nem akarok itt vitát gerjeszteni, de amit itt leműveltetek páran itt a madridistákról és a madridos fórumokról az is már túlzás.
de most tényleg gondolkozzatok reálisan... a Barcánál, hogy jönne szóba egy olyan edző, aki Argentínában edzősködik és Európában még nincs tapasztalata, csak a válogatott meccsek? a Barcánál... egy olyan Barcánál, amely kupát kupára halmoz(ott)...
de most komolyan...
és ezt Tata nyilatkozta
"I don't know the details of how they chose me. But I have no doubts that Lionel and [his father] Jorge have influenced and gave their opinion to the club. How much they did I don't really know but I just want to thank them.
vagy ahogy itt le lett fordítva
"Abban biztos vagyok, hogy Leo és Jorge (Messi édesapja) beszéltek a klubbal, tőlük kértek véleményt rólam, és ez a javamra szólt. De az egész argentin futballnak hálás vagyok, érzem az emberek szeretetét és támogatását, örömét, hogy így alakultak a dolgok. "
nekem valahogy nem tűnik reálisnak, hogy új edző után kutatva épp Gerardo Martino-t találják meg, akiről itt kb senki sem hallott és elég sokan vannak ezzel így...
én személy szerint nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem a Messi "família" van a háttérben...
nincs ezzel baj sztem, nem azért írtam ezt az egészet, de gondoljatok bele...
az hogy ez igaz-e vagy sem, az jó kérdés, de közel sem egy elképzelhetetlen dolog ez, mint ahogy itten ez be van állítva...