Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg ügyes gyerek, de azért az előszezonbeli ellenfeleink meg se közelítik a spanyol élvonal csapatait. Ha normális védőkkel néz szembe, akkor itt is elvették volna tőle szerintem, a 3. védőnek lett volna rá sansza, mert kicsit hosszan tolta meg, egy Puyi pl erre lecsapott volna - legalábbis szerintem. Én még várnék azzal a felhozatallal, először legyen a B csapat húzóembere, aztán beszélhetünk a felhozataláról.. Amúgy tényleg van benne potenciál, de mondjuk kíváncsi lennék Messivel együtt hogy élne meg a pályán, egyáltalán nem szélre való a gyerek szerintem..mrlevy írta:Az oké hogy Santos ,meg harmat gyengék , de ettől még a srác úgy vitte el 3 ember között/mellett , mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ez az ami nincs meg Alexisben meg Pedroban. Kíváncsi leszek rá.
Erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=RfOnb7FrQEk
Még kicsit korainak érzem.MessiCesc írta:Hátha ha Dongou tartja ezt a tempót fejlődésben, akkor tényleg jobb lehet Sáncheznél. Mindenesetre, ha Sánchez nem szedi össze magát ebben az idényben, akkor lehet, hogy a kövi nyáron repülhet, ott lesz mellette Messi, Neymar, Pedro, és Tello mellett a kölcsönből visszajövő Krkic és Deulofeu és még Dongou is. Lehet mégérni értékesíteni Sánchez-t, addig amíg legalább kapunk érte valamennyit.
Azért ez szerintem még bőven évek kérdése. Nem hiszem hogy ebben a szezonban nagyon erőltetni kellene Dongou játékát, egy-két kupameccsen vagy kisebb ellenfelek ellen beállhatna, de igazi tétmeccseken nem biztos hogy tudna még bizonyítani. És szerintem egy félgőzön pörgő Sanchez MÉG többet ér mint egy tele gatyával játszó Dongou.Stoichkov írta:mihamarabb hozzuk fel, és szép lassan ki is tolhatná a keretből a szerencsétlenkedő sanchezt
Kis hazánkból vinnének el 2 kiló krumpliért 2-3 kis nyurga cigánygyereket, tuti, hogy belőlük is kilehetne nevelni hasonló szintű játékosokatvisca el barca írta:az komoly h olyan játékosért fizettünk 2.9 milliot akinek a taksált értéke 100.000, ellenben ugyanennyiért sikerült eladnunk egy világ- és európa bajnok, bajnok, bl gyöztes gólkirályt![]()
gondolom ezek is akkor igazolások mint anno henrique volt. bármibe lemerem fogadni, hogy az életben nem fognak a nagycsapatban bemutatkozni.
Azt nem tudom hivatalos-e de itt a hír:bennike123 írta:Most olvasom vettünk 3 fiatal játékost a Santos-tol, hivatalos!
Araujo visszatért Argentínába, ha jól tudom, úgyhogy eggyel kevesebb vetélytársa lesz, ez már biztos.Castiel írta:Köszi a válaszokatAmúgy ki lehet a B-ben a vetélytárs? Rafinha is játszik, v néha játszott támadóként. Mert azt hiszem alapban tkp. (amennyire tudom)
Nagyon jó volna 2-3 játékost 1-2 éven belül "felfejleszteni" az első csapathoz.
Nem feltétlenül csak a tegnapi meccs alapján mondom, de én nagyon sokat látok a srácban, az akadémiáról jelenleg SZERINTEM benne, Samperben, Espinosában és Grimaldóban van a legtöbb potenciál.Castiel írta:Sajna nem láttam a meccset, csak a gólokat... mit gondoltok erről a Dongou srácról??? Van bent fantázia? aki látta!![]()
![]()
Szerintem jól játszott, de még sokat kell tanulnia a nagyoktól. Ezért jók ezek a felkészülési meccsek, sokat tanulhatnak belőlük az ifik. Visszatérve Dongoura: van benne tehetség, az biztos! Remélem ennél már csak jobb lesz! A jövőben még nagy tehetség lehet.Castiel írta:Sajna nem láttam a meccset, csak a gólokat... mit gondoltok erről a Dongou srácról??? Van bent fantázia? aki látta!![]()
![]()
Nekem tetszett a játéka.BritishKnight írta:Sergi Roberto hogy játszott a mai meccsen?
Ja, azóta már beszéltem barçás haverommal, aki nézte a meccset, ő is nagyon dicsérte a srácot. Ezek szerint csak TT-nek nem tűnt fel.barca99 írta:Pedig elég jó volt ma este.
"Sky sports commentators praising Espinosa as well. He's been class tonight."
Pedig elég jó volt ma este.Gareth Tello írta:Játszott egy félidőt elvileg, de ezek szerint nem túl jól.
Értem, köszi.TT írta:Dongout én figyeltem, a mozgásán -de vágtad eddig is- látszik, hogy nem egy elveszett gyerek. viszont labdát asszem ha kapott 5öt sokat írtam. a végén már visszalépett mélységbe csakúgy mint messi, mert hiányérzete volt, meg kitolódott jobb oldalra hátha több lehetősége lesz. lövése tuti nem volt ahogy emlékszem, 2 magas labdát a nála magasabb védővel a nyakán levett vagy szépen arrébb fejelt társhoz. szal nem lesz rossz de a maiból nem szűrök le sok mindent mer nemlehet.
Játszott egy félidőt elvileg, de ezek szerint nem túl jól.TT írta:a másik csávót meg nemfigyeltem, lehet fent sem volt a piccsen.