Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelenleg. Potenciálra TOP8-at mondanak.Game90 írta:Igazad van, viszont közben van 15 jobb PG a ligában, szóval ezért nem értem ezt a nagy hájpot.
Bár lehet hogy hülyeség, de én el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet is, hogy Lee-t elpasszolják valahova pár fiatal tehetségért, ezzel pedig helyet csinálnak Barnesnak(4-esben jobb volt, mint hármasban) és a padot is feltöltik használható játékosokkal.Game90 írta: 1. GSW - Jazz: először kezdeném a Utah-val, most 1 évig nyomathatják az ígéretes fiataljaikat, jövőre lesz egy Top5 pickjük ill. rengeteg capspace-ük, szóval elég hamar lenyomhatnak egy rebuild-et. Warriors meg kitakarított 2 nagyon rossz szerződést, a pickek beáldozhatóak voltak, cserébe meg kaptak egy Igoudala-t. Curry - Klay - AI2 - Lee - Bogut, 6th man Barnes, nagyon erős ez a csapat (csak a sérülések kerüljék el őket), már csak a padra kéne 1-2 használható játékos, bár most gondolom tolongani fognak a játékosok. Ja, Barnes-t meg nem kell sajnálni, a 30 perceket ugyanúgy megkapja majd.
Én valszeg kicsit túlértékelem Smith, de nálam még mindig az egyik legjobb PF a ligában. A skillsetjével nincs probléma, a döntéseivel van, de ez egyrészt az évek során javulhat, másrészt egy jó edző és egy jó csapat körülötte szintén sokat segíthet. A büntetőzés tényleg gond, de Smith asszem nem dobott mindig ilyen rosszul, másrészről pedig ott van, hogy az érkezésével messze itt lenne a liga legjobb magas védőpárosa.Game90 írta: 2. Howard - Rockets: ez volt a leglogikusabb lépés. Morey csak kiszenvedte DH-t, aki szerintem illeni fog a Houston-ba, bár remélem ezzel a maxos szerződéssel agyat is szereztek a Superman-nek. Én még egy cserét várok tőlük, Josh Smith hiába nagy haverja Howard-nak, én hanyagolnám őt, max szerződést nem érdemel és hánynék, ha az én csapatomban kezdené el dobálgatni a téglákat középtávolról. Arról már nem is beszélve, hogy ez a duó nem tartható fent együtt a pályán a 4. negyedek végén ilyen 50-60%-os büntetőzéssel.
Ezt adom, viszont belegondolva, a NOP-nak ez nem nagyon érné meg. Kell nekik a kinti tűzerő, mert egyik hátvédjük sem kifejezetten egy jump shooter, inkább a betörésekre játszanak. Egy Davis-Asik magas állomány mellett pedig szinte semmi hely nem maradna a palánk alatt. Akkor már tényleg jobb, ha Davis felszed pár kilót és felmegy centerbe, a magassága és a tudása megvan hozzá, Anderson pedig kell nekik, hogy egy kicsit széthúzza a pályát.Game90 írta:Szóval én inkább Ryan Anderson-ra repülnék rá, Asik-ért szerintem megszerezhető lenne, ő jó fit lenne Howard mellé, meg már úgyis játszottak együtt a Magic-ben. Lin - Bearden - Parsons - RA - Howard, ez sem lenne gyenge csapat. With Harden & Howard, foul trouble will be a common occurrence for HOU opponents.
Nem csak te. Tegnapról, twitterről:Game90 írta: Ja, u.i.: azon gondolkodok, hogy melyik lenne az erősebb csapat, melyikben lenne több potenciál...
1. Curry - AI2 - Barnes - Lee - Howard
2. Lin - Harden - Parsons - Anderson - Howard
Adam Levitan @adamlevitan 16 óra
OK, how about a potential 5 of Calderon, Harden, Parsons, Josh Smith and Dwight. Is that better than Curry, Klay, Iggs, David Lee & Dwight?
Van különbség az elképzelt csapataitok között, de érdekességnek jó.Interesting. RT @numberFire: According to our nERD metrics, it is 2.8 wins better, assuming the same schedule.
Lényegében igen. Idén lesz egy pár ilyen csapat, mivel nagyon erős lesz a következő évi draft, szóval aki 1-2 hónap után úgy érzi majd, hogy nincs esélye a rájátszásra, az valszeg megpróbál majd elindulni hátrafelé, a lehető legjobb draftpozíció érdekében. Így év elején egyelőre 2 csapat van, a Utah és a Philadelphia akiknek már most egyértelműek a szándékaik, van egy pár kérdőjel és van egy pár csapat, akik csak szimplán nagyon rosszak.Sanama írta:tankolós csapatnak kik számítanak? Akik dobják a kukába a következő szezont, azért, hogy az azután következőben nagy neveket akasszanak?
Igazad van, viszont közben van 15 jobb PG a ligában, szóval ezért nem értem ezt a nagy hájpot.Bob_Marley írta:Bledsoe egy iszonyat energiabomba, piszok gyors, jól lát a pályán, javul a dobása is, s rendkívül fiatal, én is nagyon szeretem, s a Clipps-ben is megmutatta, hogy Paul nélkül normális játékidővel, óriási benyomást tud tenni a játékra.
Splitternél meg ha jól tudom a Portland készült hasonló ajánlatra, s nem akarta a Spurs, hogy majd velük kelljen megmérkőzni.S nem szabad elfelejteni, hogy Splitter kiváló idényt futott, ez a 9 millió első blikkre lehet soknak tűnik, de ha belegondolok, hogy kik kapnak hasonló összeget???
