Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban ott van a hírek szerint és ajánlatot készül tenni többek között Marquinhos játékjogáért.Zolleee94 írta:Azt olvastam hogy a PSG vezérigazgatója Romában van jelenleg és ajánlatot akar tenni Marquinhos - ért. Reméljük Thiago Silva helyére igazolják!!
Ha meg végképp nem jön össze a TS átigazolása én csak Giorgio Chiellini-t tartom jelenleg hasonló szintű védőnek.
magyarul,úgy fog nyilatkozni,hogy véletlenül se tudjunk meg semmit...nem tudom ti hogy vagytok vele,de én már nagyon szeretném ha pont kerülne az ügy végére...ha az a vége hogy megy,akkor menjen,csak érjünk már a végére....visca el barca írta:had tippeljekErxy írta:Most van egyébként a sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mit mond Thiagoról..
"thiago a spanyol labdarugás egyik nagy ígérete. hatalmas potenciál van benne, és azt hiszem nincs a világon olyan klub amely nem látná szíveen a soraiban"
had tippeljekErxy írta:Most van egyébként a sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mit mond Thiagoról..
Bajnok a Barcelona, ezen a címen van fent a magoncsabooo írta:Kerestem, de nem kaptam meg. A címét nem tudod hogy volt ?kamcore írta:nCore-on fenn van HD-ban, két részben ha jól tudom, meg a Sport1-2 adja.csabooo írta: Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?
Kerestem, de nem kaptam meg. A címét nem tudod hogy volt ?kamcore írta:nCore-on fenn van HD-ban, két részben ha jól tudom, meg a Sport1-2 adja.csabooo írta: Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?
United-drukkerként mondom, hogy számunkra lenne az évszázad üzlete, ha eladnánk nektek Rooney-t. Halál komolyan.sörvirsli írta:Újabb csemege a szegértőknek,ezúttal Piqué szájából:
(egyre nagyobbat fognak itt koppanni a "Rooney nem való a Barcába" mentalitású emberekék úgy érzem.)
Szerintem felesleges lenne Song-ot középre tenni. Mascherano rendben van, mert jól játszott, jól játszik kh-ként és még szeret is ott játszani. Song azért egy kicsit más téma. Song-ban jóval több kreativitás van, mint Masche-ban, viszont ha szerelni kell kevésbé magabiztos.kamcore írta:...
nCore-on fenn van HD-ban, két részben ha jól tudom, meg a Sport1-2 adja.csabooo írta: Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?