2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg felfoghatatlan, én szó szerint csak ülök kussban és nem tudom mit mondhatnék. Sajnos a rák ilyen. Lehetsz akárki, akármilyen gazdag, lehetnek akármilyen kapcsolataid, egy a k**va kór majdnemhogy legyőzhetetlen.Bob_Marley írta:Felfoghatatlan az egész, arról szóltak még a hírek, hogy jobban van, erre tessék.
De egy olyan ember, aki ismeri minden zördülését a Ligának, az nem 0 km-s plusz jóval jobb mint egy külsős.Nem látom magam előtt az ellenérvet az ellen, hogy egy Rubi legyen edző, akit direkt Tito csábított ide., vagy bárki aki ismeri a klubbot., vagy legalább itt dolgozik.visca el barca írta:a 0 km-es edzőkkel sokra fogunk menni... ez itt nem a girona...Bob_Marley írta:De akár egy belső megoldás sem tűnik rossznakjó persze guardiolával bejött, de azért erre nme kellene építeni...
Ja, Rourával úgyis ment minden mint a karikacsapásBob_Marley írta: De akár egy belső megoldás sem tűnik rossznak, mindenesetre ez most rendesen bekavar az biztos.
a 0 km-es edzőkkel sokra fogunk menni... ez itt nem a girona...Bob_Marley írta:De akár egy belső megoldás sem tűnik rossznak
Biztosak lehetünk benne, hogy Roura lesz az edző. Rosell nem az a kaliberű, hogy most húzzon egy váratlant. Igazából ez a hír után, nagyon nem is érdekel semmi. Számomra nem az eredmény az elsőrendű.visca el barca írta:
hát érdekes téma az biztos. a top edzők mozdíthatatlannak tűnnek, valami hülye félmegoldás lesz az egészből. luis enriquet sem tartom alkalmasnak, lehet h ismeri a környezetet, de amit a rómával leművelt, rossz volt nézni
hát érdekes téma az biztos. a top edzők mozdíthatatlannak tűnnek, valami hülye félmegoldás lesz az egészből. luis enriquet sem tartom alkalmasnak, lehet h ismeri a környezetet, de amit a rómával leművelt, rossz volt nézniredmiller írta:Ki lehet vásárolni Luis Enrique-t, ennyi. Ha meg volt esze, akkor kikötést rakott a szerződésébe, hogy kötelesek elengedni, ha nagyobb klub hívjakfranky írta: Állítólag Rubi, a Girona edzője veszi át ideiglenesen a helyét.
Kár, hogy Luis Enrique aláírta a Celtához...
És Pellegrini + Blanc is!
A korábbi lehetőségek közül Bielsa és Laudrup jöhet még szóba szerintem.
Jobbulást és kitartást Titonak!
Dehogynem tudnak, ne legyünk naívak... de ez egy másik téma, és nagyon off lenne itt. Nagyon sajnálom, hogy a rák vet véget edzői karrierjének, de ha nem így lenne, csak úgy magától mondana le, valami más okból az esetben még örülnék is... Így természetesen nem tudok, nagyon sajnálom Villanovát. Viszont feleslegesnek tartom az időhúzást, ez a csapat 100%os vezetőedzőt érdemel, és a vak is látja, hogy Tito már sosem lesz az...visca el barca írta:
az a rohadt rák. embert lövünk az űrbe, csúcstechnológia mindenhol, ezzel meg nem bírnak mit kezdeni
Ki lehet vásárolni Luis Enrique-t, ennyi. Ha meg volt esze, akkor kikötést rakott a szerződésébe, hogy kötelesek elengedni, ha nagyobb klub hívjakfranky írta: Állítólag Rubi, a Girona edzője veszi át ideiglenesen a helyét.
Kár, hogy Luis Enrique aláírta a Celtához...
És Pellegrini + Blanc is!
A korábbi lehetőségek közül Bielsa és Laudrup jöhet még szóba szerintem.
Jobbulást és kitartást Titonak!
Nemhinném, ha ma lemond akkor az megalapozatlan, valószínűleg akkor túl van a pár napos kivizsgáláson.visca el barca írta:fél kilenckor sajtotajekoztato.
azért remélem nem mond le egyből, hanem el megy egy pár napos kivizsgálásra és végleg eldöntik mi legyen.
az a rohadt rák. embert lövünk az űrbe, csúcstechnológia mindenhol, ezzel meg nem bírnak mit kezdeni
Tökéletes! köszönöm. Ez tényleg szívszorító hír, sajnos ráadásul esélyes is volt ez az előzményekre való tekintettel.kfranky írta:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2263755
Ez most nagyon szíven ütött , ha igazSzabolcs_Göd írta:Nem akarok vészmadár lenni, de ez nagyon nagy gubancot jelent.
http://www.mundodeportivo.com/20130719/ ... 38316.html
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2263755Alcantara írta:Miután sikeresen megcsillogtatták itt a spanyol nyelvtudásukat emberek, kérnék szépen valakit közülük, hogy legyen kedves megosztani egyszerű "parasztgyerekekkel" a cikk lényegét. (google nem játszik nálam)
Köszönettel!
Állítólag Rubi, a Girona edzője veszi át ideiglenesen a helyét.Bestbarca írta:Sajnos igaz lehet,a sport is megerősítette...Szabolcs_Göd írta:Nem akarok vészmadár lenni, de ez nagyon nagy gubancot jelent.
http://www.mundodeportivo.com/20130719/ ... 38316.html![]()
Sportszakmailag kérdéses hogy fogunk kijönni belőle...
De igazából itt az emberi része sztem fontosabb...Én nagyon sajnálom Titot...
A szöveg az röviden,hogy Tito itt hagy minket,miután kiújjult a betegsége...Este jelentik be...