És tényleg jól lesajnáltuk őket.Eazzy írta: Pedig hogy ki lett röhögve tavaly a Magic![]()

Szerintem nem ilyen egyszerű a szitu, mert 2 lehetőség volt, Iggy marad s akkor is lófráltok a 4-8 helyek valamelyikén, vagy esetlegesen jön Bynum és valóban feljebb próbáltok lépni, viszont mindkét embernek lejárt a szerződése, Iggynek azt hiszem Player Option-je lett volna a Nuggetsnél.Na viszont az várható volt szerintem, hogy Bynum lenyom nálatok egy évet (senki nem tudhatta hogy játszik vagy nem) s megnézi magát az FA piacon.Iggyvel kevésbé rizikóztatok volna, mert ő azért val. maradt volna.Értem én, hogy papíron Bynummal erősebb lett volna a Sixers, de a Miami-Pacers s előzetesen a Celticset is erősebbnek érezte mindenki, meg ha azt veszem, amit buktatok Bynummal, nyertétek Holiday-jel, mert jó gyerek volt ő mindig is, meg fiatal még, de ő is hirtelen robbantott, s teszem azt Bynum van, nem lett volna ilyen erős szezonja szerintem.Eazzy írta: Én még most sem nevezném rossz döntésnek amit csináltunk. 19-re lapot húztunk. Ha bejön, akkor Bynum segítségével és Holiday All-Star formájával top csapat vagyunk, akik még vonzhattak volna újabb jó játékosokat is. A másik lehetőség a bukta volt. Ezúttal a bukta valósult meg. Ennyi.
S utólag behúztatok 19-re lapot, úgyhogy nagyon előrébb nem tudtatok volna szerintem lépni, s cserébe eldobtatok pár cetlit meg fiatalt.
Illetve Iggyvel is lehetett volna vonzani valakit.
Alap esetben Iggy-Bynum csere egyértelműen erősítés, de így hogy 1 éve volt a szerződéséből (egészséget nem említem) nagy rizikó volt, s nem jött be.
Mondjuk az is igaz, így is azért a Philly elég fiatal csapatnak mondható, így a fiatalok elvesztése beleférhetett, mert már kellett valaki aki az egészet összerátnja, Iggyvel meg ez nem ment, s azt sose tudjuk meg ha Bynum jó szezont fut, akkor hosszabbít-e.
De ha szárazon leírom, akkor Iggy-Vucevic-Harkless for Jason Richardsson lett ebből.

Az viszont tény, gyorsan reagáltatok, volt is erről a kezdo5-ön egy cikk, hogy lehet vezetői szinten megoldani a tankot.Eazzy írta: Ellenben dícséretes, hogy mennyire gyorsan lereagálták, és ha valóban 2003 körüli színvonal lesz jövőre, és mondjuk a NO se lesz még túl jó, és onnan is lesz egy top10 pickünk, akkor jól jöhetünk ki belőle.

Teljesen lebutítottátok a csapatot, Top5 helyre vár titeket mindenki a jövő évi drafton.S helyetek is lesz, lehet építkezni.
Igazad van szubjektív, de kicsit olyan fura volt azt olvasni, a Phillynél jobban senki nem érdemelné meg az 1/1et.Mi 15 évet szenvedtünk, 10et csak azért hogy PO legyen.S ti pl húztatok 1/2őt is mostanában a hatodik helyről prognosztizálva.Szerintem egy Kings meg Bobcats az a 2 csapat, akik már nagyon megérdemelnék, mert mindig ott vannak a lotteryben jó helyen mostanában, s mindig lecsúsznak az 1/1ről.Eazzy írta: Az meg hogy ki mit érdemel szubjektívHa pl a Lakers nyalna már vagy 10 éve, akkor náluk is érezném, hogy azért ez mégsem dívik. Azért az érezhető, hogy a Sixersnek feljebb lenne a helye.

Amúgy meg nem kell aggódni a Lakers 14ik helyről behúzza az 1/1et plusz James+Melo kombót.

Igazából arra utaltam, hogy érdemekről beszélünk, miközben ezt nem lehet így lesarkítani, hogy azért mert Sixers, ezért többet érdemelne mint másik csapat.
De jó tudni, hogy ha idén nem is a pályán, hanem a lottery kapcsán vagyunk riválisok, mi örök életre ellentétes oldalon leszünk.

Bár mi nem leszünk olyan gyengék, hogy Top3-ba beférjünk eredmények alapján, a Philly viszont tény, gyorsan teljesen lenullázta a dolgot, de pl Turnernek itt a lehetőség, meglátjuk, mindenesetre szívhatjuk egymás vérét megint a draft miatt, s szurkolhatunk a minél rosszabb eredményekért.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 58Vs#at=54
Bryant Milánóban járt, elég korrektül nyomja olaszul.

Pierce-KG beszélgetés második része, iszonyat jó dolgokat mondanak.Lakerses sztori zseniális:
http://www.youtube.com/watch?v=9G1VxBSv94Q
Nálunk érdekes dolgok vannak, alapból van egy rahedli játékosunk, s még igazoltunk is brazil egy centert Valenciából, plusz Ainge szerint Rondo felépül a szezonnyitóra, megmondom őszintén nem nagyon örülök ezeknek a híreknek, annyira nem leszünk gyengék, hogy Top5-be beférjünk a drafton, Po-ba meg nem fogunk jutni, legrosszabb helyen állunk így, Rondot pl úgymond Rosetalanítanám s kiültetném egész szezonra.
Kis érdekesség, hogy kik érhetőek még el az FA piacon (zárójelben érdeklődők):
15. Kenyon Martin (Knicks)
14. Dejuan Blair (Wizards)
13. Sebastian Telfair (Nets)
12. Leandro Barbosa
11. Timofey Mozgov (Kings)
10. Austin Daye (Knicks)
9. Lamar Odom (Clippers)
8. Antawn Jamison (Clippers)
7. Brandan Wright (Mavericks)
6. Gary Neal (Pistons,Nets)
5. Gerald Henderson (Bobcats, sign&trade)
4. Mo Williams
3. Greg Oden (Heat,Pelicans,Kings,Spurs,Mavericks)
2. Brandon Jennings (Bucks, sign&trade)
1. Nikola Pekovic (Timberwolves)