PesFan2 írta:shutterisland írta:
akkor meg hozzák eriksent

Én nekem valamiért az rémlik, hogy Eriksen megy Dortmundba

Lehet, hogy okoskodásnak vagy közhelynek fog hangzani, de lehet dobálózni a nevekkel, és lehet, hogy közüttük sok tehetséges és nagy potenciállal rendelkező játékos van, de sajnos nem ettől függ, ki lehetne erősítés. Azt kellene belátni (habár nem tudom mi folyik a színfalak mögött), hogy Titotól függ majd' minden. Ha idehozunk egy nagy tehetséget, de Tito nem játszatja rendesen, akkor lőttek az egésznek. Afellay is kis játékos volt (rendben sérült is volt, de nem végig), azonban Pep nem számolt vele, vagy ott van Keirrison, de szerintem mindenki tudna említeni párat. Hozhatjuk pl. ezt az Eriksent (nem tudom, hogy volt-e pletyka, de most tegyük fel), sok csapat kinézte már , biztos nem érdemtelenül, de ha Tito úgy dönt nem kell a csapatba és csak a padot vagy a lelátót koptatja felesleges.
Ha jönne ez a Marquinhos gyerek, de nem vele képzelné el az edző a szezont és Bartrat is elé helyezné, akkor adtunk a sz@rnak egy pofont. Pepnek is sokan felrótták a csökönyösségét, Tito is kapta, hogy miért Adriano játszik középen, miért nem XY valami oka biztos volt. Persze egy Neymar esetében nem teheti meg, de kisebb igazolásoknál igen.
Egy szó, mint száz csak azt akarom mondani, hogy azt lenne jó látni, ha olyan emberek érkeznének akiket látni is fogunk a pályán.
Ennyiből "örülök" Abidal távozásának (már, ha nem Rosell áll a háttérben), az EDZŐ nem számolt vele, nem tartottuk itt szimpátiából, hogy utána azon legyen mindenki felháborodva, miért a lelátón van. Sportszakmai döntés. Most pedig Silva-t szeretné mindenképp a csapatba és ragaszkodik hozzá. (akkor is ez lenne a véleményem, ha mondjuk Agger lenne az)