Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.07.06. 13:01:17

ericco írta:Elég erős fiatal spanyol mag van kialakulóban: Carvajal, Jesé, Morata, Nacho, Isco és Illaramendi.
Elég nagy az optimizmus ezek szerint. Nacho és Morata kevés. Jesé nagyon tehetséges, de még csereként sem játszott, nem mondanék róla semmit. Carvajallal szintén várnék még, 1 meccs nincsen még a lábában. Isco és Illaramendi nagyon jók és tehetségesek, de azért nem nevezném Xabi Alonso-Özil-Modric erősségű játékosoknak egyáltalán. Mindenképpen spanyol, de erős magnak egyelőre egyáltalán nem nevezném.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ericco
Barça B

2013.07.06. 11:04:11

Már kérdeztem egyszer, de valaki látta már ezt a Carvajalt rendszeresen játszani. Úgy értem nem 1-2 meccsen, mert én igen korlátozott számú Bundesliga mérkőzést tudok nézni. Nem tűnik ügyetlennek, de, ha gyorsan fejlődik is, azért Arbeola –olyan amilyen– egy-két évig biztos előtte maradna.
Arbeloat még lehet én is ki tudnám szorítani :D Carvajal a Bundesliga legjobb 3 jobboldali védői közt volt több szavazás szerint is. 19-20 évesen a Castilla csapatkapitánya volt. Joggal bízhatunk benne, mi madridisták. Montoya pedig azért került elé, mert akkor Carvajal a Castillában még csak a harmadik osztályban játszott, a Barca B pedig már ott volt a másodikban. Az idő és maguk a játékosok majd lerendezik, hogy ki lesz a kezdő a felnőtt válogatottban.
Nem igazán látom, h Isco és Modric leigazolása után mi értelme lenne? Igaz, ezekbe nem volt beleszólása Ancelottinak. Először igazolnak, utána hoznak edzőt.
Erről meg csak úgy süt a rosszmájúság. Modricot tavaly igazoltuk, mikor még teljesen másvalaki volt az edző. Jó, hogy nem hozod fel példaként Ramost vagy CR-t. Iscora pedig maga Ancelotti is rábólintott, mert már júniustól nyílt titok volt, hogy ő lesz az edzőnk. A keret tervezése, egyeztetések már jóval a hivatalos bejelentés előtt megkezdődött az olasszal és Zidanenal.

Illaramendi közben pedig egy lépésre a Madridtól. Elég erős fiatal spanyol mag van kialakulóban: Carvajal, Jesé, Morata, Nacho, Isco és Illaramendi.
Neymar7
Barça B

2013.07.03. 21:21:38

Egyet értek még most is ezen röhögök... :lol:
Am milyen korrekt Rihanna... Csak úgy spontán közli a médiával hogy zselé meleg. :shock: Kedvenc énekesem lett! :lol:
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."

Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
Capon
Llegenda del Barça

2013.07.03. 21:17:44

Neymar7 írta:http://www.hatharom.com/2013/07/03/riha ... -foto?eb=1

Köhömm-köhömm... :D Ez azért kemény! Elég cinkes... No comment! :twisted:
Jót röhögtem rajta :lol:
Persze mindig kérdéses mennyire van félrefordítva, de ha tényleg ezt mondta akkor hamar törli Cunci a közös képet :D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Neymar7
Barça B

2013.07.03. 21:14:19

http://www.hatharom.com/2013/07/03/riha ... -foto?eb=1

Köhömm-köhömm... :D Ez azért kemény! Elég cinkes... No comment! :twisted:
„Gratulálok a játékosnak, amiért arra a projektre szavazott, ami szakmailag számára a leginkább előnyös lehet, és nem a pénz motiválta."

Tito Vilanova Neymar leigazolásánál
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.07.02. 21:57:56

http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... -a-realba/
Ibra karrierjét tekintve, én már ezen sem lepődnék meg. :cry:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.07.01. 14:37:54

Chino írta:Csak mert odaát mindenki biztos kezdőként számol vele. Emellett egyfajta Alba-klónnak (csak jobboson) tartják a madridisták, aki bejátssza az egész oldalt. Csak én érzem túlzásnak vagy egy eddig meg nem értett zseniről van szó, aki csak a csúnya mosolya mioatt van Montoya mögött az U-21(!)-es válogatottban.
A világ legtehetségesebb játékosáról van szó. Ő és Varane az elkövetkezendő 10 évben minden meccsen lefogják radírozni Messit és Neymart. :wink: Ebben annyira biztos vagyok, amennyire csak lehet. Az első Klasszikus után Aranylabdát fognak követelni az esetében. Viccet félretéve egy olyan játékossal, aki 1 percet nem játszott még a csapatban és relatíve minőségi ember mellé jön, ott nem tudom hogyan lehet már most fix kezdőtagságról beszélni. Az FM náluk még jobban megy, mint nálunk, úgyhogy az ilyen álomcsapatokból nem érdemes következtetést levonni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2013.07.01. 14:19:01

