Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ak-2257915
Na, végre egy újabb szimpatikus srác Madridból!
Megnyugtatlak, ez egy vak szurkolótól származik.Stalkyard írta:Tudom, a számok nem minden, de ez azért kicsit sokkoló: http://barcelonafansclub.lockerdome.com/media/108305617
Csak sikerült ugyanazt leírnod, amit én. 2 dolgon áll, vagy bukik minden. A játékosállomány és az edző. Játékosállományban meggyőződésem, hogy sokkal jobbak vagyunk. Innentől már csak az a kérdés, hogy az edző hogyan rakja össze a csapatot. Ha Tito jól rakja össze, akkor bármit is csinálhatnak, a képességbeli különbségek nálunk vannak. Ha viszont megint lesz egy tárgya védelmünk, egy alibipasszos kp-nk és csak egy Messi-féle támadósorunk, akkor lehet keresnivalójuk. Sérüléseket, meg eltiltásokat meg ne számoljuk (bár igaz fontosak), mert az, hogy nálunk idén mindenki lesérült, az ugyanúgy megismétlődhet jövőre, de akár el is maradhat. Ugyanez igaz a Real Madridra, tavaly szerencséjük volt a sérülésekkel (legalábbis hozzánk képest).Chino írta: Miről beszélsz? Az ő támadósoruk 160+ gólt szerzett az előző szezonban.Igaz, hogy abból vagy 40 a másodosztályban meg egy olyan játékos akit még le sem igazoltak stb., de az a 160 az 160.
Viszont nem elsősorban a játékoskeret a döntő. Ennyi erővel le se kéne játszani a meccseket, automatikusan mi nyerünk, mert itt vannak a legjobbak. Annyi tényező befolyásol egy szezont, hogy nem lehet jósolgatni. Nekünk pl. egy fél évig egyáltalán nem volt edzőnk, ha volt is nem tudott 100%-ig a csapatra figyelni. Azonkívül szinte az összes játékosunk hosszabb-rövidebb ideig sérült volt, ráadásul amikor a legjobban kellett volna, akkor dőlt ki Messi + szinte a komplett belső védelem. A játékosok egy része totálisan elfáradt áprilisra, jött a megszokott hullámvölgy viszont a hullámhegy elmaradt.
De lehetne még sorolni a tényezőket.
A realnál nagyon sok függ az igazolásoktól, illetve, hogy azok mennyire illenek bele Ancelotti elképzelésébe. Úgyis lesz olyan akit csak Perez akar majd, és nem lehet tudni mennyire szívják majd fel magukat az úriemberek. Tavaly nem nyertek semmit, Madridban pedig ez nem sűrűn esik meg szóval lehet, hogy nagyon elszántak lesznek, Ancelotti pedig szerintem nem rosszabb motivátor mint Jo5e. A csatárposzt érdekes lehet. Igazából nem tudom miért bíznak ennyire Benzemában. A gyereknek 3 év alatt 2, max 3 jó fél szezonja volt. Mellette pedig csak egy Morata...![]()
Azu a gyerek sem egy nagy eresztés szvsz. Érdekes hogy eddig mindenki ugyanúgy vélekedett odaát, meg takarították volna, most pedig egy gólkirályi cím miatt első számú cserének követelik. Iscot is fikázták, most ő a király, Kondogbia méginkább. Szóval érdekes.
Mindent egybevetve ha hagyják az olaszt dolgozni, kap megfelelő időt és embert simán robbanthat. Biztos kell egy kis idő míg beleszoknak az új játékrendszerbe, mert Mou alatt egy játékszisztémát kellett tudni, azt pedig nem lesz könnyű kiölni a játékosokból. Remélem nem is sikerül.
Miről beszélsz? Az ő támadósoruk 160+ gólt szerzett az előző szezonban.Barcaman1993 írta:Nem jobb a játékoskeretünk? De. A támadósorunk és a középpályánk jóval erősebb az övékénél. A védelmünk mondjuk egy trágya, ezen nincs mit szépíteni. Minden az edzőn múlik. Ha Villanova képes úgy összerakni a csapatot, ahogy az ősszel, akkor áll, amit mondok. Félelmetesen jól játszottunk, ami eredményben is megütközött. Majd a csapat elvesztette a fonalat. Ha ezt a fonalat nem találja meg Tito, akkor "lazán" leléphetnek minket, de a lehetőségek adottak, max. nem éltünk vele.kanty írta:
Ilyen alapon minden vereségnél kudarcnál magadban kell keresd a hibát. Ez a Barcelona a világ legjobb csapata és, ha kihozza magából a maxot, akkor verhetetlen szöveg állta is a helyét 2-3 évvel ezelőtt. Azóta változtak az idők. Olyan kevésszer hoztuk ki magunkból azt a bizonyos maximumot, hogy joggal felvetődhet a kérdés, hogy nem ilyenkor volt-e valami kiugró eredmény. Itt elsősorban a mutatott játékra és nem az eredményekre értem a maximumot.
Szóval kicsit nagyképűnek érzem a véleményedet, innen lehet elég szépen pofára esni.
