Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, hát igen......Enrique írta:Én eddig azt hittem fia van..Sőt tuti, hogy az van...
Elég fura egy fiút rózsaszínben látni...![]()
Itt van egy kép Ronaldinhoról és egy kisgyerekről. Gondolom az ő gyereke lehet.Enrique írta:Joao a keresztneve Roni édesapja után.![]()
Képem nincs róla...![]()
Ez így van. Gyakran monyák h a Barca Dinho nélkul 0, ez azért eros tulzás, de azért ´van 1 kis igazság benne.HAnonymus írta:Akármekkora játékos is, nem gondoltam volna hogy ekkora pluszt fog jelenteni a visszatérése. Alig láttam valamit a meccsből de azért az hogy ötből négy gólban benne volt az jelent valamit...![]()
Meg hogy 1 fecske nem csinal nyarat :DDDHAnonymus írta:Akármekkora játékos is, nem gondoltam volna hogy ekkora pluszt fog jelenteni a visszatérése. Alig láttam valamit a meccsből de azért az hogy ötből négy gólban benne volt az jelent valamit...![]()
Ha nem is jatszik reszben az is jo, mert szerintem igy is ugy is kihozzuk az x-et a valencia ellen, es amikor mar visszater(ket meccs piheno utan) egni fog benne a jatek iranti vagy, illetve azert meg is lesz pihenve, es gondoljunk bele a cselzi ellen egy pihent roni azert jobb mint 1 faradt...Ronal.10 írta:nyugi srácok tuti fog játszani!! én hiszek benne és bizok is!!!!!tuti!