosig- gondolnak erről a kérdésről, az a mérvadó. Az én véleményem mellesleg az, hogy Thiago Silva mellett maximum David Luiz lehetne alkalmas nálunk a poszt betöltésére, de utóbbi esetében is csak a hatalmas akarat és küzdeni vágyás segítene, mert jelen állapot szerint a játékstílusa messze áll a Barca-étól - és válaszolva a kérdésedre, sajnos akármilyen jó védők és kapusok szaladgálnak a világon, nálunk a lényeg az, hogy egy speciális játékrendszerbe illeszkedjenek.
Sokkal könnyebb a Real Madridnak vagy bármelyik más csapatnak igazolnia, mert egyáltalán nincsenek kirívó játékrendszerbeli eltérések egy-egy csapat játéka között. Nálunk a védőnél és kapusnál is elvárás, hogy ne rugdossa előre a labdát, hanem tudjon emberhez passzolni pontosan - a Madridnál például nem. Nekünk nemcsak arra kell figyelnünk, hogy egy játékos jól oldja meg a természetes posztján a természetes feladatokat.

Edzőkérdés:
Sajnos már Pep regnálásának utolsó éve alatt sem ment túl jól a Madrid ellen, de nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy az (állítólag) legnagyobb edző a világon semmivel sem tudott többet letenni az asztalra, mint egy -állítólagos- nem igazi edző.
És továbbra sem értem, hogy merülhetnek fel ilyen kérdések (ráadásul Barca-drukkerektől), hogy Tito (vagy régebben Pep) nem igazi edzők. Ancelotti az. Mourinho az. De Pep vagy Tito nem. Értem én. Mert minálunk aztán az igazi edzők hatalmas sikereket értek el...

kamcore!
Én úgy gondolom, hogy Valdes az utóbbi 2 évben világklasszis szinten teljesít, és jelenleg a piacon nem látok olyan érett, minőségi kapust, aki ennyire ügyesen bánna a labdával. Én is rühellem az ostoba bakijait, és a pontrúgásoknál való ügyetlenkedéseit, de ezeket leszámítva rossz szavam nem nagyon lehet. Minden kapusnak megvannak a gyenge pontjai (pl. Casillas sem túl jó a pontrúgásoknál, és ezen felül pedig állandóan vagdossa előre a labdákat, a pontos passz nem az erőssége), de úgy érzem, hogy Valdes hibái ki vannak egyensúlyozva a mi játékrendszerünknek köszönhetően. Máshol vélhetően nem lenne ekkora értéke a tudásának.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2013.07.06. 18:52:45-kor.
kamcore
Jugador del Barça

2013.07.06. 18:35:25

Mikaos írta: 1Mi a probléma a kapusunkkal? Az egyik legjobb kapus, ráadásul a Barca-stílushoz mindenképp az (egyik) legjobb, már viszonylag megjött az esze is, szóval nehogy már a maradása negatív dolog legyen. Sokkal nagyobb kockázat lenne egy új kapus.
Bocsi, itt felröhögtem. Nem, ez az ember egy vicc, egy komédia, feltehetőleg azért nem lépett le még az idén, mert nem volt olyan infantilis edző, aki leigazolta volna. Jövőre meg ingyen biztos elviszi valemelyik közepes, vagy nagyobb csapat.
Mikaos írta: A védőkérdésben teljesen egyetértek a vezetőséggel és Titoval. Csak minőségit és Barca-stílushoz könnyen alkalmazkodót, vagy akkor inkább senki se jöjjön. Padra ne igazoljunk.
Ezzel tudnék vitatkozni, mert nem tudhatod előre, hogy ki hogy tud alkalmazkodni egy adott stílushoz.
Mikaos írta: Az utolsó mondatod meg...olyan, mintha egyáltalán nem is követted volna figyelemmel az utóbbi évek Barca-ját, amikor is egy korántsem IGAZI edzővel végigvertük az egész világot, és a jelenlegi, szintén NEM-IGAZI edzőnkkel 1-2 kivételtől eltekintve!! hasonlóan jártunk el. Ezzel szemben a Real Madrid az IGAZI, A LEGIGAZIBB edzőjével rettentő sovány eredményeket tudott felmutatni az utóbbi években.
Komolyan, nem értem az egész hozzászólásodat.
Ezzel meg nagyon egyetértek, a madridi kis speciális barátunk nevetséges szintre degradálta a madridi focit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kamcore 2013.07.06. 18:38:29-kor.
Kép
Gergely
Jugador del Barça

