Már kérdeztem egyszer, de valaki látta már ezt a Carvajalt rendszeresen játszani. Úgy értem nem 1-2 meccsen, mert én igen korlátozott számú Bundesliga mérkőzést tudok nézni. Nem tűnik ügyetlennek, de, ha gyorsan fejlődik is, azért Arbeola –olyan amilyen– egy-két évig biztos előtte maradna.
Arbeloat még lehet én is ki tudnám szorítani

Carvajal a Bundesliga legjobb 3 jobboldali védői közt volt több szavazás szerint is. 19-20 évesen a Castilla csapatkapitánya volt. Joggal bízhatunk benne, mi madridisták. Montoya pedig azért került elé, mert akkor Carvajal a Castillában még csak a harmadik osztályban játszott, a Barca B pedig már ott volt a másodikban. Az idő és maguk a játékosok majd lerendezik, hogy ki lesz a kezdő a felnőtt válogatottban.
Nem igazán látom, h Isco és Modric leigazolása után mi értelme lenne? Igaz, ezekbe nem volt beleszólása Ancelottinak. Először igazolnak, utána hoznak edzőt.
Erről meg csak úgy süt a rosszmájúság. Modricot tavaly igazoltuk, mikor még teljesen másvalaki volt az edző. Jó, hogy nem hozod fel példaként Ramost vagy CR-t. Iscora pedig maga Ancelotti is rábólintott, mert már júniustól nyílt titok volt, hogy ő lesz az edzőnk. A keret tervezése, egyeztetések már jóval a hivatalos bejelentés előtt megkezdődött az olasszal és Zidanenal.
Illaramendi közben pedig egy lépésre a Madridtól. Elég erős fiatal spanyol mag van kialakulóban: Carvajal, Jesé, Morata, Nacho, Isco és Illaramendi.