Nem ezt mondtam. De szerintem Sokkal több játéklehetőséget kaphatott volna. Xavi egyre inkább megkopik. Ahogy írtam, szerintem kiveszett belőle a lendület. És hát valakinek mindig kellene padoznia.davi10 írta:
És akkor Xavi, Iniesta, Cesc mind padozna? Alapból nem nagyon tudok felidézni olyan meccset, ahol Song és Busi egyszerre játszottak KVK-t.
Én is nagyon bírtam a gyerket, remélem azért ingyen visszahozzuk még, mert a fent említett triót egy 5 év múlva én is megnézném.
Sokkal jobban ki lehetett volna használni a rotációt.
Akárhogy is nézzük: Xavi, Iniesta, sőt, még Messit is ide lehet venni, az ekkora megterheléseket nehezen bírják. Sőt! Egy játékos sem tud 5-6 éven át ennyi meccsen ugyanúgy teljesíteni. Kiégnek. Kell azért néha a pihenés év közben is.
Most, hogy ő nincs, kit lehet helyette becserélni a középpályára?
Fabregast? Őt Tito inkább elől játszatja. Könnyen el tudom képzelni, hogy inkább AS fog ezentúl rendszeresen padozni, mert Messi, Neymar játszani fog, Ini, Xavi, Busi tuti. És Fabre is játszani fog. Nem beszélve Pedroról.
Vegyesek azért az érzéseim. Meg tudom érteni, hogy elment, mert szerintem érzi, hogy jövőre ugyanúgy keveset játszana. Ugyanakkor türelmetlenséget is érzek benne.
Ugyanakkor Titot is hibásnak érzem. Mert látszódott, mikor lehetőséget kapott, mennyit fejlődött, szinte meccsről meccsre.
Eleinte rengeteg labdát eladott. De egyre jobban belelendült, és jó formát hozott le. Elkapta a fonalat.
Remélem én is, hogy jó tapasztalat lesz neki BM, a kemény, vasfegyelem talán be is töri a türelmetlenségét. És remélem, hogy nem kell 5 évet várnunk a visszatérésére. Könnyen el tudom képzelni, hogy ha 3 év múlva el jön Pep, akkor vissza fog térni.