Azért durva ez a Higuain-os dolog. Az Arsenal 30 milliót adna érte. :shock:
Ez kb. Perez első ajánlata lehet, ráadásul már a Juve-nak se kell az árcédula pedig rajta van. Ha a híresen skót ágyúsok megveszik ennyiért én lemegyek hídba. Még a City is lejjebb srófolná az árat szerintem. Na mind1, majd meglátjuk, de ez enyhén letaglózott.

Már kérdeztem egyszer, de valaki látta már ezt a Carvajalt rendszeresen játszani. Úgy értem nem 1-2 meccsen, mert én igen korlátozott számú Bundesliga mérkőzést tudok nézni. Nem tűnik ügyetlennek, de, ha gyorsan fejlődik is, azért Arbeola –olyan amilyen– egy-két évig biztos előtte maradna. Csak mert odaát mindenki biztos kezdőként számol vele. Emellett egyfajta Alba-klónnak (csak jobboson) tartják a madridisták, aki bejátssza az egész oldalt. Csak én érzem túlzásnak vagy egy eddig meg nem értett zseniről van szó, aki csak a csúnya mosolya mioatt van Montoya mögött az U-21(!)-es válogatottban.
Forca Barca!!!!
TT
Capitá del Barça

2013.06.30. 12:38:03

nagyon örülnék, ha Ancelottival dolgozna együtt megint, szerintem még mindig tudna finomodni a szép játéka, ha az öreg irányítja. csak az a baj, hogy épp rossz helyen történne a formajavulás :D egyik szemem sírna, a másik nevetne
recrea
Llegenda del Barça

2013.06.30. 11:23:24

Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2258213

Vele nagyon jól járnának, úgyhogy remélem, hogy nem jön össze Ancelotti terve. :D

Bár már 34 éves Pirlo, tehát nem rá kell építeni a jövőt, de 1-2 jó év még simán van benne és ha megtalálnák a helyét középen, akkor bizony hatalmasat erősödne a Real szvsz.
Nem igazán látom, h Isco és Modric leigazolása után mi értelme lenne? Igaz, ezekbe nem volt beleszólása Ancelottinak. Először igazolnak, utána hoznak edzőt.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.06.30. 10:58:53

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2258213

Vele nagyon jól járnának, úgyhogy remélem, hogy nem jön össze Ancelotti terve. :D

Bár már 34 éves Pirlo, tehát nem rá kell építeni a jövőt, de 1-2 jó év még simán van benne és ha megtalálnák a helyét középen, akkor bizony hatalmasat erősödne a Real szvsz.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.29. 14:23:18

és? nem sikerült megverni ez van. a csatát elvesztettük a háborut megnyertuk. jövőre is alárirom a két clasico-s buktat, ha a végén mi buszozhatunk 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2013.06.29. 14:17:38

ehhez képest mi nyertuk 100 ponttal a bajnokságot. gondold át inkább még1x.
Igen, de az egyetlen egy valamire való csapatot egyszer sem tudtuk legyőzni az idén...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.29. 12:17:52

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ak-2257915

Na, végre egy újabb szimpatikus srác Madridból! :D
2009:

"Valamilyen szinten mindig is antimadridista voltam, és még mindig az vagyok. Úgy érzem, a Real Madrid egy arrogáns klub, ahol nem erény az alázatosság.”

jól választottak nah. :D már csak egy kis mezcsokolgatás kell és elmondani az első sajtotajékoztaton h mindig is a real volt az álma, aztán meg odadörgölni neki a nyilatkozatát :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gergely
Jugador del Barça

2013.06.29. 11:51:30

visca el barca írta:
mess2009 írta:edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.