Az olaszt nem tartom rossz edzőnek, kíváncsi vagyok, hogy mire megy majd Madridban. Számomra már az felüdülés lenne, ha nem a szennyről szólna minden klasszikus.
Nem jobb a játékoskeretünk? De. A támadósorunk és a középpályánk jóval erősebb az övékénél. A védelmünk mondjuk egy trágya, ezen nincs mit szépíteni. Minden az edzőn múlik. Ha Villanova képes úgy összerakni a csapatot, ahogy az ősszel, akkor áll, amit mondok. Félelmetesen jól játszottunk, ami eredményben is megütközött. Majd a csapat elvesztette a fonalat. Ha ezt a fonalat nem találja meg Tito, akkor "lazán" leléphetnek minket, de a lehetőségek adottak, max. nem éltünk vele.kanty írta:
Ilyen alapon minden vereségnél kudarcnál magadban kell keresd a hibát. Ez a Barcelona a világ legjobb csapata és, ha kihozza magából a maxot, akkor verhetetlen szöveg állta is a helyét 2-3 évvel ezelőtt. Azóta változtak az idők. Olyan kevésszer hoztuk ki magunkból azt a bizonyos maximumot, hogy joggal felvetődhet a kérdés, hogy nem ilyenkor volt-e valami kiugró eredmény. Itt elsősorban a mutatott játékra és nem az eredményekre értem a maximumot.
Szóval kicsit nagyképűnek érzem a véleményedet, innen lehet elég szépen pofára esni.
Az olaszt nem tartom rossz edzőnek, kíváncsi vagyok, hogy mire megy majd Madridban. Számomra már az felüdülés lenne, ha nem a szennyről szólna minden klasszikus.
Plágium!!! Meg kő óvni a kontraktustsalas9 írta:Kíváncsian várom mire megy majd az öreg és Zidane (ő lesz a másodedző). Szép kis feladat lesz az biztos. Amúgy olvastam, hogy a real is használja a jól bevált "tervünket" és Ancelottiért nem csak fizettek, de két barátságos mérkőzést is adnak érte
Balinho írta:
Mondjuk annyit az igazság kedvéért el kell mondani, hogy a Citys párhuzam sántít, mert nem mindegy hogy összerakott európai topcsapatokat vagy egy Montpellier, OM, Lyon hármast kell megverni ennyi pénzből...
Mondjuk annyit az igazság kedvéért el kell mondani, hogy a Citys párhuzam sántít, mert nem mindegy hogy összerakott európai topcsapatokat vagy egy Montpellier, OM, Lyon hármast kell megverni ennyi pénzből...Alcantara írta:Ancelotti egy nagyon nagy edző. Nem gondolnám, hogy csak a Milannal bizonyított. Az, ahogyan összerakta a PSG-t elismerésre méltó.
Nagyon rövid idő alatt, ütőképes, stílusos együttest faragott az új játékosokból Párizsban. Meggyőződésem, hogy nem sok edző van a világon, aki rövid idő alatt ilyenre képes.
Jó példa ellenkezőjére Mancini, akinek hiába volt végtelen anyagi forrás és játékoskeret biztosítva, a csapata a BL-ben lejáratta magát.
Azt gondolom, hogy a Madrid nagyon kemény ellenfél lesz nekünk, valamint a BL-ben más csapatoknak is.
Ilyen alapon minden vereségnél kudarcnál magadban kell keresd a hibát. Ez a Barcelona a világ legjobb csapata és, ha kihozza magából a maxot, akkor verhetetlen szöveg állta is a helyét 2-3 évvel ezelőtt. Azóta változtak az idők. Olyan kevésszer hoztuk ki magunkból azt a bizonyos maximumot, hogy joggal felvetődhet a kérdés, hogy nem ilyenkor volt-e valami kiugró eredmény. Itt elsősorban a mutatott játékra és nem az eredményekre értem a maximumot.Barcaman1993 írta: Semmi kötözködés nélkül, de erre sztem majd térjünk vissza a szezon végén.Pellegrinit és Mourinhot is mekkora várakozások fogadták... A probléma nem volt más: Barcelona.
Fejre is állhat Madridban,ennél a Barcánál nem tud jobbat csinálni, mert egyszerűen olyan játékosállomány van nálunk kéznél. Ha jobbak lesznek, akkor bizony magunkban kell keresni a hibát.
Semmi kötözködés nélkül, de erre sztem majd térjünk vissza a szezon végén.Chino írta:Szerintem is nagyon jól járt vele a Madrid.
Kb én is így gondolom.visca el barca írta:hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
amugy meg nézhetjuk a másik végletet is, ott volt neki egy atom erős keret, és 8 év alatt 1 bajnokságot tudott nyerni...
És az akkori Kaká sem az volt aki most!visca el barca írta:hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
amugy meg nézhetjuk a másik végletet is, ott volt neki egy atom erős keret, és 8 év alatt 1 bajnokságot tudott nyerni...
hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
Valamiért nem tudom elképzelni őt hosszútávú megoldásnak, de majd eldől.Messa írta:Ancelotti a Real edzője - hivatalos