2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tin Jedvaj szerintem az Arsenalé lett.Voltak vele kapcsolatos hírek már régebben is.+ Wenger szeret fiatal fiúkat igazolni.salas9 írta:A Dinamo Zagreb elnöke bejelentette, hogy két 17 éves játékosuk, Alen Halilovic és Tin Jedvaj is távozik a klubtól. Nagyságrendileg 20 millió eurót kapnak a két játékosért, és egyikük csak jövőre csatlakozik új klubjához. A csapatot/csapatokat nem kívánta megnevezni az elnök.
Kíváncsi vagyok, hogy hova igazol Halilovic. Fél Európa sorban áll érte (Milan, Inter, City, Tottenham). Remélem jó döntést fog hozni
Ha már Celta: a vigóiak leigazolták a Segunda División 2012-2013-as idényének gólkirályát, Charles-t, aki 44 meccsen 32 gólt rúgott az Almería színeiben idén.salas9 írta:Eddig leigazolta a védelembe Fontást, nemsokára meglehet neki Rafinha is a középpályára. A portugál Bola pedig arról számol be, hogy a mai napon véglegesíthetik Nolito szerződését is Vigoban. 4 évre írna alá és 2,5 milliót fizetnének érte. Rajtuk kívül Enrique szeretné a csapatához vinni Oriol Romeut és Johnatan Sorianot is. Ha minden összejön neki, akkor komoly kis brigád lenne ott
Modric sokszor Xabi Alonso párjaként játszott, szóval főleg Özillel kell majd itt megküzdenie a csapatba kerülésért.Castiel írta:...
Azért még nem könyvelném el előre, hogy annyira sikeres játékos lesz, mint azt sokan feltételezik. Láttunk már rá bőven példát, hogy valaki szupertehetségként igazolt mondjuk a Madridba, aztán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ha rosszmájú lennék , most azt kívánnám, Isconak is hasonlóan alakuljon a sorsa. De mivel nem vagyok az, sok sikert a srácnak, én személy szerint nagyon kedvelem a játékstílusát és őt magát is.salas9 írta: Nagy fogás a blancoknak az biztos...
Végre ez is lezárult, örülök neki, hogy feljebb lépett. A fejlődése szempontjából jó helyre került.salas9 írta:Na, most már tényleg hivatalos:
Szalai ÁdámSchalke!
4 évre írt alá a magyar válogatott támadó. Sok sikert neki, kíváncsian várom mire megy majd
City drukkerként örülök a távozásának, mert bár valóban a világelit tagja támadóként, számomra sosem volt szimpatikus sem ő, sem a játékstílusa. Remélem Pellegrini majd kemény kézzel bánik a kerettel, és kitakarítja a támadósort valamint a középpályát, mert jó néhány játékos finoman szólva sem üti meg a szintet mostanság(Barry, Miller pl.), mások meg akármilyen nagy tehetségek (Rodwell, Sinclair) játékpercek nélkül nem tudnak fejlődni és bizonyítani. Ja és persze azt is remélem hogy Richards visszaverekedi magát a kezdőbe.Game90 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2256919
A források (Sky Sport Italia, Tuttosport, Gazzetta dello Sport) szerint az egyezség megszületett a két együttes között az argentin támadóról: a torinói együttes 9 millió eurót, plusz a játékos teljesítményétől függően további akár 3 milliót – azaz összesen maximum 12 millió eurót utalhat a manchesteri klubnak.
Lehet, hogy problémás játékos, de 9-12 millióért ajándék.
Kíváncsi leszek mi lesz Torinóban. A tavalyi hét támadójuk közül Anelka és Iaquinta visszavonult, Bendtner visszatért az ágyúsokhoz. Maradt Vucinic és Giovinco akik nem fognak elmenni. Jött melléjük LIorente és Tevez(?). Szerintem a Matri, Quagliarella kettős közül valakin még túladnak majd.Game90 írta:TevezJuventus
Na ennek nagyon tudnék örülni. Csípem a Dortmundot, Eriksen pedig tökéletesen beleillik Kloppék játékstílusába.Fernando írta: Az Ajax elengedi a Dortmundhoz dán játékmesterét, Christian Eriksent - értesültek holland források. A német Bild és Sky Sport News HD kiemelten foglalkozik a hírrel, bár hivatalos információ még nem áll rendelkezésre.
-Nem gyenge a srác, aki látta élesben tudja.
Olyat is lehetett hallani, hogy Villa is a kiszemeltek között van!looka írta:Arra leszek még kíváncsi, hogy kivel pótolja az AtM Falcao-t, voltak cikkek Jackson Martínez-ről, meg Negredo is szóba jött. Del Nido le is nyilatkozta, hogy többen vinnék tőlük a csatárt, az AtM-t meg is nevezte, mint érdeklődő...
Ha tényleg így lesz -márpedig sanszos- akkor kíváncsi leszek mire megy egy nagyobb klubban. Huntelaar egyértelmű, hogy előtte lesz a sorban, így Obassival és Pukkival kell megküzdenie a második helyért. Sok sikert nekiGareth Tello írta:Szalai Ádám pedig elvileg a Schalkében folytatja, a gelsenkircheniek 8 millió eurót fizetnének érte!
Szerintem véletlenül egy hellyel jobbra csúsztatták a tizedesvesszőt az összegben.sjd írta:Lehet, h Humor topikba kellett volna írnom, de Andy Carrollt 17,5 millióért (!) megvette a West Ham.