Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Holnap estére kész lesz a hivatalos, a nemhivatalosról meg semmi infó.visca el barca írta:aki talál bárhol magyar subot dexterhez ne habozzon. félek h megint csak a hivatalos forditok dolgoznak majd rajta és csütörtök estére lesz is belőle vmi...![]()
A Breaking Bad is ilyen, mindkettőt tűkön ülve várom!TT írta: nem sok olyan sorozatot tudok mondani, ahol ennyire előre lehetett tudni a záró évadot, ez szerintem csak jót sejtet és minden puskaport ellőnek az évad során és nem egy lötyögős szemétnek nézünk elébe
ezt én is olvastam, elvileg a második rész az övé lesz, arra még inkább kíváncsi vagyokvisca el barca írta:ahogy látom, már maga dex is rendez epizódot
Tonight's the nightsjd írta: Dexterre készültök már?![]()
Szerintem még nincs a premier kihirdetve (legalábbis én még nem láttam sehol), de tekintve, hogy az előző két évad márc. 31-én, ill. ápr 1-jén indult, valószínűleg jó ez a közelítés.geridoss írta:jövő év áprilisától, úgy olvastamFacsy írta:Azt már lehet tudni, hogy a Trónok Harca 4. évadát mikortól kezdik el vetíteni?
Őt egyelőre még nem tudom elképzelni Oberynként.miihii írta:Valamint az is tuti, h a következő évadban Pedro Pascal játssza Oberyn Martell szerepét:
Amiben visszatér a képernyőre a Falról jól ismert Allister Thorne és szintén beugrik Janos Slynt is. Valamint az is tuti, h a következő évadban Pedro Pascal játssza Oberyn Martell szerepét:geridoss írta:jövő év áprilisától, úgy olvastamFacsy írta:Azt már lehet tudni, hogy a Trónok Harca 4. évadát mikortól kezdik el vetíteni?
jövő év áprilisától, úgy olvastamFacsy írta:Azt már lehet tudni, hogy a Trónok Harca 4. évadát mikortól kezdik el vetíteni?
Hát mondanám, h azt öregkorodig is olvashatnád mert az Az-nál is hosszabb. 2 jó vastag kötet. De azért nem mondom, mert van olyan jó, h hamar elrepül vele az idő.visca el barca írta:nem, az az előtti, a napnyugta után volt az uccsó. vmit kell hagyni öregkoromra is
figyelmeztetlek !! amíg teheted,ne hogy elkezd,vagy örökké magával rántStalkyard írta:Na a sok ajnározás végett, plusz sorozathiányban eléggé gondolkodom, hogy nyáron elkezdem a Dextert. Hárdkór fanok mit javasoltok? Meddig nézzem, hogy képet kapjak, illetve vannak-e olyan részek, ahol valószínűleg abbahagynám, de mégse tegyem, mert később atombrutál lesz?
Legjobb sorozat a maga kategóriájában. Magasan veri pl a HIMYM-et. Kellően drámai a sitcomok terén. De nálam összessítve is top3ban min ott van, de lehet 2. is a Sírhant Művek után.soadroli írta:Scrubs-t nézi/nézte valaki? Egyik kedvenc lett
Mert nem promoztam már a sorozatot hónapok óta havi minimum 1 hsszelvisca el barca írta:
mindig meg tudtok lepni vmivelnem is tudtam h van belőle sori. látom csak egy évad... lesz több is?
Én sokáig néztem, de valahol abbahagytam, és nem tudom hol. Még mindig rajta van a gépemen. Hatalmas sorozat, imádom!soadroli írta:Scrubs-t nézi/nézte valaki? Egyik kedvenc lett
2 napja volt még csak a pilot, szóval nem tudni. De brutális nézettséggel nyitott, szóval garantáltan be fogják rendelni a 2. évadot.visca el barca írta: mindig meg tudtok lepni vmivelnem is tudtam h van belőle sori. látom csak egy évad... lesz több is?
Ok, akkor majd a Vikings, a Hannibal, a Banshee és a The Americans után belenézekvisca el barca írta: igazán elkezdhetnéd a haven c. sorozatot, jo lenne tudni érdemes e nekilátnomvhogy préseld mára jelenleg futó 619 sorozatod közé
mindig meg tudtok lepni vmivelbence-barca írta:Le van töltve, csak még feliratot nem találtam múltkor ill. még alkalom is kell a megnézéséhez majd.sjd írta:
Amúgy Under The Dome-ot még egyik Stephen King-fan sem próbálta be? Kíváncsi lennék, hogy sikerült.
De természetesen tervben van !
Tavaly olvastam a könyvet, az ku...eléggé jó volt.
Le van töltve, csak még feliratot nem találtam múltkor ill. még alkalom is kell a megnézéséhez majd.sjd írta:
Amúgy Under The Dome-ot még egyik Stephen King-fan sem próbálta be? Kíváncsi lennék, hogy sikerült.