2013.07.06. 18:26:44

De most őszintén...milyen erős magról beszéltek?
2-3 évente eljátszák ezt a spanyolosítsunk meg fiatalítsunk maszlagot aztán meg nagy szélcsend!
Mit is mondtak Mourinho után most a szurkolók? Jajj igen , hogy fiatal és erős a keret ehhez képest a felét kiütnék és Illaramendiket meg ilyen Iscokat akarnak berakni a Nagy Real Madridba!
Egyszerűen képtelenek felfogáson változtatni és 1 év alatt 6 kupás szezont akarnak futni!
Jese még labdába se rúgott, Morata meg nem tud, Carvajal meg még zsákbamacska , Illaramendi vagy ki a baszk t*köm meg Nb8- ból robbant be!
Nekem ez így nagyobb hype-nak tűnik mint ami Neymar körűl alakult ki!
Mert az U-21-es mag majd megmutatja!
A mi keretünk fele ennyi idősen már világbajnok volt...Khm.... :roll:
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.07.06. 17:18:05

Mikaos írta: A Madridnál jó úton járnak Isco és Illarramendi kapcsán? Honnan veszed? Rengeteg fiatal igazolás megbukott a Madridnál - 50%-ot adok nekik is erre. Lehet, hogy alig fognak játszani első évükben, ami például megállíthatja őket a fejlődésben. Nem lehet tudni, csak ezt akarom jelezni.
Ebben igazad van.De Iscot látva,van esély a beválásra.
Mi a probléma a kapusunkkal? Az egyik legjobb kapus, ráadásul a Barca-stílushoz mindenképp az (egyik) legjobb, már viszonylag megjött az esze is, szóval nehogy már a maradása negatív dolog legyen. Sokkal nagyobb kockázat lenne egy új kapus.
A probléma az hogy irreális fizetése mellett, egy igazi potyaleső hálóőről van szó, aki azt képzeli magáról hogy ő áll a klub fölött.És az a baj, hogy valszeg a vezetőség is ezt hiszi róla.Ami cirkuszt levág minden évben a csapattal, biztos hogy ezt nem sok helyen türnék el.
A védőkérdésben teljesen egyetértek a vezetőséggel és Titoval. Csak minőségit és Barca-stílushoz könnyen alkalmazkodót, vagy akkor inkább senki se jöjjön. Padra ne igazoljunk.
Miért D.Luiz,Subotic,Hummels pl, ők nem alkalmazkodnának könnyen a csapatba csak TS.Ezt honnan tudjuk???Ezzel arra célzok, hogy ők is minőségi igazolások lehetnének.Csak az a baj, hogy az edzőnk nem lát az orránál tovább.
Ezzel szemben a Real Madrid az IGAZI, A LEGIGAZIBB edzőjével rettentő sovány eredményeket tudott felmutatni az utóbbi években.
És azt is felmutatta hogy hogyan kell minket megállitani, amire Tito nem volt képes reagálni.Hiszen az ő regnálása alatt, a csapat nem nagyon tudta legyőzni a RM-t. Sovány eredményei ellenére, a Tito vezette csapat nem nagyon tudott mit kezdeni velük. :wink: Sajnos ezt el kell ismernünk.És változtatni ezen a helyzeten....de szerintem..... :roll:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Mikaos
Director del Fútbol

