Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
....ha nem Tito lenne az edző. Szerintem Montoya, Bartra stb. esetéből kiindulva nyugodtan számolhatunk azzal, hogy ha Xavi eltöri a lábát és átmegy rajta egy úthenger, egy negyedosztályú csapat ellen esetleg Valdes-t felküldik a középpályára, de nem fog pályára lépni dos Santos.palesz77 írta: u.i.: Tudom hogy nem ez a topic, de nem akarok újat írni a Barca fiatalok topicba. Szóval szerintetek Dos Santos így maradni fog? Így több lehetőséget kapna nagy eséllyel
Sőt, vesszen minden marhája meg földje is, aztán kolduljon majd a Nou Camp előtt a megélhetésért, mert ott merte hagyni a Barcelonát..connor írta:
Így van. Ugyabolyan türelmetlen, mint Gai volt vagy G. Dos Santos. Nagyon nagyon remélem, hogy arra a sorsa is fog jutni mint az utóbbiak. Megérdemelné... hogy jövőre már pl. a Düsseldorf-ban vagy a Hull city-ben játsszon.
91 áprilisi, szóval a szezon vége felé tölti be a 23-at. Ettől függetlenül tényleg nem "olyan nagyon" fiatal már (pl több mint egy évvel idősebb Götzénél), h csak tehetségként legyen kezelve.bali 15 írta:23? Kb. 2 évvel néztem kevesebbnek....Messinek ilyenkor már megvolt az aranylaszti.ebben a szezonban már be fogja tölteni a 23-at.
Így van. Ugyabolyan türelmetlen, mint Gai volt vagy G. Dos Santos. Nagyon nagyon remélem, hogy arra a sorsa is fog jutni mint az utóbbiak. Megérdemelné... hogy jövőre már pl. a Düsseldorf-ban vagy a Hull city-ben játsszon.Sanama írta:Hagyjátok már abba ezt az ELENGEDÉS témát.
Nem elengedték, MENNI AKART.
23? Kb. 2 évvel néztem kevesebbnek....Messinek ilyenkor már megvolt az aranylaszti.ebben a szezonban már be fogja tölteni a 23-at.
jó, hát nálam nagyobb thiago fant nem nagyon találsz errefelé, én már megfordítottam volna a szerepüket a következő évben, hogy thiago legyen a kezdő, xavi meg a csere, de a kiemelt részeket túlzásnak érzem. xavinak a legjobb szintje még mindig jobb, mint a thiagoé. viszont annyira túlterhelt, hogy nem tudta folyamatosan hozni a szintet, csak egy-egy meccsre. úgy tudnám kifejezni, hogy thiago jelenleg minden meccsen tol egy nyolcat tízből, xavi meg hatokat, heteket, aztán néha kilencet, tízet.bali 15 írta:Megértem, hogy elment. Bár még ilyen fiatalon, szerintem nincsen joga rinyálni, de simán játszhatott volna a két alibikirály (Xavi,Fabregas ) helyett...
De nem hiszem, hogy a Bayernben jobb dolga lesz...itt csak Xavival kellett volna verekednie a kezdőért akit már egybe lenyelt volna...nem vágom, hogy Münchenben miért lenne jobb dolga...
Nem tudom, ebben az átigazolásban én egy ilyen odadörgölőzök a csorda legerősebb bikájához effektust látok...
ebben a szezonban már be fogja tölteni a 23-at.még ilyen fiatalon
ahogy olvasom manapság barcelonában mindenki szembeköp mindenkit, thiago a klubot, a klub abidalt. tiszta nyálas lesz itt mindenkiRinku írta:Így becsülte meg ezt, szembeköpte a klubot és az egész nevelését. Takarodjon innen és soha többet ne tegye be ide a lábát.