Nem személyeskedésnek szántam, csak épp ezt a kommentet olvastam utoljára, ami hasonló jellegű volt. Mert írták már páran, hogy kevesebben lettünk, de igazából aki számításba kerülhetne, csak Thiago, Villa és Abidal az, aki távozott. Thiago és Villa helyett már írtam, hogy érkezett ember (most nem a minőségre mondom, csak létszámban) + Abidal helyett is jönni fog egy védő (az más kérdés, hogy nem balhátvéd, de Adriano és Alba szerintem elég lesz...). Létszámilag a keret nem gyengült, és szerintem minőségileg sem, főleg ha sikerül még egy épkézláb védőt is szerezni.barcami írta:Most én is beszóljak?
Ne nézd le a többieket.
A felsorolásomból két dolog következett amúgy.
1. A tavalyi sérülések után alig volt olyan játékos, aki a kispadról hozzá tudott volna tenni valamit a játékhoz. Eredmény: kevesebb eredmény.
2. Hány fiatalnak sikerült a tartós tagságot elérni a kezdőben az elmúlt 2-3 évben?
De biztos jó igy a keret, várom a csapat megújulását, meg aztán buta is vagyok.![]()
S. Robertonak és megelőlegezem a bizalmat, hogy fog annyit játszani, mint Thiago játszott az előző szezonban, és bizonyítani is fog.