2013.07.06. 16:53:40

csababarca írta:Elég jó úton jár a madrid igazolas terén,remek játékosokat igazolnak. Elhagyják talán ezzel ezt a khedira féle vonalat. Persze Illaramendiben es Iscoban is benne van a kockazat,hogy beválnak e, de nekem nincs kétségem afelől,hogy igen.
Sajnos nálunk meg most pont átfordul a dolog görcsös ragaszkodásba a dolog a múlthoz....jó lenne ha észbe kapna a vezetőség és elkezdenénk épitkezni, és gondolkozni az ikonok pótlásán.
Mindegy,de nekem csalódás ez az átigazolási szezon, igazából semmi konkrét hír semmiről. Pedig tavasszal szó volt új kapusról, védőről, ehhez képest se új kapus,se új védő, ráadásul hagyjuk veszni az egyik legnagyobb potenciállal bíró kp-t. Jó hoztunk egy Neymart,de ő nem megoldás mindenre.
Persze ez változhat, de nem tudom, eleve ott kezdődött az egész,hogy ők mertek egy igazi edzőt leültetni a padra, mi meg.... :roll:
Első észrevételem és egyben kérdésem: mi a problémád az átigazolási szezon 6 (azaz HATODIK) napján? Sietünk valahova? Van még 54 nap.

A Madridnál jó úton járnak Isco és Illarramendi kapcsán? Honnan veszed? Rengeteg fiatal igazolás megbukott a Madridnál - 50%-ot adok nekik is erre. Lehet, hogy alig fognak játszani első évükben, ami például megállíthatja őket a fejlődésben. Nem lehet tudni, csak ezt akarom jelezni.

Mi a probléma a kapusunkkal? Az egyik legjobb kapus, ráadásul a Barca-stílushoz mindenképp az (egyik) legjobb, már viszonylag megjött az esze is, szóval nehogy már a maradása negatív dolog legyen. Sokkal nagyobb kockázat lenne egy új kapus.

A védőkérdésben teljesen egyetértek a vezetőséggel és Titoval. Csak minőségit és Barca-stílushoz könnyen alkalmazkodót, vagy akkor inkább senki se jöjjön. Padra ne igazoljunk.

Az utolsó mondatod meg...olyan, mintha egyáltalán nem is követted volna figyelemmel az utóbbi évek Barca-ját, amikor is egy korántsem IGAZI edzővel végigvertük az egész világot, és a jelenlegi, szintén NEM-IGAZI edzőnkkel 1-2 kivételtől eltekintve!! hasonlóan jártunk el. Ezzel szemben a Real Madrid az IGAZI, A LEGIGAZIBB edzőjével rettentő sovány eredményeket tudott felmutatni az utóbbi években.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.07.06. 16:26:15

Elég jó úton jár a madrid igazolas terén,remek játékosokat igazolnak. Elhagyják talán ezzel ezt a khedira féle vonalat. Persze Illaramendiben es Iscoban is benne van a kockazat,hogy beválnak e, de nekem nincs kétségem afelől,hogy igen.
Sajnos nálunk meg most pont átfordul a dolog görcsös ragaszkodásba a dolog a múlthoz....jó lenne ha észbe kapna a vezetőség és elkezdenénk épitkezni, és gondolkozni az ikonok pótlásán.
Mindegy,de nekem csalódás ez az átigazolási szezon, igazából semmi konkrét hír semmiről. Pedig tavasszal szó volt új kapusról, védőről, ehhez képest se új kapus,se új védő, ráadásul hagyjuk veszni az egyik legnagyobb potenciállal bíró kp-t. Jó hoztunk egy Neymart,de ő nem megoldás mindenre.

Persze ez változhat, de nem tudom, eleve ott kezdődött az egész,hogy ők mertek egy igazi edzőt leültetni a padra, mi meg.... :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.07.06. 13:01:17

ericco írta:Elég erős fiatal spanyol mag van kialakulóban: Carvajal, Jesé, Morata, Nacho, Isco és Illaramendi.
Elég nagy az optimizmus ezek szerint. Nacho és Morata kevés. Jesé nagyon tehetséges, de még csereként sem játszott, nem mondanék róla semmit. Carvajallal szintén várnék még, 1 meccs nincsen még a lábában. Isco és Illaramendi nagyon jók és tehetségesek, de azért nem nevezném Xabi Alonso-Özil-Modric erősségű játékosoknak egyáltalán. Mindenképpen spanyol, de erős magnak egyelőre egyáltalán nem nevezném.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ericco
Barça B