Ryan Anderson-Biedrins-Gerald Wallace-Bargnani-DeAndre Jordan-Richard Jefferson-Maggette-Calderón-Turkoglu akkor úgy gondolom jó helyre megy a pénz.
sőt 1-2 jó év még a Grizzlies-ben is van, és a Clippers-nek is csak az utolsó láncszemet kellene megtalálni ahhoz, hogy contender csapatról beszéljünk.Tocy írta:Négy nagy csapat minimum lesz Nyugaton...
Kirúgták Del Negro-t, hozták neki Rivers-t, szerintem a Bledsoe-s trade-et is tudta már, pluszban kap 107 milliót a következő 5 évben. De biztos nehéz döntés lehetett neki...neobarca írta:Nah, CP3 döntött.
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... ad-2258663
Szerintem jól tette...
Bucks szerintem ennél többet nehezen tudott volna kihozni Redick-ből, Suns-nak ez jó csere, Dudley hasznos gyerek volt, de Bledsoe-ért meg kellett lépni ill. Butler sem az a használhatatlan kategória, az meg várható volt, hogy a Clippers cseréli Bledsoe-t, helyette pedig kaptak 2 jó játékost. LAC backcourt nagyon kegyetlen, már csak 1-2 magast (pl. Landry?) kellene szerezniük és ott lehetnek az élbolyban.Bob_Marley írta:Phoenix receive: Eric Bledsoe and Caron Butler
Clippers receive: Jared Dudley and J.J. Redick
Milwaukee receive: 2 2nd round draft picks
Wolves végre beerősített SG poszton, mondjuk sok periméter védekezés nem lesz majd Martin-nal meg Budinger-rel. Amúgy utóbbi kicsit túl lett fizetve. Nagyon remélem, hogy valahogy sikerül majd megtartaniuk Pekovic-ot és Kirilenko-t, mert akkor egy nagyon erős csapat jöhet ott össze, persze ha elkerülik őket a sérülések. OKC meg egyre lejjebb süllyed, Harden-ből Kevin Martin, Kevin Martin-ból meg valószínűleg Dorell Wright lesz.Bob_Marley írta: Pár érdekesség:
Mavs kuka, viszont a többit én csinálnám.Bob_Marley írta: 5 kitalált Rondo féle cserelehetőség, hangsúly a kitalálton, de érdemes átgondolni.
kezdő5.hu írta:Ken Berger (CBS Sports) információi szerint a Rockets egyébként már arra az esetre gyűjti be a csereötleteket, ha Howard aláír hozzájuk - ebben az esetben Jeremy Lin és Ömer Asik elcserélése is valószínűsíthető, és erre készülnek fel Daryl Morey-ék. Asikért valószínűleg sorban fognak állni a csapatok, hiszen még két évig 8.3 millió dollárt keres majd évente, pályára rakott teljesítménye pedig ezt bőven meghaladja. Az már érdekesebb kérdés, hogy Linért ki mit lesz hajlandó feláldozni, de annyi biztos, hogy a játékmester nincs benne abban a kompániában, akik megpróbálják meggyőzni Howardot, hogy igazoljon hozzájuk - az Olajuwon, Harden sor mellett egyébként a legutóbbi hírek szerint Clyde Drexler is ott lesz a meetingen.
Doc megszerzésével ez szerintem várható volt, elég kemény nyomást gyakorolt a vezetőkre, az mondjuk arc lett volna ha ezek után nyomott volna egy fityiszt.neobarca írta:Nah, CP3 döntött.
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... ad-2258663
Szerintem jól tette...
igen, én is ebben bízom, a város, a Garden, a csapatban rejlő potenciál mind olyan dolgok, amiért egy valamire való játékos odateszi magát, neki pedig különösen van mit bizonyítania.neobarca írta:Sztem itt változni fog. Elkapja majd őt is a NYC-i feeling és a showbiznisz.
nehéz megmondani, nálam egyedül Shumpert érinthetetlen a jelenlegi csapatból, a többi attól függ, milyen lehetőségek lesznek akkor a piacon, Melo-hoz sem ragaszkodom feltétel nélkül.neobarca írta: Socio66 te azon kevesek közé tartozol, akik kedvelik az NYK-t. Szerinted mi lesz 2 év múlva, amikor a mag lejárós lesz? K?i marad, ki megy?
Amikor megláttam a hírt mondom ilyen a világon nincs. Aztán kicsit átgondoltam a dolgot.socio66 írta:hm, érdekes.
nagy értéket nem adtunk, mindkét embernek értékelhetetlen szezonja volt, Camby ennyi pénzért így drága volt, Novak pedig olykor game-changer tudott lenni, de azért általában a láthatatlan embert játszotta.
a pick pedig lutri, late first, nem hiszem, hogy óriási dologról maradtunk le.
és akkor Bargnani.
nem sokat láttam játszani, azt tudom, hogy Toronto-ból vasvillával akarták elüldözni, gyenge védő, és nem az a workaholic típus, viszont jó keze van, és ugyanakkor jár le a szerződése, mint a csapat magjának, így ha egy pici upgrade is lesz, már megérte idecserélni.
hm, érdekes.Game90 írta: @WojYahooNBA: Toronto is finalizing agreement to send Andrea Bargnani to Knicks for Marcus Camby, Steve Novak and 2016 first-round pick, sources tell Y!