teljesen egyértelmű volt 2 órával ezelőtt is, de a legalabb egy kicsit élvezkedhettünkVaratrix írta:Seggre esés lesz mert most mindenki belelovalja magát, de ott az a de: a mundo szerint egy órán belül aláírhatja szerződését Tata.

teljesen egyértelmű volt 2 órával ezelőtt is, de a legalabb egy kicsit élvezkedhettünkVaratrix írta:Seggre esés lesz mert most mindenki belelovalja magát, de ott az a de: a mundo szerint egy órán belül aláírhatja szerződését Tata.
számomra is a legszimpatikusabb csapat volt, persze a spanyolok utánVaratrix írta:2008: Nem pontosan emlékszem asszem negyeddöntőig mentek, de a Hiddink féle Orosz válogatottat én nagyon szerettem.visca el barca írta:az mondjuk tény ha psv-t leszamitva sehol nem alkott sokat (sok vb 4. hely), mondjuk egy orosz, török, ausztrál vaálogatottal nem is csinálhatott tul sok mindent.
Igen, a negyeddöntőben a halálcsoportot simán nyerő hollandokat ejtették ki.Andris írta:szerk: lehet rosszul rémlik, de 2008ban az oroszok szerintem elődöntősök voltak, és Xaviék ellen véreztek csak el, pedig nagyon tartottunk tőlük
2008: Nem pontosan emlékszem asszem negyeddöntőig mentek, de a Hiddink féle Orosz válogatottat én nagyon szerettem.visca el barca írta:az mondjuk tény ha psv-t leszamitva sehol nem alkott sokat (sok vb 4. hely), mondjuk egy orosz, török, ausztrál vaálogatottal nem is csinálhatott tul sok mindent.
SkySport is lehozta a hírt. Az angol bukik egyből levitték az oddsokat, hogy esetlegesen Hiddink lesz az új edző.kristop írta:nyomjak egy kis hangulatkeltést? persze, hogy igen.
szóval az a lényeg, hogy hiddink lemondott az anzsinál.
Jöjjön!!! Őt mondtam elsőre, aztán rájöttem,hogy pénzeséknél van, de ha lemondott... akkor jöhet!!!kristop írta:nyomjak egy kis hangulatkeltést? persze, hogy igen.
szóval az a lényeg, hogy hiddink lemondott az anzsinál.
A Santos ellen már teljes lesz a keret.Capon írta:Holnapra várom az új edző bejelentését, kíváncsi vagyok már nagyon, hogy ki lesz.
Egyébként hanyadikán lesz teljes a keret, mikor jelentkeznek orvosi vizsgálatra a Kompf. Kupán résztvevő játékosaink?
És arra is nagyon kíváncsi vagyok az új edzőnek milyen KH elképzelései vannak. Mert az is most már minél előbb le kell rendezni.
hát én nehezen hiszem el h miután kategorikusan kijelentette, hogy neki most a kertészkedés a legfontosabb, bedobna egy ilyet...barca99 írta:Közben az AS már tudni véli, hogy Heynckes a nyilvános, elutasító interjú után privátban közölte a vezetéssel, hogy egy formális megkeresést nem utasítana el.