2013.07.06. 11:04:11

Már kérdeztem egyszer, de valaki látta már ezt a Carvajalt rendszeresen játszani. Úgy értem nem 1-2 meccsen, mert én igen korlátozott számú Bundesliga mérkőzést tudok nézni. Nem tűnik ügyetlennek, de, ha gyorsan fejlődik is, azért Arbeola –olyan amilyen– egy-két évig biztos előtte maradna.
Arbeloat még lehet én is ki tudnám szorítani :D Carvajal a Bundesliga legjobb 3 jobboldali védői közt volt több szavazás szerint is. 19-20 évesen a Castilla csapatkapitánya volt. Joggal bízhatunk benne, mi madridisták. Montoya pedig azért került elé, mert akkor Carvajal a Castillában még csak a harmadik osztályban játszott, a Barca B pedig már ott volt a másodikban. Az idő és maguk a játékosok majd lerendezik, hogy ki lesz a kezdő a felnőtt válogatottban.
Nem igazán látom, h Isco és Modric leigazolása után mi értelme lenne? Igaz, ezekbe nem volt beleszólása Ancelottinak. Először igazolnak, utána hoznak edzőt.
Erről meg csak úgy süt a rosszmájúság. Modricot tavaly igazoltuk, mikor még teljesen másvalaki volt az edző. Jó, hogy nem hozod fel példaként Ramost vagy CR-t. Iscora pedig maga Ancelotti is rábólintott, mert már júniustól nyílt titok volt, hogy ő lesz az edzőnk. A keret tervezése, egyeztetések már jóval a hivatalos bejelentés előtt megkezdődött az olasszal és Zidanenal.

Illaramendi közben pedig egy lépésre a Madridtól. Elég erős fiatal spanyol mag van kialakulóban: Carvajal, Jesé, Morata, Nacho, Isco és Illaramendi.
Neymar7
Barça B

2013.07.03. 21:21:38

Egyet értek még most is ezen röhögök... :lol:
Am milyen korrekt Rihanna... Csak úgy spontán közli a médiával hogy zselé meleg. :shock: Kedvenc énekesem lett! :lol:
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."

Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
Capon
Llegenda del Barça

2013.07.03. 21:17:44

Neymar7 írta:http://www.hatharom.com/2013/07/03/riha ... -foto?eb=1

Köhömm-köhömm... :D Ez azért kemény! Elég cinkes... No comment! :twisted:
Jót röhögtem rajta :lol:
Persze mindig kérdéses mennyire van félrefordítva, de ha tényleg ezt mondta akkor hamar törli Cunci a közös képet :D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Neymar7
Barça B

2013.07.03. 21:14:19

http://www.hatharom.com/2013/07/03/riha ... -foto?eb=1

Köhömm-köhömm... :D Ez azért kemény! Elég cinkes... No comment! :twisted:
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."

Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.07.02. 21:57:56

http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... -a-realba/
Ibra karrierjét tekintve, én már ezen sem lepődnék meg. :cry:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.07.01. 14:37:54

Chino írta:Csak mert odaát mindenki biztos kezdőként számol vele. Emellett egyfajta Alba-klónnak (csak jobboson) tartják a madridisták, aki bejátssza az egész oldalt. Csak én érzem túlzásnak vagy egy eddig meg nem értett zseniről van szó, aki csak a csúnya mosolya mioatt van Montoya mögött az U-21(!)-es válogatottban.
A világ legtehetségesebb játékosáról van szó. Ő és Varane az elkövetkezendő 10 évben minden meccsen lefogják radírozni Messit és Neymart. :wink: Ebben annyira biztos vagyok, amennyire csak lehet. Az első Klasszikus után Aranylabdát fognak követelni az esetében. Viccet félretéve egy olyan játékossal, aki 1 percet nem játszott még a csapatban és relatíve minőségi ember mellé jön, ott nem tudom hogyan lehet már most fix kezdőtagságról beszélni. Az FM náluk még jobban megy, mint nálunk, úgyhogy az ilyen álomcsapatokból nem érdemes következtetést levonni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.01. 14:19:01

Azért durva ez a Higuain-os dolog. Az Arsenal 30 milliót adna érte. :shock:
Ez kb. Perez első ajánlata lehet, ráadásul már a Juve-nak se kell az árcédula pedig rajta van. Ha a híresen skót ágyúsok megveszik ennyiért én lemegyek hídba. Még a City is lejjebb srófolná az árat szerintem. Na mind1, majd meglátjuk, de ez enyhén letaglózott.

