Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már én is nagyon várom a rajtot, kíváncsi leszek hogy HOWARD-al megerősödve mire leszünk képesekBob_Marley írta:Nyugaton: OKC-Spurs-Clippers-HOUSTON-Warriors-Grizzlies szerintem tuti és a maradék két helyre meg tényleg befuthat a Denver-Wolves-Blazers-Pelicans négyesből bárki és lehet a Mavs is beleszólhat.
Ezt írtam én is korábban, Bobbal meg is vitattukMessiFan írta:Csak én érzem úgy, hogy a nagy csere után underrated lett a Celtics? Hirtelen mindenki elfelejtette, hogy még mindig van egy Rondonk, akinek eleinte még kelleni fog idő, hogy játékba jöjjön, de utána folytatja azt amit eddig, és az az, hogy nyomja a jobbnál jobb labdákat a magasok, dobók kezébe, ő maga is támadja a festéket, bedob pár üres tempót és hát még mindig az egyik legjobb periméter védő a ligában. És ez az amire még felhívnám mindenki figyelmét, hogy Rondo, Bradley, Green, Lee, Wallace mind jó periméter védők, és mivel sokan vannak, így a pontokat is szépen elosztják, bár Green valszeg 15-20 pont között fog átlagolni. Magasaink meg még mindig nem jók védekezésben, de lepattanózásban erősödtünk Humpikával, Sullinger elvileg 100%-os, és a szezon kezdetére már jelentkezhet is a kezdőbe Stevensnél, a támadásban meg Rondoval úgy is össze tudnak hozni néhány könnyű kosarat, + támadó lepattanók is lesznek, legalábbis amiatt én nem aggódok.
Ez nem egy olyan franchise, csapat amit le szabad írni, ugyan úgy a Lakerst sem! Tény, hogy gyengébb lett mind2 csapat, de ha belegondoltok tavaly 7-8. helyre ért oda a 2 csapat, és én úgy gondolom ezt ezekkel a keretekkel is el tudják majd érni. Az már más kérdés, hogy én Celtics szurkolóként akármekkora a bizalmam a csapat felé és akármennyire zöld a szemüvegem lencséje, én örülnék egy lottery picknek, hiába jó így is a csapat, ez nem elég arra, hogy bármi esélyünk is legyen egy az első 3 csapat közül valamelyik ellen. Ezt az évet próbáljuk meg ne túlhajtani, szépen szokjon össze az új, fiatal mag, a tehetségesek kapjanak minél több lehetőséget, és ha jól sikerül a draft és tudunk egy hasznos FA-t hozni, akkor mehet is a menet!
IT'S ALL ABOUT THE PRIDE! GO CELTICS!
Én ebben a listában azért 1-2 csapaton csóváltam a fejem. Sztem az OKC nem 2, a Bulls nem 6, a Memphis nem 9. Lentebb lenne a helyük.Bob_Marley írta:Nyilván sok minden majd szezon közben változik, de a mostani nagyjából prognosztizált erősorrend:
http://www.mavsmoneyball.com/2013/8/1/4 ... overlooked
Sztem a Heat pont semmit nem kockáztat. Azért basszus, nem gondoltam volna, de akárhogy is nézzük, erősebbek lettek...Game90 írta:Csak kezdődjön már
Amúgy az előbb hallgattam meg ezt:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/07/25/alleyoop41
Felidézte a gyerekkoromat ez a podcast, valahol a szekrényben még meg is vannak a kártyáimEgyébként kb. 12 ft-ot érhet, mégis ez a kedvenc kártyám:
http://img.comc.com/zoom/19db2cab-daca- ... 3d7f0a.jpg
AzazCumbee írta:Fákjee.Oden
Miami!!! Jót vitatkoztunk tavaly november környékén Tocyval, hogy Oden, vagy a Birman kellene inkább a Miaminak. A Heat vezetése állást foglalt: egyikünk sem lőtt mellé.
Itt egy hosszabb cikk:
http://www.grantland.com/blog/the-trian ... hose-miami
Ez mekkora szöveg már.“The cool thing about playing for the Heat is when you’re LeBron’s teammate and you screw up, nobody gets mad at you for missing a shot or turning the ball over — they get mad at LeBron for passing to you in the first place,” Oden joked.
“The cool thing about playing for the Heat is when you’re LeBron’s teammate and you screw up, nobody gets mad at you for missing a shot or turning the ball over — they get mad at LeBron for passing to you in the first place,” Oden joked.
