Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Roberto már hivatalosan is az első csapat tagja? Én a hivatalos oldalon még nem láttam, ahogy Oier-t sem.shutterisland írta:azért jó, hogy jds itt marad tarcsiban, 3 posztra a busquets,xavi,iniesta,cesc,song,roberto csak akkor jó, ha nincs sérülés.
játszani mondjuk nem igen fog szerintem, bár ezzel is várnék, hisz nem tata hozta fel robertot, simán lehet, hogy nála előrébb lesz jds.
ezzel párhuzamosan pedig afellay és cucu játékára nem tart elviekben igényt tata.
Capon írta: Igazából annyira nem látok benne semmit és még csak nem is fejlődik, olyan Bojanos történet. Felkerült az első csapatba és azóta is ugyan azon a szinten van. 20 év múlva is ugyan ezen lesz.
http://barcanoticias.blog.hu/2013/07/31 ... ja_martinofcjoc írta:JdS jövőjét illetően tudunk valamit? Valahogy örülnék ha maradna. Mintha valami olyasmit olvastam volna vmerre, hogy szimpatizál vele Martino, így nem tuti hogy megy.. olyan kis univerzális KP
Nálam tiszta para a Real. Plusz a Bayern is.shutterisland írta:félek a szezontól, mert erősek nagyon a riválisok.
shutterisland írta:viszont erre a képre jó ránézni.
Már Lengyelországban is a teljes keret szerepelhet 30-ánS.Agüero írta:Igen.pitta19 írta:Ha jól emlékszem, holnaptól lesz teljes a keret?
A Santos ellen már ott lesz mindenki, jó meccsnek ígérkezik, hazai környezetben.
Bocs, de az hogy saját nevelés még nem menti fel a mutatott "játéka" alól.Bob_Marley írta:Azért hogy Pedroval kapcsolatban valaki már mindenbe beleköt.
Ráadásul saját kölkünkkel kapcsolatban van ilyen ellenszenv, elég sajnálatos részemről.
Szerintem meg nincs ezzel gond, hogy megkapta, elég régóta van itt a csapatnál, sok mindent letett már arra az asztalra s eddig mindig volt, aki elvitte a 7es előle, most végre megkapta.
Szerintem sem.A 7-es mez klasszisé kellene legyen Pedro még iparosnak is kevés...Dr.Dre írta: Pedroé a 7-es... Ennek viszont annyira nem örülök. Szerintem nem érdemli meg.