Már kérdeztem egyszer, de valaki látta már ezt a Carvajalt rendszeresen játszani. Úgy értem nem 1-2 meccsen, mert én igen korlátozott számú Bundesliga mérkőzést tudok nézni. Nem tűnik ügyetlennek, de, ha gyorsan fejlődik is, azért Arbeola –olyan amilyen– egy-két évig biztos előtte maradna. Csak mert odaát mindenki biztos kezdőként számol vele. Emellett egyfajta Alba-klónnak (csak jobboson) tartják a madridisták, aki bejátssza az egész oldalt. Csak én érzem túlzásnak vagy egy eddig meg nem értett zseniről van szó, aki csak a csúnya mosolya mioatt van Montoya mögött az U-21(!)-es válogatottban.
Forca Barca!!!!
TT
Capitá del Barça

2013.06.30. 12:38:03

nagyon örülnék, ha Ancelottival dolgozna együtt megint, szerintem még mindig tudna finomodni a szép játéka, ha az öreg irányítja. csak az a baj, hogy épp rossz helyen történne a formajavulás :D egyik szemem sírna, a másik nevetne
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.30. 11:23:24

Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2258213

Vele nagyon jól járnának, úgyhogy remélem, hogy nem jön össze Ancelotti terve. :D

Bár már 34 éves Pirlo, tehát nem rá kell építeni a jövőt, de 1-2 jó év még simán van benne és ha megtalálnák a helyét középen, akkor bizony hatalmasat erősödne a Real szvsz.
Nem igazán látom, h Isco és Modric leigazolása után mi értelme lenne? Igaz, ezekbe nem volt beleszólása Ancelottinak. Először igazolnak, utána hoznak edzőt.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.06.30. 10:58:53

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2258213

Vele nagyon jól járnának, úgyhogy remélem, hogy nem jön össze Ancelotti terve. :D

Bár már 34 éves Pirlo, tehát nem rá kell építeni a jövőt, de 1-2 jó év még simán van benne és ha megtalálnák a helyét középen, akkor bizony hatalmasat erősödne a Real szvsz.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.29. 14:23:18

és? nem sikerült megverni ez van. a csatát elvesztettük a háborut megnyertuk. jövőre is alárirom a két clasico-s buktat, ha a végén mi buszozhatunk 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2013.06.29. 14:17:38

ehhez képest mi nyertuk 100 ponttal a bajnokságot. gondold át inkább még1x.
Igen, de az egyetlen egy valamire való csapatot egyszer sem tudtuk legyőzni az idén...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.29. 12:17:52

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ak-2257915

Na, végre egy újabb szimpatikus srác Madridból! :D
2009:

"Valamilyen szinten mindig is antimadridista voltam, és még mindig az vagyok. Úgy érzem, a Real Madrid egy arrogáns klub, ahol nem erény az alázatosság.”

jól választottak nah. :D már csak egy kis mezcsokolgatás kell és elmondani az első sajtotajékoztaton h mindig is a real volt az álma, aztán meg odadörgölni neki a nyilatkozatát :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gergely
Jugador del Barça

2013.06.29. 11:51:30

visca el barca írta:
mess2009 írta:edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.

Hm... és ez milyen áldozat meghozatallal tettük....
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.29. 11:41:51

mess2009 írta:edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.29. 08:53:12

edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.06.29. 07:22:21

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ak-2257915

Na, végre egy újabb szimpatikus srác Madridból! :D

Szerintem erre éppen nem volt szükség, miután Mou elrepült Spanyolországból!
Válasz küldése