Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen már Tata lesz a kispadon. Remélem nem a B csapatosakkal lesz felküldve Neymar, mert akkor valamit szétverekZBarca írta:Ugye már Martino lesz az edző? Remélem, mert már ideje lenne! Tetszik a kezdő, de Neymar azért már kéne! Ha már a nevelőklubja ellen szeretne gólt ünnepelni, akkor most már tényleg játszania kéne! Ha nem is az elsőben, akkor legalább a másodikban, ha lehet, Messi mellett!Sipi24 írta:kezdő 11 : Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Ineista, Pedro, Alexis and Messi
Ma se igen látjuk együtt a Messi Neymar párost
Hát én nem tudom, de Pedrot remélem nem sokat fogjuk látni a jövőben a kezdőben, hacsak össze nem kapja magát és elkezdeni lövöldözni a gólokat amit kétlekbízom abban, hogy ez a pedro kezdetés csak annak szól, hogy ő már be van ide szokni, neymar meg 5x ha együtt edzett a csapattal.
a kezdő közelében nem akarom őt látni majd élesben.
Hát remélem, hogy nem a padra vettük. Az első félidőben simán lehetne játszatni, de Tata tudja, vagy még ő seÉpp ésszel nem tudom felfogni, hogy:
1. mi a retekért van a kezdősorban Pedro
2. mi a retekért van padon Neymar
Pedro helyére berakni Alexist, s az Alexis helyére pedig Neymart. Kezdek már rosszul lenni ettől a betegesen ragaszkodó állandó kezdősorhoz... Variálni kell. Tavaly is ugyanez volt a sor. Semmi sem változott. Neymart miért vettünk meg 57 millióért? Csaknem a padra? Értem, oké.
Épp ésszel nem tudom felfogni, hogy:Sipi24 írta:kezdő 11 : Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Ineista, Pedro, Alexis and Messi
Ugye már Martino lesz az edző? Remélem, mert már ideje lenne! Tetszik a kezdő, de Neymar azért már kéne! Ha már a nevelőklubja ellen szeretne gólt ünnepelni, akkor most már tényleg játszania kéne! Ha nem is az elsőben, akkor legalább a másodikban, ha lehet, Messi mellett!Sipi24 írta:kezdő 11 : Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Ineista, Pedro, Alexis and Messi
Az ilyen azért veszélyes. Legalábbis nekem nehezen hihető, a fórum alapján hihetném azt is, hogy a klubot irányítók folyton azon dolgoznak, hogy a lehető legtöbb kárt szenvedjük el.shutterisland írta:gondolom az az 1-2 millás bevételünk ott is meg lenne, de legalább "lenne ellenfél", és akár lehetne szakmailag, taktikailag is értékelhető mérkőzés belőle.
1. Ez nem bevétel. Ennyit kaptunk pl. most a lengyelektől. Nem biztos, hogy egy Marseille pl. adna ennyit, mert minek. A másik dolog. Kelet-Európa is egy piac, ott is nagyon sok a Barca drukker, ott is van pénz, oda is el kell menni. Nem hiszem, hogy ez nagyban befolyásolná a felkészülésünket, hogy most egy noname lengyel csapat ellen játszottunk és nem egy olyan ellen, aki közelebb van az elithez.shutterisland írta:arra akartam kilyukadni, hogy van mondjuk (lesarkítva) 3 lehetőség.
- érdemi csapat ellen (legalább marseille,werder,shakhtar,twente,stb. szint) játszunk, gondolom az az 1-2 millás bevételünk ott is meg lenne, de legalább "lenne ellenfél", és akár lehetne szakmailag, taktikailag is értékelhető mérkőzés belőle.
- elmegyünk például a gdansk-hoz, ahol ugye a hasonló pénz megvan, de az a pici nívója sincs meg a meccsnek, hogy bármilyen következtetést le lehessen vonni, esetleg ne adj isten 10%-nál jobban pörögni.
- elmegyünk ázsiába túrázni, egy, a már említett időeltolódás miatt körülményesebb, és időigényesebb túrára, viszont az ázsiai piac lángjára megint locsolunk egy kis csavarlazítót, ergo marketing szempontból nagyon jövedelmező.
az ellenfelek játékereje, és a meccsek színvonala pedig a gdansk vagy hajduk split elleni meccsekét éri el nagyjából.
na már most, nálam az úgymond legkevésbé értelmes 2. lehetőség a 3 közül.
jó, tudom, 1-1 ilyen meccs belefér, de az 1. vagy 3. lehetőségből szakmailag/anyagilag többet profitálunk.
Előttem jól írták 1-2 millió euró körül szokott lenni. A tavalyi bukaresti kiruccanásért 2 milliót kapott a csapat.shutterisland írta:és mekkora volt az az összeg, ha szabad tudni ?
mert ha a pénz és marketing ennyit nyom a lattba, akkor menjünk el megint egy ázsiai túrára, az ottani csapatok is nagyjából megütik a gdansk szinet, ugyanígy lötyögni ott is lehet, és gondolom anyagilag többszörösen jövedelmezőbb.
1-2 millió euró között szokott lenni, ilyenkor a "meccspénz". Ha európai ellenfél, akkor inkább 1, mint 2. Egyébként a Santos elleni meccs után ázsiai túra lesz.shutterisland írta:és mekkora volt az az összeg, ha szabad tudni ?
mert ha a pénz és marketing ennyit nyom a lattba, akkor menjünk el megint egy ázsiai túrára...
Csak éppen többszöröse az utazási idő, hagyni kell időt arra is, hogy átálljanak a játékosok a jetlag miatt az ottani időszámításra, majd mikor hazajönnek, szintén jetlag és vissza kell állni a rendes kerékvágásba. Azért ez sokkal neccesebb. És még gondolom rengeteg dolog van mögötte, amiért nem leeht minden évben ázsiai turnét bevállalni.és mekkora volt az az összeg, ha szabad tudni ?
mert ha a pénz és marketing ennyit nyom a lattba, akkor menjünk el megint egy ázsiai túrára, az ottani csapatok is nagyjából megütik a gdansk szinet, ugyanígy lötyögni ott is lehet, és gondolom anyagilag többszörösen jövedelmezőbb.
attól még lehetne egy minimális (komolyan, tényleg csak ennyi) futball és látvány is.Egy huszadrangú barátságos meccs volt.
marketing, pénz, bevétel.ha csak az a cél, hogy erőnlét legyen, akkor lehet rendezni heti kettő barca vs barca b meccset, és akkor le van rendezve, viszont ha taktikailag is fel akarunk készülni a szezonra, akkor teljesen felesleges lengyelországban 40-50 perceket végiglötyögni őrlángon a játékosoknak.
Plusz pénz....felesleges lengyelországban 40-50 perceket végiglötyögni őrlángon a játékosoknak.
ezzel én is így vagyok.Csak én vagyok olyan maximalista, hogy egy barátságos meccsen, egy noname csapat ellen is győzelmet várok el?