Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erre és azt tudom mondani, hogy vesd össze (győzelem-döntetlen-vereség) a megnyert torna óta eltelt meccseket:Marci írta:
Egyébként meg a Milan az előző tornán kiesett, pedig szívből játszottak, és pl nekünk is szerencsénk volt akkor ellenük. Most meg is nyerték a tornát.
Szerintem inkább az idegesség számított. A tét miatt idegesebben és rosszabbul játszottunk, akár egyénileg is.
de mind1, nem kell annyira tépni ezen a szánkat. Max próbáljunk meg tudatosabban játszani, de ezt majd megbeszéljük. Két óra alatt a csapat összes játékosának családfáját is ki lehet tárgyalni...
Nekem például van egy nővérem, tudtátok...?Marci írta:Szerdán nem fogok tudni menni!
Egyébként meg a Milan az előző tornán kiesett, pedig szívből játszottak, és pl nekünk is szerencsénk volt akkor ellenük. Most meg is nyerték a tornát.
Szerintem inkább az idegesség számított. A tét miatt idegesebben és rosszabbul játszottunk, akár egyénileg is.
de mind1, nem kell annyira tépni ezen a szánkat. Max próbáljunk meg tudatosabban játszani, de ezt majd megbeszéljük. Két óra alatt a csapat összes játékosának családfáját is ki lehet tárgyalni...
Sajnálom, hogy ezt mondod!!!mucs1 írta: Amugy nem teljesen értek egyet Bercy véleményével,szerintem mindenki meg akarta nyerni a tornát,csak most sajnos nem jött össze!
Szia!barca52 írta:hol van a TIPPMIX ARÉNA?hogyan tudok oda eljutni?
én most szombaton megyek focizni, a jövő hetet még nem tudom...
üdv mindenkinek
Már most jelzem, hogy részemről oké az időpont!!!!!!!!!!gnorbert írta:Hello HFCB!
A 2006. február 18-án, 15 órától esedékes megbeszélés ELMARAD!!!
Ettől függetlenül nagyon szeretném mielőbb összehozni a dolgot, kérlek legyetek partnerek ebben!!!
Új időpont: 2006. február 25. 15:00
Köszönöm & üdv
gnorbert
Kint az erkélyen bármit lehet, teszek majd ki dobozokat, meg üvegeteket...Melkor írta:Örülök hogy ott lehetek majd én is a Silvanus Arénában!![]()
![]()
Viszont előre szólok, hogyha nem úgy alakul egy meccs, ahogy szeretném, akkor törni-zúzni szoktam!![]()