Hm... és ez milyen áldozat meghozatallal tettük....
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.29. 11:41:51

mess2009 írta:edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.06.29. 08:53:12

edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.06.29. 07:22:21

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ak-2257915

Szerintem erre éppen nem volt szükség, miután Mou elrepült Spanyolországból!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.29. 01:13:11

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ak-2257915

visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.28. 21:31:13

hm érdekes... én is utánanéztem.... a transfermarkton meg többet írnak... elképesztő h özil h nyomja magából a golpasszokat

4 év 135 assist... :shock:
Kép
ferninho
Madridista

2013.06.28. 21:28:50

még ha igazak lennének a számok, akkor se érnének semmit... sajnos Özil összességében olyan messze van Iniestától, mint nem is tudom hirtelen mi...
jó hogy van Özil a Realnál, de soha nem fog olyan szinten játszani mint Iniesta... közel sem.
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.28. 21:07:35

Stalkyard írta:Tudom, a számok nem minden, de ez azért kicsit sokkoló: http://barcelonafansclub.lockerdome.com/media/108305617
Megnyugtatlak, ez egy vak szurkolótól származik.
Az asszisztoknál ellenőrizni sem kell, h lássuk... de a gólokat azért lecsekkoltam. 2010-től lőtt a Realban összesen 27 gólt, ehhet hozzájön a válogatottbeli 14 gólja. Az összesen 41. Eszerint a táblázat szerint ezt már a 3. idény végén majdhogynem teljesítette... :lol:
Szóval ennyit erről. Nem kell mindent elhinni, amit az interneten találsz. Valószínű egy igen elfogult drukker csinálta, nem először futok bele ilyenbe.

szerk.: persze az tény, h Özil több gólt lő, de feljebb is játszik. :)
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.06.28. 20:41:37

Tudom, a számok nem minden, de ez azért kicsit sokkoló: http://barcelonafansclub.lockerdome.com/media/108305617
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.06.26. 12:36:26

Chino írta: Miről beszélsz? Az ő támadósoruk 160+ gólt szerzett az előző szezonban. :lol: Igaz, hogy abból vagy 40 a másodosztályban meg egy olyan játékos akit még le sem igazoltak stb., de az a 160 az 160.

Viszont nem elsősorban a játékoskeret a döntő. Ennyi erővel le se kéne játszani a meccseket, automatikusan mi nyerünk, mert itt vannak a legjobbak. Annyi tényező befolyásol egy szezont, hogy nem lehet jósolgatni. Nekünk pl. egy fél évig egyáltalán nem volt edzőnk, ha volt is nem tudott 100%-ig a csapatra figyelni. Azonkívül szinte az összes játékosunk hosszabb-rövidebb ideig sérült volt, ráadásul amikor a legjobban kellett volna, akkor dőlt ki Messi + szinte a komplett belső védelem. A játékosok egy része totálisan elfáradt áprilisra, jött a megszokott hullámvölgy viszont a hullámhegy elmaradt.
De lehetne még sorolni a tényezőket.

A realnál nagyon sok függ az igazolásoktól, illetve, hogy azok mennyire illenek bele Ancelotti elképzelésébe. Úgyis lesz olyan akit csak Perez akar majd, és nem lehet tudni mennyire szívják majd fel magukat az úriemberek. Tavaly nem nyertek semmit, Madridban pedig ez nem sűrűn esik meg szóval lehet, hogy nagyon elszántak lesznek, Ancelotti pedig szerintem nem rosszabb motivátor mint Jo5e. A csatárposzt érdekes lehet. Igazából nem tudom miért bíznak ennyire Benzemában. A gyereknek 3 év alatt 2, max 3 jó fél szezonja volt. Mellette pedig csak egy Morata... =D>
Azu a gyerek sem egy nagy eresztés szvsz. Érdekes hogy eddig mindenki ugyanúgy vélekedett odaát, meg takarították volna, most pedig egy gólkirályi cím miatt első számú cserének követelik. Iscot is fikázták, most ő a király, Kondogbia méginkább. Szóval érdekes.

Mindent egybevetve ha hagyják az olaszt dolgozni, kap megfelelő időt és embert simán robbanthat. Biztos kell egy kis idő míg beleszoknak az új játékrendszerbe, mert Mou alatt egy játékszisztémát kellett tudni, azt pedig nem lesz könnyű kiölni a játékosokból. Remélem nem is sikerül.
Csak sikerült ugyanazt leírnod, amit én. 2 dolgon áll, vagy bukik minden. A játékosállomány és az edző. Játékosállományban meggyőződésem, hogy sokkal jobbak vagyunk. Innentől már csak az a kérdés, hogy az edző hogyan rakja össze a csapatot. Ha Tito jól rakja össze, akkor bármit is csinálhatnak, a képességbeli különbségek nálunk vannak. Ha viszont megint lesz egy tárgya védelmünk, egy alibipasszos kp-nk és csak egy Messi-féle támadósorunk, akkor lehet keresnivalójuk. Sérüléseket, meg eltiltásokat meg ne számoljuk (bár igaz fontosak), mert az, hogy nálunk idén mindenki lesérült, az ugyanúgy megismétlődhet jövőre, de akár el is maradhat. Ugyanez igaz a Real Madridra, tavaly szerencséjük volt a sérülésekkel (legalábbis hozzánk képest).

