Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És az a nagyobb baj, hogy teljesen irreleváns. Mert ha csak gondolja, és egy lépést nem hajlandó tenni érte (sőt, még le is nyilatkozza minden egyes alkalommal, h boldog Párizsban és csak a PSGre koncentrál), akkor továbbra sem fogunk semmire jutni. Emlékezzetek, Cesc milyen hadjáratot folytatott, hogy ide jöhessen, és még így is csak egy évvel később engedték el, mint szerettük volna. (Pedig az Arsenal még nem is olajklub, akiknek ne lehetne kiszúrni a szemét egy 30 milliós összeggel)Mikaos írta: Hogy tényleg ezt gondolja valójában Thiago Silva, az már egy másik kérdés.
a kettőnek semmi köze egymáshoz, silva mellé akarják megvenni, nem a helyére. sakho megy a monacohoz, a helyére vinnék.Castiel írta:Amit ebből ki tudtam hámozni, az az, hogy Ha D.Luizt meg tudják szerezni akkor nekünk van esélyünk Ts-re... vagyis most már rugalmasabbak a tárgyalásit készségüket illetően. Persze ez még csak sajtóhír.szarvasember írta:Thiago Silva: "I want to go to Barça"
http://www.marca.com/2013/07/07/en/foot ... 83085.html
Erről mi a véleményetek? :OO
És ilyenkor mi van ha a klub nem "szeretné" eladni de a játékos szeretni klubbot váltani? :OMikaos írta:Hogy ő ilyet publikusan nem nyilatkozott, mégis idézőjelbe van téve. (Persze, ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy Thiago Silva a Marca újságíróját felhívta ma reggel, és ezt így mondta el nekiszarvasember írta:Thiago Silva: "I want to go to Barça"
Erről mi a véleményetek? :OO)
Hogy tényleg ezt gondolja valójában Thiago Silva, az már egy másik kérdés. Szerintem a futballisták nagy többsége pontosan ezt a mondatot mormolja magában. Szóval a cikk igazságtartalma helytálló lehet (elméleti síkon), de sajnos továbbra sem látni konkrétumot.
Mindenesetre Thiago Silva (és ügynöke) elkezdte viszonozni a Barca udvarlását, gondolok itt az utóbbi napok nyilatkozataira.
Amúgy Rosell-ék tárgyalási technikáját bírom, többnyire ezt a módszert alkalmazták az eddigi igazolásoknál is. Mármint, hogy nyomást helyeznek a játékosra, hogy az kérje a klubjánál a transzfert.
Hogy ő ilyet publikusan nem nyilatkozott, mégis idézőjelbe van téve. (Persze, ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy Thiago Silva a Marca újságíróját felhívta ma reggel, és ezt így mondta el nekiszarvasember írta:Thiago Silva: "I want to go to Barça"
Amit ebből ki tudtam hámozni, az az, hogy Ha D.Luizt meg tudják szerezni akkor nekünk van esélyünk Ts-re... vagyis most már rugalmasabbak a tárgyalásit készségüket illetően. Persze ez még csak sajtóhír.szarvasember írta:Thiago Silva: "I want to go to Barça"
Kell a bajnak Caceres... Ő is sajnos okkal nincs itt, mint többek között pl. Bojan.Laza írta:Hozzuk vissza Cacerest meg vegyük meg i.martinezt.
A kettő nincs 30milla és minőségi játékosok.
Fiatalok..
Ez pont nem a mi játékunk, hogy csak kivágjuk, és kész. A védőktől is elvárás, hogy okos, gyors, lapos passzokkal hozzák ki a labdát, szóval ide a favágó, brusztolós, rúgom amerre állok védő esélytelen.Vakmacska írta:Az igazság az, hogy nekünk már az is jó lenne, ha egy jó iparos, és maradéktalanul ellátja a hátvéd feladatokat. Nem kell semmi flik-flak, csak szerelés, és labdakivágás, ha más nem megy.
Ha Bartrát beépítik, számomra az nagyobb erősítés, mint TS alternatívái.Vakmacska írta: Az az érzésem, hogy a védelmünk jövőre sem lesz erősebb.
Elég sok pénzt tennék rá, hogy nem sokára ingyen elengedjük. Máltai Szeretetszolgálat...salas9 írta:Bojan Krkic az Ajaxhoz igazol kölcsönben. Ez már hivatalos
Valóban ott van a hírek szerint és ajánlatot készül tenni többek között Marquinhos játékjogáért.Zolleee94 írta:Azt olvastam hogy a PSG vezérigazgatója Romában van jelenleg és ajánlatot akar tenni Marquinhos - ért. Reméljük Thiago Silva helyére igazolják!!
Ha meg végképp nem jön össze a TS átigazolása én csak Giorgio Chiellini-t tartom jelenleg hasonló szintű védőnek.
magyarul,úgy fog nyilatkozni,hogy véletlenül se tudjunk meg semmit...nem tudom ti hogy vagytok vele,de én már nagyon szeretném ha pont kerülne az ügy végére...ha az a vége hogy megy,akkor menjen,csak érjünk már a végére....visca el barca írta:had tippeljekErxy írta:Most van egyébként a sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mit mond Thiagoról..
"thiago a spanyol labdarugás egyik nagy ígérete. hatalmas potenciál van benne, és azt hiszem nincs a világon olyan klub amely nem látná szíveen a soraiban"
had tippeljekErxy írta:Most van egyébként a sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mit mond Thiagoról..
Bajnok a Barcelona, ezen a címen van fent a magoncsabooo írta:Kerestem, de nem kaptam meg. A címét nem tudod hogy volt ?kamcore írta:nCore-on fenn van HD-ban, két részben ha jól tudom, meg a Sport1-2 adja.csabooo írta: Lehet egy kérdésem ? Olvastam hogy visszanézted a szezonvégi összefoglalót ? Megkérdezhetem honnan ? Letöltötted vagy hogyan ?