Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dextersjd írta:Amúgy ami még egy lehetséges vonalnak tűnik számomra, hogy a végére mégis ember lesz Dexterből. Ugye most is nagyon sokat mondta a nő, hogy a valódi pszichopata nem érez érzelmet st.b stb., és már évadok óta zajlik ez a küzdelem, hogy akkor normális szerető ember lesz belőle, vagy a Dark Passenger kerekedik felül. Szóval nekem ez a legizgalmasabb szál az évadban.
Közben még egy adalék beugrott ehhez az elmélethez:TT írta:hasonló ugrott be, mikor a "jaj valaki van a házban, gyorsan hívjuk dextert" rész lement. nagyon sokszor láthattunk már hasonló trükkös cselekményszálat (mint amit leírtál) filmekben, és ez arra enged következtetni, hogy itt is szintúgy szövik a szálakat az elkövetkezendő részekben.sjd írta:Dexter
Van rá egy százasom, hogy a néni lesz a sorozatgyilkos. Elég kellemesen adagolja az infokat, és feltételezem, ez nem írói hiba. Most is milyen kapóra jött neki, hogy kapott egy dvd-t, amikor Dexter nem akart hinni neki. Na meg alapból sem százas nő. És gondolom az lesz a nagy csattanó, hogy Dexter lesz nála a fő áldozat. De lepjenek csak meg.
sikeresen meg lett már törve 2 röpke rész alatt dex, az erősségét formálja át evelin a gyengeségére. bár erős lenne ez a vonal, de van benne ráció. és ha így lenne, debre lennék kíváncsi a továbbiakban. a végén ő is sorozatgyilkos lesz, és megmenti a bátyját még mielőtt a mama csinálna valamit, aztán happy endingbár kétlem, valaki sírni fog a végén
hasonló ugrott be, mikor a "jaj valaki van a házban, gyorsan hívjuk dextert" rész lement. nagyon sokszor láthattunk már hasonló trükkös cselekményszálat (mint amit leírtál) filmekben, és ez arra enged következtetni, hogy itt is szintúgy szövik a szálakat az elkövetkezendő részekben.sjd írta:Dexter
Van rá egy százasom, hogy a néni lesz a sorozatgyilkos. Elég kellemesen adagolja az infokat, és feltételezem, ez nem írói hiba. Most is milyen kapóra jött neki, hogy kapott egy dvd-t, amikor Dexter nem akart hinni neki. Na meg alapból sem százas nő. És gondolom az lesz a nagy csattanó, hogy Dexter lesz nála a fő áldozat. De lepjenek csak meg.
Elnézést, remélem azért érthető volt és tudsz rendesen aludni miattasjd írta:meg kéne már tanulni használni rendesen az EGYELŐRE kifejezést...soadroli írta:1 rész elég volt egyenlőre
Egyenlőre maximum Dexter fog darabolni téged, meg kéne már tanulni használni rendesen az EGYELŐRE kifejezést...soadroli írta:1 rész elég volt egyenlőre
Hát figyu...soadroli írta:Dokik 9. évadát megéri megnézni? Olvastam, hogy nem kellett volna megcsinálni...meg is értem, a 8-nak olyan jó vége volt.
NEM!soadroli írta:Dokik 9. évadát megéri megnézni? Olvastam, hogy nem kellett volna megcsinálni...meg is értem, a 8-nak olyan jó vége volt.
Nem a humor jellegével volt a problémám, hanem azzal, hogy nincs szinte humor. (A kretén poénokban is van fantázia, ha eltalálják őket - ld. Anchorman.) Tulajdonképpen az egyik lökést a szintén Greg Garcia-alkotás Raising Hope-tól kaptam, de az számomra sokkal humorosabbnak tűnik. (Pedig ott is mindig előkerül, hogy a My Name Is Earl mennyivel jobb volt)El fanático írta: Sjd - a "My name is Earl" pedig jó kis sitcom, jó infókat kaptál. Érdemes még esélyt adni neki, bár ha a kretén / bunkó humor nem jön be - tehát az, amikor tulajdonképpen egy enyhe szellemi fogyatékosra és egy lakókocsipark alkoholista, aluliskolázott közösségére épül egy kő egyszerű sztori arról, hogy ha rossz ember vagy, akkor az élettől minden elkövetett rosszat vissza fogsz kapni - akkor maradj inkább a kifinomultan nyálas Friends sorozatnál. A "My name is Earl"-ban a szerelmi vonal amúgy sem valami erős
Elkezdtem nézni, de úgy 3-4 rész után abba is hagytam. Nem kötött le olyan szinten, mint vártam volna. Azt hittem, hogy rejtélyesebb, intrikálósabb lesz. Az a pár rész viszont olyan egyértelmű volt, hogy még egy mexikói szappanopera is leveri, ami a néző bizonytalanságban tartását illeti, ami ahhoz kell, hogy még egy részt megnézz.csdewl írta:Kéne valami a nyárra,a Borgiákat nézi/nézte valaki? Érdemes elkezdeni?
uhh Deb...
A főszereplők hangjai egész jók szerintem. Azokkal nincs gond. Sheldoné is megfelelő szerintem, mindkét hangot el lehet fogadni neki.sjd írta:Amúgy meg lehet mindent nézni szinkronnal, csak nem érdemes. De a TBBT konkrétan az a sorozat, aminél kifejezetten kitolsz magaddal, ha szinkronnal nézed.
HIMYM-t néztem 3 évadig szinkronosan az elején, azzal nem volt semmi baj pl.bence-barca írta: Én is felirat párti vagyok, jobban szeretem az erdeti nyelven nézni a filmeket, sorozatokat, de így elgondolkozva te mondtad már valamira azt, h meglehet nézni szinkronnal?![]()
sjd írta: TBBT-t NEM SZABAD szinkronosan nézni.