USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.08. 14:46:49

Volt pörgés azért bőven, Smith meg végül Detroitba tette át a székhelyét. Azért ott is alakul szépen lassan a csapat. Helyette a Hawks Montát csábítják több kevesebb sikerrel.
Chope meg Indianaban kötött ki. Sajnálom a srácot, szerintem iszonyatosan tehetséges. Kár, hogy nem maradt nálunk Melo mögött. Bár azt is igaz, hogy mi ennyit nem tudtunk volna fizetni, ő tőle meg tényleg nem sajnálom. :( :)

Asik meg kérte, hogy cseréljék el, mert érkezett Howard. Persze a GM hallani sem akar róla, de sztem Asik-ról még fogunk hallani az uborkaszezonban.

Bynum-nak a Dallas és a Cavs kínálna szerződést, de egyik sem hosszbban mint 1év. Hatalmas kakukktojás a srác. Látszik, hogy mindenki tart tőle. Pedig az utolsó éve nem volt gyenge a Lakersben.
Egyébként elég komoly annak az esélye, hogy Kaman lesz a LAL új centere.

Jah és ha már Lakes! Tudom, itt azért van pár Lakers Fan!
És tudjátok mi a kemény? Még az sem kizárt, hogy 2014-től ÉN IS AZ LESZEK :!: :!: :!:
Azért ez a cikk eléggé megrázott:
http://www.latimes.com/sports/lakersnow ... vrit=53297
DE ha mennem kell nyugatra, hát mennem kell nyugatra... 8) :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.07.08. 09:36:34

Na megjöttem gyerekek!

Visszaolvastam, és látom hiányoltatok a Sixers trade kapcsán, jelzem nem kaptam agyvérzést, élek! :D

Elsőre mikor megláttam mondom ne már, volt egy nagyon szerethető csapatunk, akik még mentek is (jó kis mákkal) egy kört PO-ban ahol aztán 7 meccsre kényszerítették a Bostont, és totál szétszedték őket...se Lou, se Iggy, se Jrue :( Egyedül Thad Young maradt akit igazán kedvelek. Na jó Hawesome is okés röhögni rajta :D

Aztán ha kicsit átgondolja az ember, akkor így van esély egy gyorsabb talpra állásra.
Volt egy jó kis csapat, akik viszont egyértelműen nem voltak jobbak egy keleti 6-8 helynél, és egy jó helytállásnál a PO-ban. Léptek egy merészet, és hozták Bynumot, aki ha egészséges, akkor egy szinttel feljebb emelhette volna a csapatot Jrue brutál fejlődésével párosítva. Ez belátható, hogy nem jött be kicsit sem.
Én Turner kivágásában bíztam, de úgy tűnik Jrue volt akiért hajlandóak voltak értelems értéket adni. Nagyon sajnálom, de sokkal jobban sajnálnám ha még 5 évig [auto_cenzúra] Bynum miatt pl, és igazából kontenderek nem leszünk. Azért Phillyben nem a tisztes helytállás az elvárás, olyan múlttal ahol Dr. J, Malone, Barkley, Chamberlain és Iverson féle játékosok pattogtattak, ott ez nem járja ami megy már évek óta.

Én nem akarok semmit elsietni, nem várok Wigginst, de egy erős draft jövőre, és pár éven belül egy OKC féle úttal végre kezdhetnénk magunkkal valamit.

Egyetlen kérdés maradt, hogy Bynum jön-e vissza, én adnék neki egy 1+1 évet, aztán kiderülne, hogy mit tud, ha más nem feltornássza az árát és lehet cserélni valakire, vagy pedig kuka, ennyi kísérletezés bőven belefér a tankolós időszakban. Ha meg más ad neki jobb szerződést, akkor viszonlátás

Jövőre viszont így igencsak Turner lesz az első opció. Carter-Williams pedig jó kis playa lehet, hátha kinevelünk egy másik Jrue-t belőle.

Izgalmas lesz ez az építkezés, csak azt a 160-200 meccset kell kibírni maxon [auto_cenzúra] :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.07.07. 19:43:50

Elkezdődött a Sumer League, ha valakinek máris hiányzik a kosárlabda, akkor annak ez jó pótlék lehet. + láthatjuk a most draftolt ifjú titánokat is.
A SZOKÁSOS helyen lehet is nézni a meccseket. Már megy a Utah-Miami, de lesz még ma OKC-Indiana és Pistons-Nets is.

szerk.: Ez milyen már.:D Valszeg Kidd máris történelmet írt azzal, hogy a Summer League történetében ő kapott először edzőként technikait. Aztán ezt még megfejelve, elkezdett hack a Drummondot játszatni a csapatával egy full tét nélküli meccsen.:D:D Kicsit mintha beleélné magát ebbe az edzősdibe.:D
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.07.06. 17:00:49

Game90 írta:Igazad van, viszont közben van 15 jobb PG a ligában, szóval ezért nem értem ezt a nagy hájpot.
Jelenleg. Potenciálra TOP8-at mondanak.
Game90 írta: 1. GSW - Jazz: először kezdeném a Utah-val, most 1 évig nyomathatják az ígéretes fiataljaikat, jövőre lesz egy Top5 pickjük ill. rengeteg capspace-ük, szóval elég hamar lenyomhatnak egy rebuild-et. Warriors meg kitakarított 2 nagyon rossz szerződést, a pickek beáldozhatóak voltak, cserébe meg kaptak egy Igoudala-t. Curry - Klay - AI2 - Lee - Bogut, 6th man Barnes, nagyon erős ez a csapat (csak a sérülések kerüljék el őket), már csak a padra kéne 1-2 használható játékos, bár most gondolom tolongani fognak a játékosok. Ja, Barnes-t meg nem kell sajnálni, a 30 perceket ugyanúgy megkapja majd.
Bár lehet hogy hülyeség, de én el tudok képzelni egy olyan forgatókönyvet is, hogy Lee-t elpasszolják valahova pár fiatal tehetségért, ezzel pedig helyet csinálnak Barnesnak(4-esben jobb volt, mint hármasban) és a padot is feltöltik használható játékosokkal.
Game90 írta: 2. Howard - Rockets: ez volt a leglogikusabb lépés. Morey csak kiszenvedte DH-t, aki szerintem illeni fog a Houston-ba, bár remélem ezzel a maxos szerződéssel agyat is szereztek a Superman-nek. Én még egy cserét várok tőlük, Josh Smith hiába nagy haverja Howard-nak, én hanyagolnám őt, max szerződést nem érdemel és hánynék, ha az én csapatomban kezdené el dobálgatni a téglákat középtávolról. Arról már nem is beszélve, hogy ez a duó nem tartható fent együtt a pályán a 4. negyedek végén ilyen 50-60%-os büntetőzéssel.
Én valszeg kicsit túlértékelem Smith, de nálam még mindig az egyik legjobb PF a ligában. A skillsetjével nincs probléma, a döntéseivel van, de ez egyrészt az évek során javulhat, másrészt egy jó edző és egy jó csapat körülötte szintén sokat segíthet. A büntetőzés tényleg gond, de Smith asszem nem dobott mindig ilyen rosszul, másrészről pedig ott van, hogy az érkezésével messze itt lenne a liga legjobb magas védőpárosa.
Game90 írta:Szóval én inkább Ryan Anderson-ra repülnék rá, Asik-ért szerintem megszerezhető lenne, ő jó fit lenne Howard mellé, meg már úgyis játszottak együtt a Magic-ben. Lin - Bearden - Parsons - RA - Howard, ez sem lenne gyenge csapat. With Harden & Howard, foul trouble will be a common occurrence for HOU opponents.
Ezt adom, viszont belegondolva, a NOP-nak ez nem nagyon érné meg. Kell nekik a kinti tűzerő, mert egyik hátvédjük sem kifejezetten egy jump shooter, inkább a betörésekre játszanak. Egy Davis-Asik magas állomány mellett pedig szinte semmi hely nem maradna a palánk alatt. Akkor már tényleg jobb, ha Davis felszed pár kilót és felmegy centerbe, a magassága és a tudása megvan hozzá, Anderson pedig kell nekik, hogy egy kicsit széthúzza a pályát.
Game90 írta: Ja, u.i.: azon gondolkodok, hogy melyik lenne az erősebb csapat, melyikben lenne több potenciál...
1. Curry - AI2 - Barnes - Lee - Howard
2. Lin - Harden - Parsons - Anderson - Howard
Nem csak te. Tegnapról, twitterről:
Adam Levitan ‏@adamlevitan 16 óra
OK, how about a potential 5 of Calderon, Harden, Parsons, Josh Smith and Dwight. Is that better than Curry, Klay, Iggs, David Lee & Dwight?
Interesting. RT @numberFire: According to our nERD metrics, it is 2.8 wins better, assuming the same schedule.
Van különbség az elképzelt csapataitok között, de érdekességnek jó.
Sanama írta:tankolós csapatnak kik számítanak? Akik dobják a kukába a következő szezont, azért, hogy az azután következőben nagy neveket akasszanak?
Lényegében igen. Idén lesz egy pár ilyen csapat, mivel nagyon erős lesz a következő évi draft, szóval aki 1-2 hónap után úgy érzi majd, hogy nincs esélye a rájátszásra, az valszeg megpróbál majd elindulni hátrafelé, a lehető legjobb draftpozíció érdekében. Így év elején egyelőre 2 csapat van, a Utah és a Philadelphia akiknek már most egyértelműek a szándékaik, van egy pár kérdőjel és van egy pár csapat, akik csak szimplán nagyon rosszak.:D A lényeg, hogy idén nagy harc lesz az utolsó helyekért.:D
Sanama
Llegenda del Barça

2013.07.06. 15:55:39

tankolós csapatnak kik számítanak? Akik dobják a kukába a következő szezont, azért, hogy az azután következőben nagy neveket akasszanak?
PCsabi
aka Game90

2013.07.06. 15:48:46

Bob_Marley írta:Bledsoe egy iszonyat energiabomba, piszok gyors, jól lát a pályán, javul a dobása is, s rendkívül fiatal, én is nagyon szeretem, s a Clipps-ben is megmutatta, hogy Paul nélkül normális játékidővel, óriási benyomást tud tenni a játékra.

Splitternél meg ha jól tudom a Portland készült hasonló ajánlatra, s nem akarta a Spurs, hogy majd velük kelljen megmérkőzni.S nem szabad elfelejteni, hogy Splitter kiváló idényt futott, ez a 9 millió első blikkre lehet soknak tűnik, de ha belegondolok, hogy kik kapnak hasonló összeget???
Ryan Anderson-Biedrins-Gerald Wallace-Bargnani-DeAndre Jordan-Richard Jefferson-Maggette-Calderón-Turkoglu akkor úgy gondolom jó helyre megy a pénz.
Igazad van, viszont közben van 15 jobb PG a ligában, szóval ezért nem értem ezt a nagy hájpot.

Ryan Anderson szerintem > Splitter. Meg ha a brazil 9 milliót tehet majd zsebre évente, akkor Pekovic mennyit fog kapni?

Ezek most nagyon beteg órák voltak, még fel kell dolgoznom a történteket.

1. GSW - Jazz: először kezdeném a Utah-val, most 1 évig nyomathatják az ígéretes fiataljaikat, jövőre lesz egy Top5 pickjük ill. rengeteg capspace-ük, szóval elég hamar lenyomhatnak egy rebuild-et. Warriors meg kitakarított 2 nagyon rossz szerződést, a pickek beáldozhatóak voltak, cserébe meg kaptak egy Igoudala-t. Curry - Klay - AI2 - Lee - Bogut, 6th man Barnes, nagyon erős ez a csapat (csak a sérülések kerüljék el őket), már csak a padra kéne 1-2 használható játékos, bár most gondolom tolongani fognak a játékosok. Ja, Barnes-t meg nem kell sajnálni, a 30 perceket ugyanúgy megkapja majd.

2. Howard - Rockets: ez volt a leglogikusabb lépés. Morey csak kiszenvedte DH-t, aki szerintem illeni fog a Houston-ba, bár remélem ezzel a maxos szerződéssel agyat is szereztek a Superman-nek. Én még egy cserét várok tőlük, Josh Smith hiába nagy haverja Howard-nak, én hanyagolnám őt, max szerződést nem érdemel és hánynék, ha az én csapatomban kezdené el dobálgatni a téglákat középtávolról. Arról már nem is beszélve, hogy ez a duó nem tartható fent együtt a pályán a 4. negyedek végén ilyen 50-60%-os büntetőzéssel. Szóval én inkább Ryan Anderson-ra repülnék rá, Asik-ért szerintem megszerezhető lenne, ő jó fit lenne Howard mellé, meg már úgyis játszottak együtt a Magic-ben. Lin - Bearden - Parsons - RA - Howard, ez sem lenne gyenge csapat. With Harden & Howard, foul trouble will be a common occurrence for HOU opponents. És szegény LAL, sajnálom őket. Ja, nem. (Bár figyeljétek meg, hogy bemákolják Wiggins-t.)

3. Millsap 2/19 egész korrekt, Mayo 3/24 kicsit soknak tűnik, de szerintem fejlődhet még a srác, Calderón 4/29-et viszont nem értem, szörnyű ez a szerződés.

Nyugat meg brutális lesz, Rockets, Grizzlies, Spurs, Thunder, Warriors, Clippers, hozzá még egy erősödő Pelicans, Pekovic-csal (?) és Kirilenko-val (?) felálló, egészséges Wolves. Jó lesz ez, na. Csak már kezdődjön a szezon.

Ja, u.i.: azon gondolkodok, hogy melyik lenne az erősebb csapat, melyikben lenne több potenciál...
1. Curry - AI2 - Barnes - Lee - Howard
2. Lin - Harden - Parsons - Anderson - Howard
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2013.07.06. 16:00:58-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
socio66

2013.07.06. 11:06:57

Tocy írta:Négy nagy csapat minimum lesz Nyugaton...
sőt 1-2 jó év még a Grizzlies-ben is van, és a Clippers-nek is csak az utolsó láncszemet kellene megtalálni ahhoz, hogy contender csapatról beszéljünk.
nem semmi.
lehet mondani, hogy mennyire rossz trend ez az 'összeállósdi', nagy szakadék, szegény kicsik, stb, de amikor egy konferenciában hat csapat indul el jó esélyekkel a döntőért, én inkább befogom a szám, és elégedetten hátradőlök a fotelben. :)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.07.06. 10:54:10

Meglepődtem hogy hozzánk jött, bár gondolom a "pénz" játszotta a főszerepet :D azért remélem LIN nem megy el :roll:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Tocy
Director del Fútbol

2013.07.06. 10:35:40

Alig kezdődött el a nyár, és máris megvadult mindenki, tényleg követhetetlen :D

Howard--->Rockets, kíváncsi leszek rájuk, de még nincs kész ez a csapat. A cél legalább a nyugati döntő lehet, de ha megnézzük a Spurst vagy az egészséges Thundert...és még ott van a GSW is, akik szerintem jobban készen vannak. Négy nagy csapat minimum lesz Nyugaton...

Igoudala--->GSW, nagy meló volt kitenni Jeff+Biedrins szerződését, behúztak egy jó védőt, akire támadásban is lehet számítani, tapasztalt stb. De ő kb Jack helyett érkezett, szóval továbbra is hat emberes a keret.

Belinelli--->Spurs

Dunleavy--->Bulls

Al--->Bobcats

Mayo--->Bucks

Clark--->Cavs, itt is épül a dolog azért

Martin--->Wolves

Holiday, Evans--->Pelicans

Ennyi ugrik most be a fontosabbak közül, és gondolom a felét kihagytam

:D
socio66

2013.07.06. 08:48:09

no fene, pedig tegnap az Iggy-csere után már beleéltem magam, hogy szupercsapat lesz Oakland-ben, persze így sem rossz. :)
a Houston megérdemelte ezt, nagyon ésszerű, racionális döntésekkel építgetik a csapatot az utóbbi időben, szimpatikus franchise.
ha még az utolsó puzzle-darabot is a helyére teszik-Josh Smith-szel kapcsolatban vannak kételyeim-, akkor megvan a legfrissebb contender.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.06. 03:07:16

Az biztos, hogy a Rockets azért szépen ügyeskedett, s még ha tavaly nem is jött össze minden számítás, most azért csak behúzták Howardot.
Viszont szerintem Josh Smithre ellőni a 3ik maxot hülyeség lenne.Én vele kapcsolatban továbbra is úgy vagyok, hogy jó gyerek, de maxot nem ér az ezer százalék.Ráadásul továbbra is rájön a hülyeség és tempózgat nem egyszer.Viszont az Anderson-Asik csere szerintem jobban feküdne a Roxnak.S szerintem jobban össze is illik Anderson Howarddal mint Josh Smith Howarddal.Lin-t meg lecserélni Calderónra szintén nem lenne szerintem előnyös.
Szerintem a Lin-Harden-Parsons-Anderson-Howard ötös szerkezetileg jobban működne.Főleg, hogy idén se a támadásokkal voltak a gondok a Houstonnál, s Howard megszerzésével azért nem fog hiphop rendbe lenni a védekezés, s pl Calderón, aki gyenge védő, hát nem tudom.Lakersnek is ez volt az egyik baja, hogy periméteren megették a Nash-Bryant párost.Lin se védőfenomén, de legalább nem -1 ember védekezésben mint a spanyol, aki az első elzáráson beragad.

De tényleg egy huh este volt Warriors-ban Barnest azért kicsit sajnálom.S Howard szerintem is jobban járt volna a GSW-vel, ráadásul maradt volna a napos Kaliforniában is ,nem mintha a Rox most gyenge lenne.
De lehet valakik nem engedték neki, hogy Friscoba menjen (ez csak amolyan összeesküvés elmélet).

S kicsit nosztalgiázzunk a tavalyi nagy cserében:

Lakers Dwight Howard, Chris Duhon, Earl Clark
Nuggets Andre Iguodala
76ers Andrew Bynum, Jason Richardson
Magic* Arron Afflalo, Al Harrington, Nikola Vucevic, Moe Harkless Josh McRoberts, Christian Eyenga
* Magic also receive: Future first-round pick from Philadelphia (with some protection, likely through the Lottery)

* 2014 first-round pick from Denver (the lower of the Nuggets' two first-rounders that year; Denver also has New York's first-round pick from the Carmelo Anthony deal)

* 2017 first-round pick from the Lakers

Így utólag kijelenthető a Magic jól elintézett mindenkit. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.07.06. 02:40:38

A mai este összefoglalása: UHHH...

Vártam egész este a bombát, szal aktívan figyeltem a Twittert és jött is, csak nem az amire számítottam. Először...:D

A GSW nem kicsit húzott, én személy szerint nagyon szurkoltam nekik, hogy megszerezzék Howardot.(Lehetőleg úgy, hogy sem Thompsont, sem Barnest nem kell feladniuk.) Ez végül nem jött össze, de az, ahogy kitakarítottak két elcserélhetetlen szerződést, az munka volt. A felszabaduló helyre pedig mindjárt be is húzták Igoudalat. (Diszkont áron, a Kings 4 millával többet ajánlott volna.) Howardra is nagy esély volt, de az végül nem jött össze. Jack elvesztését viszont sajnálom. Viszont így is rohadt erősek lesznek, ha Curry és Bogut egészségesek tudnak maradni, akkor kb bármi lehet a végén. Ebben az évben a védekezésük volt a gyengéjük, na most egy Iggy+Bogut upgrade, plusz még egy év Thomas és Barnes mögött szerintem ezt a problémát nem kicsit megoldja.

A csapat:
Curry+Thompson+Igoudala+Lee+Bogut
6. ember: Barnes

Dwightmare: Számomra ez nem volt annyira az, én inkább érdeklődve figyeltem, hogy végül a pénz, vagy a szakmai oldal nyer, végül köztes megoldás született, de azért úgy tűnik, hogy a szakma dominált. (Szvsz a GSW szakmailag jobb lett volna így végül, egy Curry-Thompson-Iggy-Lee-Howard csapat nem gyengén bajnokesélyes lett volna. Viszont a Rockets sem sokkal rosszabb, illetve ott a kedvező adózás miatt több marad sebben.)
A Lakers így hoppon maradt a Houston pedig eszméletlen munkát végzett. 1 év alatt gyakorlatilag egy full rebuildet csinálva építettek/hetnek egy bajnok esélyes csapatot. Úgy tűnik, hogy a terv az, hogy lecsupaszítják a csapatot amennyire csak lehet,(el is kezdték már, a legnehezebben cserélhető emberüket, Royce White-ot elnyomták a 76ersnek) így Howard be fog férni snt nélkül, majd snt-vel megszerzik Asik+Lin kombóért Smith. Pletyka még, hogy Calderont érdekelné a csapat, ő pont passzolna ide, pass first, viszont a hárompontosokat nagyon jól dobja. Ha ez a nem túl elképzelhetetlen forgatókönyv összejön, akkor a Houston kezdője így néz majd ki:
Calderon-Harden-Parson-Smith-Howard
Ez olyan ooo bazzeg kezdő. Nem fogadnék ellenük nagy pénzben, kb senki ellen sem.

És persze, hogy ne maradjunk LAL nélkül:
Kép
:D:D

Közben új pletyka: A pelikánokat igen csak érdekli Asik, egy Ryan Anderson köré épülő csomagot ajánlanának érte.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.05. 23:57:58

Bledsoe egy iszonyat energiabomba, piszok gyors, jól lát a pályán, javul a dobása is, s rendkívül fiatal, én is nagyon szeretem, s a Clipps-ben is megmutatta, hogy Paul nélkül normális játékidővel, óriási benyomást tud tenni a játékra.

Splitternél meg ha jól tudom a Portland készült hasonló ajánlatra, s nem akarta a Spurs, hogy majd velük kelljen megmérkőzni.S nem szabad elfelejteni, hogy Splitter kiváló idényt futott, ez a 9 millió első blikkre lehet soknak tűnik, de ha belegondolok, hogy kik kapnak hasonló összeget???
Ryan Anderson-Biedrins-Gerald Wallace-Bargnani-DeAndre Jordan-Richard Jefferson-Maggette-Calderón-Turkoglu akkor úgy gondolom jó helyre megy a pénz.
Splitter idén:
Offensive Rating: 118 - 9. a ligában
Defensive Rating: 100 - 15. a ligában
True Shooting %: 60.9% - 7. a ligában
Field Goal %: 55.9% - 7. a ligában
Ezeket is figyelembe véve évi 9 millió jó befektetés lehet.

Na de megint csak pár nap telt el, s irgalmatlan mennyiségű dolog történt. :D
Először is van új edző Bostonban, Brad Stevens én speciel örülök neki, fiatal edző jó "referenciával", most egy ilyenre van szükségünk.

http://www.youtube.com/watch?v=MI83UXuBa5s
Sheldon is kampányol Howardért, meg a Rockets-ért, állítólag most már órák vagy percek kérdése és kiböki hova megy, vagy marad.
Hoppá közben meg is van:
Sorry Lakers. Good job. Good effort. RT @sam_amick Dwight Howard has chosen to sign with the Houston Rockets,
Kép

Big Al megy a Bobcatshez, Ginobili marad, Iggyt hozza a Warriors, össze se tudom hirtelen szedni mennyi dolog van, de a Dwightmare 2.0 úgy néz ki véget ért legalább. :D S akkor még Evans a Pelicansban stb....
Holnapra azt hiszem össze kell megint szedni egy pár napos adagot, ami történt, mert követhetetlen. :D
Nyugat félelmetes lehet, Spurs-OKC-Warriors-Clippers-Rockets s akkor még Denver-Grizz-Minny-Hornets.
Ott mekkora csata lehet, Hornets is szépen erősödhet, a Spurs-OKC-Clippers-Warriors-Rockets meg bombaerős csapatok.Kezdődhetne már a PO. :mrgreen:

Hornets az Pelicans csak még a régi szoftver működik, hozzá kell még szokni,
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.07.04. 14:12:14

18 perc, de érdemes végignézni.

Dwight Howard Video Scouting Report:
http://youtu.be/Gy3I_yR9QU4

Strengths:
1. Size and Strength
2. Quickness/Athleticism
3. Defensive Impact
4. Rebounding Ability

Weaknesses:
1. Shooting Stroke
2. Back To Basket Game
3. Inconsistent Effort
4. Mentality/Maturity
5. Injury History
neobarca írta:Nah, CP3 döntött.
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... ad-2258663

Szerintem jól tette... :wink:
Kirúgták Del Negro-t, hozták neki Rivers-t, szerintem a Bledsoe-s trade-et is tudta már, pluszban kap 107 milliót a következő 5 évben. De biztos nehéz döntés lehetett neki... :D
Bob_Marley írta:Phoenix receive: Eric Bledsoe and Caron Butler
Clippers receive: Jared Dudley and J.J. Redick
Milwaukee receive: 2 2nd round draft picks
Bucks szerintem ennél többet nehezen tudott volna kihozni Redick-ből, Suns-nak ez jó csere, Dudley hasznos gyerek volt, de Bledsoe-ért meg kellett lépni ill. Butler sem az a használhatatlan kategória, az meg várható volt, hogy a Clippers cseréli Bledsoe-t, helyette pedig kaptak 2 jó játékost. LAC backcourt nagyon kegyetlen, már csak 1-2 magast (pl. Landry?) kellene szerezniük és ott lehetnek az élbolyban.

Viszont valaki magyarázza már meg, hogy Bledsoe miért van ennyire hájpolva? Oké, jó gyerek ő, de azért na, PG-ből eléggé el van látva a liga.
Bob_Marley írta: Pár érdekesség:
Wolves végre beerősített SG poszton, mondjuk sok periméter védekezés nem lesz majd Martin-nal meg Budinger-rel. Amúgy utóbbi kicsit túl lett fizetve. Nagyon remélem, hogy valahogy sikerül majd megtartaniuk Pekovic-ot és Kirilenko-t, mert akkor egy nagyon erős csapat jöhet ott össze, persze ha elkerülik őket a sérülések. OKC meg egyre lejjebb süllyed, Harden-ből Kevin Martin, Kevin Martin-ból meg valószínűleg Dorell Wright lesz.

Splitter végül nem 5/45-öt kapott, hanem 4/36-ot. De amúgy ez mi? Évi 9 millió, úristen...

Bob_Marley írta: 5 kitalált Rondo féle cserelehetőség, hangsúly a kitalálton, de érdemes átgondolni.
Mavs kuka, viszont a többit én csinálnám.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.03. 11:44:17

Phoenix receive: Eric Bledsoe and Caron Butler
Clippers receive: Jared Dudley and J.J. Redick
Milwaukee receive: 2 2nd round draft picks

Bledsoe-t nagyon szeretem, kár hogy mi nem üzletelhettünk a Clippers-szel érte Rondo csere nem lett volna rossz, így a Sunsban remélem fog kapni lehetőséget, gondolom kettesben, kár lenne érte, ha most Dragic mögött üldögélne. :?
Clippersben meg Reddick-Crawford személyében lesz tűzerő bőven, s Dudley meg nagyon hasznos kis ember.

http://www.nba.com/freeagents/2013/
http://espn.go.com/nba/transactions
Itt vannak, hogy mik történtek.
Pár érdekesség:
The Timberwolves agreed to a four-year, $30 million deal with shooting guard Kevin Martin and a three-year, $16 million with Budinger.
Mike Dunleavy has gone ahead and verbally committed to sign two-year, $6M deal with Bulls, according to sources with knowledge of the deal.
Kings make qualifying offer to Tyreke Evans | Pelicans offer $44 million to Evans.
The Kings will likely offer Andre Iguodala a max contract which would mean they wouldn't be able to match the offer for Evans
Al Jefferson, the only other potential All-Star-caliber center in this free-agent class, is being pursued by the Charlotte Bobcats.
Sixth Man of the Year J.R. Smith has informed the New York Knicks that he will decline the option in his contract for next season and become a free agent.
Martell Webster has agreed to a four-year deal (22M) to stay with the Washington Wizards.
Pistons have offered expiring deals of Rodney Stuckey and Charlie Villanueva to Toronto for Rudy Gay.
The Los Angeles Clippers are still pursuing free agent Carl Landry. They're hoping to sign him for the mid-level exception ($5.15 million).
San Antonio is reportedly finalising a 5yr, $45m extension for Tiago Splitter.
Greg Oden will likely choose from a group of suitors that includes the San Antonio Spurs,Miami Heat, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics and Memphis Grizzlies, a source close to Oden told ESPN.com.

Staples Center :lol:
Kép
:arrow:
Kép

5 kitalált Rondo féle cserelehetőség, hangsúly a kitalálton, de érdemes átgondolni.
Bobcats:
Trade: Celtics trade Rajon Rondo, Brandon Bass and Courtney Lee to the Bobcats for Ben Gordon, Ramon Sessions, Brendan Haywood and a 2015 1st round pick (top 5 protected)

Hawks:
Trade: Celtics trade Rajon Rondo and Gerald Wallace to the Hawks for Dennis Schroeder and a 2016 1st round pick.

Kings:
Trade: Celtics trade Rajon Rondo and Clippers 2015 1st round pick to the Kings for DeMarcus Cousins and John Salmons

Mavericks:
Trade: Celtics trade Rajon Rondo and Courtney Lee to the Mavericks for Shawn Marion, Vince Carter, Jae Crowder and Shane Larkin

Pistons:
Trade: Celtics trade Rajon Rondo, Courtney Lee and Brandon Bass to the Pistons for Rodney Stuckey, Charlie Villanueva, Jonas Jerebko, Kyle Singler, Vladimir Kravstov, 2015 1st round pick and 2017 1st round pick.

Én a Hawks meg a Pistons féle ötletet csinálnám,ha lenne rá lehetőségem. :D
Pistons féle cserével, gyakorlatilag 2014-re irgalmatlan mennyiségű helyet csinálnánk a sapka alatt, s még 1-2 Pistons pick nagyon jó lehetne később.
Hawks-os cserében pedig szintén megszabadulnánk Wallace 10 milliójától, Schroeder-t én speciel szeretem, s jönne még egy pick, ez egy érzésem szerint kockázatmentes csere lenne.

Csapatunk gyenge lesz jövőre, de táncoslányokban sikerült erősíteni. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=UX6UhAujpQo#at=20
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.07.02. 09:16:59

ha jön Dwight, akkor Asik fölösleges, értéke is van ráadásul, egyértelműen cserélni kell, Lin pedig nem futott rossz idényt, de azért amikor a fél ligának az átlagosnál jobb irányítója van, akkor nem lesz nehéz pótolni őt.
azért a mostani hírek ellenére én még mindig meglepődnék, ha Howard a tavalyi mizéria után egy év elteltével elhagyná LA-t, abszolút komolytalanná tenné ez a lépés.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.07.02. 05:51:11

kezdő5.hu írta:Ken Berger (CBS Sports) információi szerint a Rockets egyébként már arra az esetre gyűjti be a csereötleteket, ha Howard aláír hozzájuk - ebben az esetben Jeremy Lin és Ömer Asik elcserélése is valószínűsíthető, és erre készülnek fel Daryl Morey-ék. Asikért valószínűleg sorban fognak állni a csapatok, hiszen még két évig 8.3 millió dollárt keres majd évente, pályára rakott teljesítménye pedig ezt bőven meghaladja. Az már érdekesebb kérdés, hogy Linért ki mit lesz hajlandó feláldozni, de annyi biztos, hogy a játékmester nincs benne abban a kompániában, akik megpróbálják meggyőzni Howardot, hogy igazoljon hozzájuk - az Olajuwon, Harden sor mellett egyébként a legutóbbi hírek szerint Clyde Drexler is ott lesz a meetingen.

Hát én nem tudom hogy megér e nekünk ekkora "véráldozatot" DH12, én bírom Lin-t és Asik-ot is, részemről felejtős ez az Howard transfer :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.07.01. 23:19:48

neobarca írta:Nah, CP3 döntött.

Doc megszerzésével ez szerintem várható volt, elég kemény nyomást gyakorolt a vezetőkre, az mondjuk arc lett volna ha ezek után nyomott volna egy fityiszt. :lol:

2013as idény interjúk:
http://www.youtube.com/watch?v=te9hrT8swFY
Bosh vállalhatatlan. :lol:

Bargnani ezért a pakkért szerintem jó a Knicksnek, Amare pl a padról elég jól muzsikált, megtudnak férni egymás mellett, meg még egy ember, aki nem szeret tolongani a palánk alatt, s hármast dob. :D
S pont a 2006-os draftot nézegettem múltkor, ahol ugye Bargnani 1/1 volt.
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_NBA_Draft

Game, nem lesz itt probléma, én gyakorlatilag az elmúlt öt évet leszámítva csak gyenge Celticset láttam, nyilván kicsit fura lesz, hogy a szezon érdemi része nekünk jövő ilyenkor kezdődik a drafttal és FA-kal de hamar visszafog rázódni sajnos az ember. :D
Bár:
”We are not tanking. That’s ridiculous: this is the Boston Celtics".
Here's what the Celtics president of basketball operations Danny Ainge told to The Boston Globe a few minutes ago. Boston doesn't tank, Celtic Nation fans: we might not be the best team in the league but we won't play to lose!
Állítólag rákélrdezett Ainge telefonon Howardra, hogy érdekelné-e a Celtics egy sign&trade keretében, de hamar véget ért a beszélgetés, egy határozott nemmel. :lol:
Szerintem amolyan protokoll ez a, hogy nem tankolunk, de ide a bökőt jövőre top10 draft meglesz, s szerintem a TOP 5 sem "lehetetlen". Fiatalokat sokat játszatni, Bradley-t fejleszteni, Olygnyket megnézni mire lehet képes, Bass értékét felnyomni stb, ez a cél a jövőt tekintve, s ezzel párhuzamosan fognak jönni a vereségek.Ainge az tuti nem szívbajos, gyakorlatilag mindenki utálja kint, de igaza van, vagy érzelem és belefásulás vagy elindulni egy új úton, hosszútávon biztos vagyok, hogy ez jó döntés volt, igaz ehhez kellett PP elcserélése is, amit nem csodálom, hogy nehéz kint is megemészteni, nekem sem fog sikerülni soha. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.01. 23:03:08

Bocs a dupláért.
Spor2 :!: Iverson szeretőknek kötelező :!: :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.01. 18:25:56

Nah, CP3 döntött.

PCsabi
aka Game90

2013.07.01. 14:21:50

Ebben a cserében kb. a pickek érik a legtöbbet... :mrgreen:

Camby használhatatlan, szerintem lehet, hogy vissza is vonul majd, Novak egydimenziós triplagép, de másra nem alkalmas (kb. labdát nem tud vezetni), ezért pedig kár fizetni őt még 3-4 évig. Bargnani-t már több éve megpróbálják eltakarítani Toronto-ból, ez azért jelent valamit, egy lusta olasz, aki belekakil az egészbe. De szerintem jó fit lehet Chandler mellé, mondjuk ez az Amare - Bargnani PF kettős elég jól hangzik... :D

Sources say in order to make the trade work, the Knicks are going to have to sign-and-trade at least one player into the trade to make it work after July 10 -- when the league's annual moratorium is lifted. It has to be a player the Knicks had at the end of the season. Earl Barron and Quentin Richardson are possibilities, according to sources.

Kép
socio66

2013.07.01. 14:05:39

neobarca írta:Sztem itt változni fog. Elkapja majd őt is a NYC-i feeling és a showbiznisz.
igen, én is ebben bízom, a város, a Garden, a csapatban rejlő potenciál mind olyan dolgok, amiért egy valamire való játékos odateszi magát, neki pedig különösen van mit bizonyítania.
neobarca írta: Socio66 te azon kevesek közé tartozol, akik kedvelik az NYK-t. Szerinted mi lesz 2 év múlva, amikor a mag lejárós lesz? K?i marad, ki megy?
nehéz megmondani, nálam egyedül Shumpert érinthetetlen a jelenlegi csapatból, a többi attól függ, milyen lehetőségek lesznek akkor a piacon, Melo-hoz sem ragaszkodom feltétel nélkül.

http://www.storytellerscontracts.com/

én itt szoktam nézegetni a szerződéseket.
neobarca
Director del Fútbol

2013.07.01. 13:20:56

socio66 írta:hm, érdekes.
nagy értéket nem adtunk, mindkét embernek értékelhetetlen szezonja volt, Camby ennyi pénzért így drága volt, Novak pedig olykor game-changer tudott lenni, de azért általában a láthatatlan embert játszotta.
a pick pedig lutri, late first, nem hiszem, hogy óriási dologról maradtunk le.
és akkor Bargnani.
nem sokat láttam játszani, azt tudom, hogy Toronto-ból vasvillával akarták elüldözni, gyenge védő, és nem az a workaholic típus, viszont jó keze van, és ugyanakkor jár le a szerződése, mint a csapat magjának, így ha egy pici upgrade is lesz, már megérte idecserélni.
Amikor megláttam a hírt mondom ilyen a világon nincs. Aztán kicsit átgondoltam a dolgot.
Konkrétan a draftcetlikért nem kár. Az pont egyenlő egy zsák szotyival.
Camby nem oszt nem szoroz. Sajnos neki már lefőtt a kávé az NBA-ban. Nem birja a szervezete sem.
Én személy szerint Steve bácsit csipáztam nagyon. Hatalmas forma és partyface. De legyünk reálisak. Pont semmit nem csinált a szezon nagy részében. 3ast tud dobni, semmi mást. És mivel erre az ellenfél is rájött mindig, leszedték egy perc alatt a pályáról. Hosszú szerződése kilőve ezzel. Nem ér annyit, amennyit keresett. Én személy szerint nem is értettem miért ő kapott korrekt szerződést és nem Lin. Na mind1.
Andrea gyerek talán nem reménytelen. Önfejű, makacs az tény, de van benne potenciál. A végére nem szerették Torontóban, de ezért tett is. Nyilvánosan adott hangot annak, mennyire nem szeret ott lenni és mennyire elege van, hogy semmire se viszi sohase a csapat. Sztem itt változni fog. Elkapja majd őt is a NYC-i feelink és a showbiznisz. Akkor viszont nyerünk ezzel a cserével. Megkockáztatom, Amare-t is simán ki tudja szorítani. Meglátjuk.

J.R. meg lehet nem a szívére, hanem a családjára hallgat és elmegy tőlünk magasabb fizu reményében. Őt annyira nem sokkal inkább Cope-t sajnálnám. Iszonyat tehetséges srác és ő is hálás a csapatnak. Remélem marad! Megérné meccselni.

Socio66 te azon kevesek közé tartozol, akik kedvelik az NYK-t. Szerinted mi lesz 2 év múlva, amikor a mag lejárós lesz? K?i marad, ki megy? Véleményem szerint Melo-t és Chandler-t marasztalni fogják, Amare meg mehet Isten hírével.

Amúgy valaki! Van olyan oldal, ahol meg lehet nézni, évről évre kik lesznek lejárósok?

socio66

2013.07.01. 09:23:24

Game90 írta: @WojYahooNBA: Toronto is finalizing agreement to send Andrea Bargnani to Knicks for Marcus Camby, Steve Novak and 2016 first-round pick, sources tell Y!
hm, érdekes.
nagy értéket nem adtunk, mindkét embernek értékelhetetlen szezonja volt, Camby ennyi pénzért így drága volt, Novak pedig olykor game-changer tudott lenni, de azért általában a láthatatlan embert játszotta.
a pick pedig lutri, late first, nem hiszem, hogy óriási dologról maradtunk le.
és akkor Bargnani.
nem sokat láttam játszani, azt tudom, hogy Toronto-ból vasvillával akarták elüldözni, gyenge védő, és nem az a workaholic típus, viszont jó keze van, és ugyanakkor jár le a szerződése, mint a csapat magjának, így ha egy pici upgrade is lesz, már megérte idecserélni.
PCsabi
aka Game90

2013.07.01. 02:05:29

Hát, Bob, azért nem irigyellek, pár évig közötök nem lesz az élmezőnyhöz, jövőre meg kb. az 5 legrosszabb csapat között lesztek, Rondo sérült, rajta kívül meg van egy Jeff Green, aztán szevasz.

Amúgy mindegyik csapat kezdőjében van 1-1 játékos, aki szimpatikus, na, jövőre Brooklyn-ban nem lesz egy sem... :lol: PP-t és KG-t utálom, Deron, JJ és Lopez közömbös számomra. Egyébként én nem félek tőlük, 2. körben úgyis kipottyannak majd.

Mondjuk az a szép, hogy jövőre Keleten 5-6 csapat kivételével mindenki tankolni fog... :mrgreen:

Ujiri elkezdett melózni:
@WojYahooNBA: Toronto is finalizing agreement to send Andrea Bargnani to Knicks for Marcus Camby, Steve Novak and 2016 first-round pick, sources tell Y!

Houston has traded Thomas Robinson to the Portland Trail Blazers, league source tells Y! Sports.
Portland will send Houston two future second-round picks and the draft rights to two foreign players, league sources tells Y!
Portland will send the rights to Kostas Papanikolau and Marko Todorovic to the Rockets, league sources tell Y! Sports.
Válasz küldése