Ronaldinho Gaúcho #2
Az biztos, hogy az oroszok ellen nem játszik... Remélem a Depor ellen már ott lesz és élőben is láthatom. Ott leszek szombaton a Nou Camp-ban!
-
- Eurobarca Staff
Lehet vmit tudni Ronaldinho sérülésének súlyosságáról?Kár lenne ha most több hétre kidőlne sőt ha 3napnál tovább az is bár most úgy is válogatott meccsek lesznek és ha jól tom Brazília-Olasz(vagy Orosz?!)ország lesz nem lenne rossz ha kihagyná és inkább pihenne.
Jó, hát igen......Enrique írta:Én eddig azt hittem fia van..Sőt tuti, hogy az van...
Elég fura egy fiút rózsaszínben látni...![]()

Az biztos, hogy fia van...
Lehet, hogy Palermo drukker.

Itt van egy kép Ronaldinhoról és egy kisgyerekről. Gondolom az ő gyereke lehet.Enrique írta:Joao a keresztneve Roni édesapja után.![]()
Képem nincs róla...![]()

Nemtudja vki hogy hogy hívják Ronaldinho fiát?? Mindenhol kerestem már,de sehol nem találom a nevét!
Vki mondja meg! Ez idegesít hetek óta!!!

Vki mondja meg! Ez idegesít hetek óta!!!
- Toros
- Barça B
- Kapcsolat:
[auto_cenzúra] Ronaldinhos videó letölthető a www.toroskaposzta.atw.hu címről!!!!!!
Nézzétek meg!!!!!
Nézzétek meg!!!!!
www.toroskaposzta.atw.hu
Csak a BARCA!!!!!
Csak a BARCA!!!!!
Ez így van. Gyakran monyák h a Barca Dinho nélkul 0, ez azért eros tulzás, de azért ´van 1 kis igazság benne.HAnonymus írta:Akármekkora játékos is, nem gondoltam volna hogy ekkora pluszt fog jelenteni a visszatérése. Alig láttam valamit a meccsből de azért az hogy ötből négy gólban benne volt az jelent valamit...![]()
Theo akkor viszont idegenben bukta lesz mert a Cselszkij füve úgy néz ki mint valami libalegelő... 

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Csak az uj gyepszőnyeg miatt nyertünk,és ezért játszott jól a Betis is,mert boldogok voltak a talaj miatt,még nem láttak ilyet:)

---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Meg hogy 1 fecske nem csinal nyarat :DDDHAnonymus írta:Akármekkora játékos is, nem gondoltam volna hogy ekkora pluszt fog jelenteni a visszatérése. Alig láttam valamit a meccsből de azért az hogy ötből négy gólban benne volt az jelent valamit...![]()
Tiziano Crudeli fan 

Akármekkora játékos is, nem gondoltam volna hogy ekkora pluszt fog jelenteni a visszatérése. Alig láttam valamit a meccsből de azért az hogy ötből négy gólban benne volt az jelent valamit...

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Barcának mindenhogy keresztbe akarnak tenni. Remélem nem sikerül és nyerni fogunka Valencia ellen. Bár nehéz lesz Ronaldinho, Deco és Messi nélkül. Sztem a madridnak azért segítenek ennyire mert elég rég nem nyertek semmit. Most se fognak. A kupából biztos kiesnek, a bl-be ha továbbjutnak az arsenallal szemben utána biztos kiesnek, a bajnokságban meg a Barca és a valencia dominál. Inkább csak a BARCA.
Hát, igen a papírformának megfeleloen nem torolték el az eltiltás. Azért érdekes, mert a madridnak ´minden iylet eltorolnek, ez nagyon duhíto 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Biztosak lehettek benne, h nem fog játszani, nem tudom minek erőlködöm egyáltalán... Persze, van remény, de ilyen esetekben nem szokták 20-adszorra végül módosítani az előző döntéseket... 

nem játszik értsd már meg...majd biztos a 3 szervezet felülbírálja a másik kettőt is...
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ha nem is jatszik reszben az is jo, mert szerintem igy is ugy is kihozzuk az x-et a valencia ellen, es amikor mar visszater(ket meccs piheno utan) egni fog benne a jatek iranti vagy, illetve azert meg is lesz pihenve, es gondoljunk bele a cselzi ellen egy pihent roni azert jobb mint 1 faradt...Ronal.10 írta:nyugi srácok tuti fog játszani!! én hiszek benne és bizok is!!!!!tuti!
Tiziano Crudeli fan