Azt meg ne akarjátok megdumálni, hogy egy Kondogbia vetekedhet Sergioval, vagy Isco Iniestával. Azért ég és föld különbségek vannak. Titon áll, vagy bukik a dolog.
Chino
Llegenda del Barça

2013.06.26. 11:55:47

Barcaman1993 írta:
kanty írta:
Ilyen alapon minden vereségnél kudarcnál magadban kell keresd a hibát. Ez a Barcelona a világ legjobb csapata és, ha kihozza magából a maxot, akkor verhetetlen szöveg állta is a helyét 2-3 évvel ezelőtt. Azóta változtak az idők. Olyan kevésszer hoztuk ki magunkból azt a bizonyos maximumot, hogy joggal felvetődhet a kérdés, hogy nem ilyenkor volt-e valami kiugró eredmény. Itt elsősorban a mutatott játékra és nem az eredményekre értem a maximumot.
Szóval kicsit nagyképűnek érzem a véleményedet, innen lehet elég szépen pofára esni.

Az olaszt nem tartom rossz edzőnek, kíváncsi vagyok, hogy mire megy majd Madridban. Számomra már az felüdülés lenne, ha nem a szennyről szólna minden klasszikus.
Nem jobb a játékoskeretünk? De. A támadósorunk és a középpályánk jóval erősebb az övékénél. A védelmünk mondjuk egy trágya, ezen nincs mit szépíteni. Minden az edzőn múlik. Ha Villanova képes úgy összerakni a csapatot, ahogy az ősszel, akkor áll, amit mondok. Félelmetesen jól játszottunk, ami eredményben is megütközött. Majd a csapat elvesztette a fonalat. Ha ezt a fonalat nem találja meg Tito, akkor "lazán" leléphetnek minket, de a lehetőségek adottak, max. nem éltünk vele.
Miről beszélsz? Az ő támadósoruk 160+ gólt szerzett az előző szezonban. :lol: Igaz, hogy abból vagy 40 a másodosztályban meg egy olyan játékos akit még le sem igazoltak stb., de az a 160 az 160.

Viszont nem elsősorban a játékoskeret a döntő. Ennyi erővel le se kéne játszani a meccseket, automatikusan mi nyerünk, mert itt vannak a legjobbak. Annyi tényező befolyásol egy szezont, hogy nem lehet jósolgatni. Nekünk pl. egy fél évig egyáltalán nem volt edzőnk, ha volt is nem tudott 100%-ig a csapatra figyelni. Azonkívül szinte az összes játékosunk hosszabb-rövidebb ideig sérült volt, ráadásul amikor a legjobban kellett volna, akkor dőlt ki Messi + szinte a komplett belső védelem. A játékosok egy része totálisan elfáradt áprilisra, jött a megszokott hullámvölgy viszont a hullámhegy elmaradt.
De lehetne még sorolni a tényezőket.

A realnál nagyon sok függ az igazolásoktól, illetve, hogy azok mennyire illenek bele Ancelotti elképzelésébe. Úgyis lesz olyan akit csak Perez akar majd, és nem lehet tudni mennyire szívják majd fel magukat az úriemberek. Tavaly nem nyertek semmit, Madridban pedig ez nem sűrűn esik meg szóval lehet, hogy nagyon elszántak lesznek, Ancelotti pedig szerintem nem rosszabb motivátor mint Jo5e. A csatárposzt érdekes lehet. Igazából nem tudom miért bíznak ennyire Benzemában. A gyereknek 3 év alatt 2, max 3 jó fél szezonja volt. Mellette pedig csak egy Morata... =D>
Azu a gyerek sem egy nagy eresztés szvsz. Érdekes hogy eddig mindenki ugyanúgy vélekedett odaát, meg takarították volna, most pedig egy gólkirályi cím miatt első számú cserének követelik. Iscot is fikázták, most ő a király, Kondogbia méginkább. Szóval érdekes.

Mindent egybevetve ha hagyják az olaszt dolgozni, kap megfelelő időt és embert simán robbanthat. Biztos kell egy kis idő míg beleszoknak az új játékrendszerbe, mert Mou alatt egy játékszisztémát kellett tudni, azt pedig nem lesz könnyű kiölni a játékosokból. Remélem nem is sikerül.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése