Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Varatrix
Director del Fútbol

2013.07.11. 22:08:21

sjd írta:Amúgy ami még egy lehetséges vonalnak tűnik számomra, hogy a végére mégis ember lesz Dexterből. Ugye most is nagyon sokat mondta a nő, hogy a valódi pszichopata nem érez érzelmet st.b stb., és már évadok óta zajlik ez a küzdelem, hogy akkor normális szerető ember lesz belőle, vagy a Dark Passenger kerekedik felül. Szóval nekem ez a legizgalmasabb szál az évadban.
Dexter
Ezen rengeteget gondolkoztam, ha ebből ilyen módon kihoznak egy happy endet, akkor én letagadom hogy néztem. Szóval szerintem egy ennyire komoly téma/ sorozat nem érdemel "boldogan élt míg meg nem..." jellegű véget. A börtön is kicsit snassz az ő esetében. Már látott ilyen kép napvilágot, de előtte is gondoltam rá, hogy jó lenne ha Deb megölné Dexit. Viszont azt kell hogy mondjam nálam csak így érhetne véget a sorozat hogy meghal. Vagy lepjenek meg teljesen mással...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.07.11. 21:31:14

Breaking Bad S01-S05/1

Nem volt rossz a sorozat eddig. Várom a lezárást. Így egy hét alatt megnézve jobban is esett, mint külön-külön. :)
Egyébként szerintem a harmadik évad volt a legjobb. A negyedik pedig a legakciódúsabb. Gyanítom az ötödik meg a legbetegebb lesz. :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2013.07.09. 20:15:11

GoT S3

Egy jó közepesnél nem volt jobb az egész, a zárásnál meg majdnem elröhögtem magam. Ua., mint az előzőnél.
Részek felében nem igazán történt olyan dolog amire úgy azt mondtam volna, hogy na ez igen. Csak ment a pofázás.
Nekem csalódás volt, főleg az előző zárása után.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.09. 19:53:30

TT írta:
sjd írta:Dexter
Van rá egy százasom, hogy a néni lesz a sorozatgyilkos. Elég kellemesen adagolja az infokat, és feltételezem, ez nem írói hiba. Most is milyen kapóra jött neki, hogy kapott egy dvd-t, amikor Dexter nem akart hinni neki. Na meg alapból sem százas nő. És gondolom az lesz a nagy csattanó, hogy Dexter lesz nála a fő áldozat. De lepjenek csak meg.
hasonló ugrott be, mikor a "jaj valaki van a házban, gyorsan hívjuk dextert" rész lement. nagyon sokszor láthattunk már hasonló trükkös cselekményszálat (mint amit leírtál) filmekben, és ez arra enged következtetni, hogy itt is szintúgy szövik a szálakat az elkövetkezendő részekben.
sikeresen meg lett már törve 2 röpke rész alatt dex, az erősségét formálja át evelin a gyengeségére. bár erős lenne ez a vonal, de van benne ráció. és ha így lenne, debre lennék kíváncsi a továbbiakban. a végén ő is sorozatgyilkos lesz, és megmenti a bátyját még mielőtt a mama csinálna valamit, aztán happy ending :D bár kétlem, valaki sírni fog a végén
Közben még egy adalék beugrott ehhez az elmélethez:
Idáig minden komolyabb gyilkost megmutattak gyakorlatilag rögtön az első részben (Trinity, Travis pl.), a mostaninak viszont valamiért nagyon nem akarják elárulni a kilétét. Ez elég komoly párhuzamot mutat az első évaddal, ahol szintén nem véletlenül nem akarták elárulni az Ice Truck Killer személyazonosságát.
jenooo
Madridista

2013.07.08. 19:36:23

Készítettem egy magyar feliratot a Dexter második részéhez, ha valaki esetleg nem tudna várni holnap estig. :)
http://filefeltolto.hu/letoltes/4010001 ... solata.rar
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.08. 18:34:26

dex0802

én sajna azt hittem h az uccsó évad arrol fog szolni, hogy lázasan üldözik a morgan csaladot, miközben halomra gyilkolnak mindenkit. e helyett jött egy olyan évad mint az összes többi... akár az első is lehetne, annyira nem épít az előzményekre...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.08. 17:59:22

[quote="TT"][/quote]
Azért remélem, hogy nem vesznek (ennyire) hülyére minket, ennél azért jóval minőségibbek voltak a csavarok idáig.

Amúgy ami még egy lehetséges vonalnak tűnik számomra, hogy a végére mégis ember lesz Dexterből. Ugye most is nagyon sokat mondta a nő, hogy a valódi pszichopata nem érez érzelmet st.b stb., és már évadok óta zajlik ez a küzdelem, hogy akkor normális szerető ember lesz belőle, vagy a Dark Passenger kerekedik felül. Szóval nekem ez a legizgalmasabb szál az évadban.
TT
Capitá del Barça

2013.07.08. 17:50:50

sjd írta:Dexter
Van rá egy százasom, hogy a néni lesz a sorozatgyilkos. Elég kellemesen adagolja az infokat, és feltételezem, ez nem írói hiba. Most is milyen kapóra jött neki, hogy kapott egy dvd-t, amikor Dexter nem akart hinni neki. Na meg alapból sem százas nő. És gondolom az lesz a nagy csattanó, hogy Dexter lesz nála a fő áldozat. De lepjenek csak meg.
hasonló ugrott be, mikor a "jaj valaki van a házban, gyorsan hívjuk dextert" rész lement. nagyon sokszor láthattunk már hasonló trükkös cselekményszálat (mint amit leírtál) filmekben, és ez arra enged következtetni, hogy itt is szintúgy szövik a szálakat az elkövetkezendő részekben.
sikeresen meg lett már törve 2 röpke rész alatt dex, az erősségét formálja át evelin a gyengeségére. bár erős lenne ez a vonal, de van benne ráció. és ha így lenne, debre lennék kíváncsi a továbbiakban. a végén ő is sorozatgyilkos lesz, és megmenti a bátyját még mielőtt a mama csinálna valamit, aztán happy ending :D bár kétlem, valaki sírni fog a végén
soadroli
Llegenda del Barça

2013.07.08. 16:13:18

sjd írta:
soadroli írta:1 rész elég volt egyenlőre
meg kéne már tanulni használni rendesen az EGYELŐRE kifejezést... :wink:
Elnézést, remélem azért érthető volt és tudsz rendesen aludni miatta :D
Este meglesem én is Dexet, ilyenkor nem jó.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.08. 15:49:40

Dexter
soadroli írta:1 rész elég volt egyenlőre
Egyenlőre maximum Dexter fog darabolni téged, meg kéne már tanulni használni rendesen az EGYELŐRE kifejezést... :wink:
soadroli
Llegenda del Barça

2013.07.06. 00:26:17

1 rész elég volt egyenlőre, majd talán egyszer megnézem. Viszont a 8. évad végét már 3x is meglestem, annyira tetszik :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.05. 22:32:49

soadroli írta:Dokik 9. évadát megéri megnézni? Olvastam, hogy nem kellett volna megcsinálni...meg is értem, a 8-nak olyan jó vége volt.
Hát figyu...
semmit nem vesztesz, ha nem nézed meg.
Ott már csak Turk meg Cox van a régi csapatból. Többiek max egy-egy epizódra tűnnek fel. Mondjuk a Mindenes "kiszállása" vicces nagyon :lol:
Szerintem meglehet nézni, de különösebben nem ajánlanám. Semmi extra.
Castiel
Capitá del Barça

2013.07.05. 22:15:15

Volt egy Spanyol vígjátéksorozat, melynek a címe: "Ez a ház totál gáz" volt. Talán a Hbo2-n ment! Na ezt a sorozatot be lehet szerezni valahol?
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
davi10
Llegenda del Barça

2013.07.05. 22:07:18

soadroli írta:Dokik 9. évadát megéri megnézni? Olvastam, hogy nem kellett volna megcsinálni...meg is értem, a 8-nak olyan jó vége volt.
NEM!

JD alig van benne, Carla egyáltalán nincs, Eliot is asszem csak 1x tűnik fel, és az új "főszereplő" csaj is idegesítő.

Nagyon rossz, be sincs fejezve az évad.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
soadroli
Llegenda del Barça

2013.07.05. 21:56:34

Dokik 9. évadát megéri megnézni? Olvastam, hogy nem kellett volna megcsinálni...meg is értem, a 8-nak olyan jó vége volt.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.04. 00:55:06

El fanático írta: Sjd - a "My name is Earl" pedig jó kis sitcom, jó infókat kaptál. Érdemes még esélyt adni neki, bár ha a kretén / bunkó humor nem jön be - tehát az, amikor tulajdonképpen egy enyhe szellemi fogyatékosra és egy lakókocsipark alkoholista, aluliskolázott közösségére épül egy kő egyszerű sztori arról, hogy ha rossz ember vagy, akkor az élettől minden elkövetett rosszat vissza fogsz kapni - akkor maradj inkább a kifinomultan nyálas Friends sorozatnál. A "My name is Earl"-ban a szerelmi vonal amúgy sem valami erős :D
Nem a humor jellegével volt a problémám, hanem azzal, hogy nincs szinte humor. (A kretén poénokban is van fantázia, ha eltalálják őket - ld. Anchorman.) Tulajdonképpen az egyik lökést a szintén Greg Garcia-alkotás Raising Hope-tól kaptam, de az számomra sokkal humorosabbnak tűnik. (Pedig ott is mindig előkerül, hogy a My Name Is Earl mennyivel jobb volt)
El fanático
Entrenador del Barça

2013.07.04. 00:09:19

csdewl írta:Kéne valami a nyárra,a Borgiákat nézi/nézte valaki? Érdemes elkezdeni?
Elkezdtem nézni, de úgy 3-4 rész után abba is hagytam. Nem kötött le olyan szinten, mint vártam volna. Azt hittem, hogy rejtélyesebb, intrikálósabb lesz. Az a pár rész viszont olyan egyértelmű volt, hogy még egy mexikói szappanopera is leveri, ami a néző bizonytalanságban tartását illeti, ami ahhoz kell, hogy még egy részt megnézz.
Lehet, csak nem volt hozzá elég türelmem :roll:

Sjd - a "My name is Earl" pedig jó kis sitcom, jó infókat kaptál. Érdemes még esélyt adni neki, bár ha a kretén / bunkó humor nem jön be - tehát az, amikor tulajdonképpen egy enyhe szellemi fogyatékosra és egy lakókocsipark alkoholista, aluliskolázott közösségére épül egy kő egyszerű sztori arról, hogy ha rossz ember vagy, akkor az élettől minden elkövetett rosszat vissza fogsz kapni - akkor maradj inkább a kifinomultan nyálas Friends sorozatnál. A "My name is Earl"-ban a szerelmi vonal amúgy sem valami erős :D
Kép
csdewl
Capitá del Barça

2013.07.03. 22:16:14

Kéne valami a nyárra,a Borgiákat nézi/nézte valaki? Érdemes elkezdeni?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Deus
Boixos Nois

2013.07.03. 21:01:45

Uh, Dexter S08E01

Most tudtam csak megnézni.

Uh... A nagyi betette Dex zacsiját a satuba... Gyakorlatilag MINDENT tud Dexterről. Fuh, kíváncsi vagyok hogy mi sül ki belőle... Már amikor felbukkant Vogel, akkor már sejtettem, hogy valamit tud Dexterről, mert már árulkodó volt a viselkedése: Ránéz Dexre, lesüti a szemét, aztán megint ránéz, stb... Ez árulkodó volt már nekem :)

Masuka meg ááá... :lol: Meghaltam ezen a szövegen:

Vogel: -Alapesetben nem helyezném magam bele egy nyomozásba.
Masuka: -Azt mondta "belehelyezné magát" :lol:

Az a fej amit levágott Masuka... XD A Deb jelszava is ötletes volt.

Jöhet a második epizód
8)
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.07.03. 20:19:59

viasaton szoktam nézni igy 7 körül jobaratokat, 2 részt nyomnak egymas utan és ma épp ugy volt h az uccsó, meg az első rész :D vicces igy egymas után...

amugy viasat már kb 5x lenyomta az egészet... nem hiába, megunhatatlan.. :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2013.07.03. 12:57:01

ferninho írta: Eredeti Harrisonok :P

nincs kettőslátásod, ikrek biza :D
uhh Deb... :mrgreen: az ilyen képeket szeretik a photoshopposok :lol:
Abi & Tito
MatyiG
Adminisztrátor

2013.07.03. 12:39:54

Hm, okés, megpróbálom felirattal, de nem annyira szeretem a feliratot, mert úgy nem tudok annyira a mimikára figyelni... HIMYM 8. évadával is ez volt. :) Azt tuti, hogy újra kell néznem, szinkronosan. De megfogadom a tanácsod, megnézem angol szinkronnal az 5. évadot, meglássuk mi sül ki belőle. :)
Rinku
Director del Fútbol

2013.07.03. 08:51:43

sjd írta:Amúgy meg lehet mindent nézni szinkronnal, csak nem érdemes. De a TBBT konkrétan az a sorozat, aminél kifejezetten kitolsz magaddal, ha szinkronnal nézed.
A főszereplők hangjai egész jók szerintem. Azokkal nincs gond. Sheldoné is megfelelő szerintem, mindkét hangot el lehet fogadni neki. :) De a többiek hangja, főleg Amyé és Bernadetté, na azok rohadt gázak, sérti a fülemet. 1-2. évad szinkronosan van meg nekem a gépen is, úgy nézem, mert az szerintem marha jól el lett találva, de ahogy Bernadette belép a sorozatba a 3.-ban, na onnantól eredeti nyelven van, mert egyszerűen nem bírom elviselni ezt a pocsék szinkronhangot neki, totál nem illik hozzá...

Mostanában kezdtem el nézni a Deadwoodot, esetleg ismerős itt valakinek? :) Eddig úgy elmegy, vannak jó jelenetek benne, de nincs sok extra, gondolom itt is egy nagy felvezetés van a katarzis előtt, mint általánosságban a sorozatoknál, csak az 5. résznél járok, de akarok majd egy maratont tartani belőle, mert jónak ígérkezik. :) Akinek nem ismerős, annak mondom, hogy vadnyugati sorozat, valós történelmi személyekkel, egy próbát megér, jó dolgokat hallottam róla. :)

Szintén egy másik: Róma? Vélemények? Hallottam, hogy szex, buzulás, gyilkolás, ármány, elég realisztikusnak tűnik így ez is. :)
Football, bloody hell. /SAF/
sjd
Llegenda del Barça

2013.07.03. 01:47:09

bence-barca írta: Én is felirat párti vagyok, jobban szeretem az erdeti nyelven nézni a filmeket, sorozatokat, de így elgondolkozva te mondtad már valamira azt, h meglehet nézni szinkronnal? :lol:
HIMYM-t néztem 3 évadig szinkronosan az elején, azzal nem volt semmi baj pl.
Amúgy meg lehet mindent nézni szinkronnal, csak nem érdemes. De a TBBT konkrétan az a sorozat, aminél kifejezetten kitolsz magaddal, ha szinkronnal nézed.

Mellesleg most a My Name Is Earl-t kezdtem el nézni, egyelőre eléggé csalódás így két rész után, annak fényében, hogy mennyi helyről hallottam, h mennyire jó szitkom.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.07.03. 01:25:01

sjd írta: TBBT-t NEM SZABAD szinkronosan nézni.

Én is felirat párti vagyok, jobban szeretem az erdeti nyelven nézni a filmeket, sorozatokat, de így elgondolkozva te mondtad már valamira azt, h meglehet nézni szinkronnal? :lol:
Amikor csak előjön ez a kérdés, h szinkron-nem szinkron te mindig elmondod, h ezt ne nem szabad szinkronnal nézni.
No offense, csak viccesnek hat. :D
Válasz küldése