Ez ritka gyenge, ötlettelen, közhelyes.neobarca írta: Ezt meg küldöm minden Barca és NBA drukkernek:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6986_n.jpg
Nem az én szerzeményem, de parádés!
Sztem a Bucks nagyon sokat gyengült a 2 húzó sztárjuk, Monta és Jennings elvesztésével. Nem tudom, mit terveznek, de tavaly nam voltak rosszak így.Bob_Marley írta:The Bucks sign-and-trade guard Brandon Jennings to the Pistons
Mert a kiakadások inkább arra irányulnak, hogy franchise játékosok mozognak jobbra-balra, s emiatt tényleg óriási az űr.Nincs azzal gond, ha egy csapat legyengül, vagy megerősödik ez a körforgás lényege.De kicsit olyan az egész, hogy tényleg összeállunk aztán uccu neki, az alja meg sótlanul próbál kitörni, de ráadásul még AS embereket se olyan hú de könnyű szerezni, mert jön az, hogy piac.socio66 írta:Igen, ezért nem értem a kiakadásokat, miszerint túl nagy a szakadék a csapatok között.Bob_Marley írta:ahogy Bill Simmons írta legutóbb, az NBA-ben két lehetőséged van vagy nagyon jó vagy, s próbálsz foltozgatni a kereten, s a bajnokságért mész.Vagy nagyon rossz vagy, s arra "törekedsz" hogy minél többször kikapj.
Pontosan erről van szó, senki nem akarja a középszert, mindenki a lottery pickekre, az All-Star szabadügynökökre megy, senki nem akar megragadni az első, második körös PO-kieséseknél, és ez így is van jól szerintem.
Más kérdés, hogy most például, amikor ennyi csapat indul el Wiggins-ért, és a másik 2-3 potenciális FP-ért, akkor azért lesz aki megszívja, és hiábavalóan szenvedett egy évet.
Ezzel nagyjából így egyet is értek, a fiataljainkra valóban lehet alapozni, Brooksnak meg kifejezetten örülök, hogy megkaptuk a Netstől.Tocy írta:Heat, Bulls, Pacers, Nets, Knicks a tuti Keleten, utána Cavs, Wizards a tavalyi semmiből ( ha a sérülések megszánják őket ) bejuthatnak, de a 8. hely még mindig kiadó, és akárhogy nézem, Atlanta-Toronto-Milwaukee-Detroit...egyik sem erősebb, mint a Boston Rondóval. Rondo-Bradley-Wallace-Green-Hump ötös ellen sok pontot nem fog szerezni az ellenfél, na mondjuk kapni seBrooks, Lee, Sully, Bass, Olynyk, Crawford a padról hozhat azért valamit, előbbi négy ember főleg. De nullára butítani meg nincs értelme a keretet, mert akkor meg minek vannak itt a fiatalok Rondo, Bradley, Green, Sullinger? Most lesz egy gyengébb évetek, aztán jövőre némi ügyeskedéssel be kéne húzni valami FA-t ( Granger? Deng? ), és megint közeledtek az elejéhez, a fiatalok érnek ( Brookst is ide lehet ám venni ), aztán a foltozós, kirakós résznél tartotok megint. Ti már elkezdtétek két éve a rebuildet, csak még itt voltak az előző generáció tagjai, akikkel konkrétan az utóbbi három évből kétszer simán kiestetek az első körben. Ezt a szintet a jelenlegi keret is tudná. Az öregek elmentek, de mégis itt egy félkész csapat, és közel sem a nulláról kell indulnotok...
Igen, ezért nem értem a kiakadásokat, miszerint túl nagy a szakadék a csapatok között.Bob_Marley írta:ahogy Bill Simmons írta legutóbb, az NBA-ben két lehetőséged van vagy nagyon jó vagy, s próbálsz foltozgatni a kereten, s a bajnokságért mész.Vagy nagyon rossz vagy, s arra "törekedsz" hogy minél többször kikapj.
Nem hiszem, hogy mi húznánk 1/1el, leírtam többször, hogy én már egy Top 5 húzásnak borzasztóan örülnék.Legutóbb egyébként 1950!!!-ben húztunk 1/1-et.Azért az nem ma volt.Eazzy írta:Hát ha ti lottery-ztek be egy 1/1-et véletlen, akkor megeszem a kalapom![]()
Wiggins hú de jól jönne nekünk, egyszerűen zseniális a csóka, nagyon látványosan és ügyesen játszik, kell
És kérésed a Knicks GM számára parancs.kanty írta:Melo, Smith, MWP jó kis társaság, még Martint kellene visszaigazolni.