Nahh sokan írtak véleményt, sajnos én csak egy meccset láttam tőletek, így rólatok nem mondanék semmit. Egy dolog viszont szerintem igenis tanulható lenne, és ezt a Milan játékából szűrtem ki. A Zsolti (Barca 52) említette, hogy mi végignéztük a tornát, és a Milan egyénileg sztem nem áll képzettebb játékosokból, mint az A csapatunk, viszont náluk van egy olyan fogalom, hogy csapatvédekezés. Nem egyénileg védekeznek jobban, hanem rengeteg a visszasegítés a középpályásoktól és néha a támadótól is. Alig alakul ki olyan szituáció a játékukban, hogy a védőik kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek. Ez leginkább a középpályásaik helyezkedésétől függ (meg az akaratukon).
Felállt védelemmel szemben pedig náluk valahogy mindenki tudja a dolgát, és nem a védők támadják meg a labdás embert, hanem már belekényszerítik az ellenfelet egy rossz megoldásba távol a kaputól. Ehhez csak annyi kell, hogy a középpályások is gyötörjék, szorítsák kifelé a labdás embert, nem hagynak helyet a játékra.
Sztem a Milan főleg ezért nyerte meg a végén megalázó magabiztossággal a tornát, mert alig alakult ki gólhelyzet is a kapujuk előtt. Támadásban pedig csak annyi, hogy az üres területeket jól megjátsszák.
Csak annyit akarok kihozni ebből, hogy semmi olyat nem csinál a Milan, amit a Barca ne tudna megvalósítani, de ezt gyakorolni kellene.
Jahh
Silva!
Ahogy már korábban jeleztem, én is mennék az Arénába

Így együtt talán jobban is elviseljük az idegeskedést.

És köszi az elhivatottságot, hogy kiteszed ilyen veszélyeknek a lakásodat.

Szal reménykedj, hogy nem kapunk ki

[/b]