Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És tényleg jól lesajnáltuk őket.Eazzy írta: Pedig hogy ki lett röhögve tavaly a Magic![]()
Szerintem nem ilyen egyszerű a szitu, mert 2 lehetőség volt, Iggy marad s akkor is lófráltok a 4-8 helyek valamelyikén, vagy esetlegesen jön Bynum és valóban feljebb próbáltok lépni, viszont mindkét embernek lejárt a szerződése, Iggynek azt hiszem Player Option-je lett volna a Nuggetsnél.Na viszont az várható volt szerintem, hogy Bynum lenyom nálatok egy évet (senki nem tudhatta hogy játszik vagy nem) s megnézi magát az FA piacon.Iggyvel kevésbé rizikóztatok volna, mert ő azért val. maradt volna.Értem én, hogy papíron Bynummal erősebb lett volna a Sixers, de a Miami-Pacers s előzetesen a Celticset is erősebbnek érezte mindenki, meg ha azt veszem, amit buktatok Bynummal, nyertétek Holiday-jel, mert jó gyerek volt ő mindig is, meg fiatal még, de ő is hirtelen robbantott, s teszem azt Bynum van, nem lett volna ilyen erős szezonja szerintem.Eazzy írta: Én még most sem nevezném rossz döntésnek amit csináltunk. 19-re lapot húztunk. Ha bejön, akkor Bynum segítségével és Holiday All-Star formájával top csapat vagyunk, akik még vonzhattak volna újabb jó játékosokat is. A másik lehetőség a bukta volt. Ezúttal a bukta valósult meg. Ennyi.
Az viszont tény, gyorsan reagáltatok, volt is erről a kezdo5-ön egy cikk, hogy lehet vezetői szinten megoldani a tankot.Eazzy írta: Ellenben dícséretes, hogy mennyire gyorsan lereagálták, és ha valóban 2003 körüli színvonal lesz jövőre, és mondjuk a NO se lesz még túl jó, és onnan is lesz egy top10 pickünk, akkor jól jöhetünk ki belőle.
Igazad van szubjektív, de kicsit olyan fura volt azt olvasni, a Phillynél jobban senki nem érdemelné meg az 1/1et.Mi 15 évet szenvedtünk, 10et csak azért hogy PO legyen.S ti pl húztatok 1/2őt is mostanában a hatodik helyről prognosztizálva.Szerintem egy Kings meg Bobcats az a 2 csapat, akik már nagyon megérdemelnék, mert mindig ott vannak a lotteryben jó helyen mostanában, s mindig lecsúsznak az 1/1ről.Eazzy írta: Az meg hogy ki mit érdemel szubjektívHa pl a Lakers nyalna már vagy 10 éve, akkor náluk is érezném, hogy azért ez mégsem dívik. Azért az érezhető, hogy a Sixersnek feljebb lenne a helye.
Pedig hogy ki lett röhögve tavaly a MagicBob_Marley írta:S ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor ti a rossz döntésekkel épültetek le....Iggy-Vucevic-Harkless trióról mondtatok le, s lett belőle gyakorlatilag egy sérült Jason Richardsson.....Magic a tavalyi cserében mindenkinek nyomott egy fityiszt, ők jártak a legjobban, az összes többi csapat megszívta.
Köszi GT!Gareth Tello írta:Idei szezon, átlagos nézőszám.
http://espn.go.com/nba/attendance
1. Bulls
2. Mavericks
3. Heat
Idei szezon, átlagos nézőszám.neobarca írta:Más: Valaki tud nekem egy olyan oldalt mutatni, ahol azt tartják számon, melyik csapatnak átlagosan mekkora a nézőszáma a stadionjában? Ranglista, átlag nézőszám vagy valami?
Látszik, hogy nem sűrűn jársz a Knicks fórumban NBA1.hun. De semmi gond, tudom, hogy nem tartozunk a kedvenceid közé.Bob_Marley írta:Ez egy hülyeség, már bocsánat.Ilyenről sehol nem esett szóneobarca írta: Jah és boncolgattak egy Amare for Hump-Wallace cserét. Nagyon nem örülnék, de szerintem nem is fogják meglépni… Wallace szerződése tragédia. Amareé sem jobb, de legalább lassan lejárós.![]()
Artest az az emberke, aki ha veled van hozzá tud tenni, de ha ellened nem szereted.neobarca írta: MWP 2 éves szerződést kötött velünk ebből az első 1.7m garantált a 2. játékos opciós. Megmondom őszintén, én örülök neki. Ha bekattan komoly veszélyt jelent a palánkra. 3ast is jól dobja. Viszont védekezésben még mai napig ott van a szeren. Agresszív, hajtós player. Szerintem hozzá fog tudni tenni a játékunkhoz. Védekezésben mindenképp.
Ez egy hülyeség, már bocsánat.Ilyenről sehol nem esett szó, mellesleg még mindig jobb 2 ember akinek a szerződése 20 misi, de legalább az egyik lejárós, mint egy akié egyben 20 misi.Állítom a Hump-Wallace kettős könnyebben cserélhető, mint Stoudemire.Részünkről ilyen biztos, hogy nem merülne fel, inkább akkor marad Wallace 3 évig 10 millióért, mintsem benyeljünk, egy még rosszabb szerződést.neobarca írta: Jah és boncolgattak egy Amare for Hump-Wallace cserét. Nagyon nem örülnék, de szerintem nem is fogják meglépni… Wallace szerződése tragédia. Amareé sem jobb, de legalább lassan lejárós.![]()
Pistons irányítót keres, ez nyílt titok, szeretnének nagyot robbantani, csak az a baj, hogy Stuckey-Knight kettős vagy éppen Villanueva totál értelmetlen lenne nekünk, cetlijük meg nincs, úgyhogy ez halott ügy, ha csak Monroe-Drummond páros egyikét nem adnák, de azt meg nem akarják, úgyhogy ez elég vakvágány.neobarca írta: Jah. Olvastam olyat is, hogy a Detroit meg akarja szerezni Rondot egy Knight-Stuckey körüli trade-ben. Hát nemtudom...![]()
Jó hát nyilván nem örültek, hogy "kidobta" őket a Nets.neobarca írta: Szerk: Bemutatták a srácokat is Bostnonban! Nagy volt az örömködés!![]()
![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4519_n.jpg
Minden alsóházi csapat szurkolója, menedzsmentje így gondolja a saját szemszögéből.Eazzy írta:
Elképzelni nem tudom jelenleg, hogy ne mi legyünk az 1/1 jövőre, ha már nyalunk egy évet akkor valami Iverson pótlékot húzhatnánk már, aki miatt lázba jöhet az ember...
Mondjuk Wallace éppenséggel nem volt ott, de egyébként érthető, hiszen míg KG-ék gyűrűért mennek jövőre, addig Bostonban Humpika és Rondo puszilják egymást, Wallace ül a [auto_cenzúra] kis szerződésén, Bogansnek fülig ér a szája az 5 milliójával, Brooks meg Lee, Bradley, Crawford, Bogans négyessel osztozik 1 poszton.. ráadásul attól függetlenül, hogy kinézem ebből a csapatból is a PO-ba jutást, én inkább hanyagolnám az első körös kiesést és tankolnék 1et a minél jobb drafthely miatt, hátha húzunk egy PP utódot.neobarca írta:Valahogy ők boldogabbnak tűnnek mint Wallace-ék amit korábban linkeltem...![]()
Február 21.-éig.varnagykrisztian írta:Sziasztok.Meddig tart az NBA-ben az átigazolási időszak?KÖSZI!
Hat ezt mi is megadhattuk volna neki...legalább rebuild alatt kiderült volna ténylegesen mit ér, és ha valami csoda folytán egészséges és jó lett volna, akkor mehet a nagy szerződés.Bob_Marley írta:Andrew Bynum has decided to sign with the Cleveland Cavaliers.
Bynum also considered the Dallas Mavericks and Atlanta Hawks.
Adrian Wojnarowski reports that Bynum's deal will include $12 million in guaranteed money over two seasons and $6 million in Year 1. The Cavaliers hold an option for Year 2 worth $12.5 million.
Bynum missed the entire 12-13 season with knee issues after being acquired by the Philadelphia 76ers.
Ezekbe azért nagyon ne éld bele magad.neobarca írta:MWP 2 éves szerződést kötött velünk ebből az első 1.7m garantált a 2. játékos opciós. Megmondom őszintén, én örülök neki. Ha bekattan komoly veszélyt jelent a palánkra. 3ast is jól dobja.
Én is így vagyok HARDEN-nelneobarca írta:Az az igazság, hogy én Melo "szerelmese" vagyok. Ha ő megy, én is megyek. Én azon ritka fajok egyike vagyok, aki nem csapatért, hanem Playerért szorít.
Hát hallod, ez ciki. Én eskü azt hittem, hogy a 20-as évei elején van. Mivel nem akkora nagy név ezért sosem néztem úgy igazán utána.socio66 írta:valóban megtévesztő a babaarc, de a srác már 29.
Az az igazság, hogy én Melo "szerelmese" vagyok. Ha ő megy, én is megyek. Én azon ritka fajok egyike vagyok, aki nem csapatért, hanem Playerért szorít. Annak idején a Denvernek is csak miatta drukkoltam. Viszont az az igazság, hogy megkedveltem a Knickset nagyon is, így remélem marad. Ha jól tudom, ő is imádja az MSG-t.socio66 írta:[igen, hát minden butasága ellenére kedvelem az embert, egy igazi szupersztár, igazi franchise arc, akinek ha megy a játék, egyedül szétszed bármilyen védelmet, és felrobbantja a csarnokot.
a probléma, hogy könnyen öncélúvá válik, nincs az a negatív streak, ami után nem emeli rá a következőt is emberről, és hiába van mellette 1-2 hot hand, meccsek mennek el a túlvállalásain.
így annak ellenére, hogy a személyisége, és a stílusa egyértelműen megkívánja a 1st option szerepet, igazán contender csapatot nem tudom lehet-e építeni rá, Kobe-val pedig bármilyen jó barátok is, amit együtt leművelnének a pályán, abban szerintem sok köszönet nem lenne.
mindenesetre ha Melo megy, tárt karokkal várom George-t.
valóban megtévesztő a babaarc, de a srác már 29.neobarca írta: Chope meg Indianaban kötött ki. Sajnálom a srácot, szerintem iszonyatosan tehetséges.
igen, hát minden butasága ellenére kedvelem az embert, egy igazi szupersztár, igazi franchise arc, akinek ha megy a játék, egyedül szétszed bármilyen védelmet, és felrobbantja a csarnokot.neobarca írta: http://www.latimes.com/sports/lakersnow ... vrit=53297
DE ha mennem kell nyugatra, hát mennem kell nyugatra...![]()