2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez szerintem egy teljesen korrekt ajánlat lenne, HA igaz, viszont Abra.papáék csuklóból fogják visszahajítani.szarvasember írta:Cadina sport szerint a Barca 35Millát+ Ibrahim Affelayt ajánlotta fel
David Luizért. Mit szóltok Culék? :'DD
szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a barca focis dolognak.mikaos
szerinted ha a mostanában egyre többet sérült, és megkopó puyollal, valamint a bartra/bagnack (de főleg utóbbi abszolút rutintalansága aggaszt) duóval van meg az 5 védőnk az 50+ meccses szezonra, az nem legalább ilyen kockázatos ?Az összes nyári védő-jelölt közül egyedül Thiago Silva lehetett volna az a játékos, akivel nem lett volna különösebb probléma.
Mindenki más (az én ismereteim szerint!) kompromisszumos megoldás, nem kis kockázattal.
én meg nem hiszem, hogy ne lennének olyan védők a piacon, akik kellően technikásak, rutinosak ahhoz, hogy kiegészítsék a belső védő kollekciónkat, ne adj isten a kezdőbe is beférkőzzenek.Innentől kezdve -szerintem- semmi érthetetlen nincs abban, ha a klub nem fog találni játékost aug.31-ig.
jajj, ne ülj már fel minden pletykának. itt nem szabad!szarvasember írta:Cadina sport szerint a Barca 35Millát+ Ibrahim Affelayt ajánlotta fel
David Luizért. Mit szóltok Culék? :'DD
Számomra pedig elég érthetetlen az, hogy 2010 óta képtelenek vagyunk középhátvédet igazolni. Már akkor lehetett sejteni, hogy a Piqué-Puyol kettős mellé nem lesz elég egyedül Milito. Ennek végül az lett a vége, hogy Mascherano-ból csináltunk hátvédet. Beválni bevált, de hiába távozott Milito a következő nyáron, a középhátvéd-igazolás csak tolódik és tolódik.Mikaos írta:...
Minden gondolattal egyetértek. Az egyetlen, ami Masherano viszonylagos kockázata khv-ben, hogy pontrúgásoknál előjöhet, hogy mindössze 175 cm magas. Ez egyébként nem lenne gond, ha működne a támadóharmadban a letámadás, mert akkor nincsenek az ellenfél részéről pontrúgások, versenyfutásban és intelligens helyezkedésben pedig még A. Luiz, sőt TS sem biztos, hogy jobb nála. Talán azért volt korábban Masch. annyira magabiztos, mert megvolt az azonnali visszatámadás labdavesztésnél.Chino írta:Én nem igazán értem miért pedálozik mindenki azzal hogy Masch félmegoldás, mert nem az az igazi posztja. Mióta nálunk van csupán 1-2 alkalommal játszott vkp-t. Neki már az a posztja. Nem akarok másokkal példálózni de ott van pl. Bale. Az eredeti posztja bal bekk, top játékos viszont nem ott lett belőle. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kh-ként az argentín még jobb teljesítményt hoz le. Szóval ez irreleváns.
Ami a kétszűrős taktikát illeti, én is kíváncsi lennék rá, viszont Tata is elmondta, hogy a jelenlegi játék fog folytatódni 4-3-3-ban, és alá is támasztatják az eddigi meccsek. (nyilván haknik voltak, de valami jele biztos lett volna)
Én inkább azt tudnám elképzelni, hogy Busi fellép Xavi helyére, Song pedig átzvenné a posztját.. Nagyon kreatív és technikás játékos Busquets, szerintem ott is megállná a helyét, labdaszerzésben, védekezésben pedig stabilabbak lennék. Nem látok rá sok esélyt, de szerintem nem lenne hülyeség.
A védőkérdés kezd szappanoperába átmenni. Az nem igazán zavarna, hogy későn kapcsolódik be. Lenne ideje beleszokni a játékba, mert azért vannak a helyére emberek, a liga legtöbb csapata ellen pedig simán odafér.
Nem hiszem, hogy télen hoznánk valakit, kivéve, ha olyan sérüléshullám lesz hátul, hogy nem bírná el tavasszal a csapat. De akkor is max egy kiegészítő embert.
abidal szintű játékost ingyen is lehetett volna hozni (mint felsoroltam korábban párat) a lejáró szerződésük miatt.kajtarp írta:mennyivel jobb lenne a helyzet, ha Abidal még itt lenne...
Egy kiló krumpli és egy és 20 dkg párizsi. Most komolyan van értelme lefutni ezeket köröket? Mert felőlem vitatkozhatunk órákon át a szemmel verésről is, de nem hiszem, hogy túl sok értelme van.barca99 írta:Honnan veszed, hogy mennyi David Luiz ára? Könyörgöm, mondd már, hogy a sajtóból.![]()
És mégegyszer: az, hogy nem pénzügyi akadály a védőigazolás, az nem egyenlő azzal, hogy eszement összeget fizetünk ki akárkiért is.
a tavalyiakból kiindulva, ott van még song, busi, adrianoshutterisland írta: nekem már annyira mindegy lett volna, hogy luiz, agger, marquinhos, sakho vagy vertonghen, sőt, már egy másodvonalas, de rutinos védővel is beértem volna, csak nehogy már egy pique-mascherano-puyol-bartra-bagnack(?) ötössel álljunk neki az idénynek.
Viszontválasz szintén nem kötekedésképpenAlcantara írta:Nem kötekedésképpen:vaseger írta: új taktikai elemek bukkanhatnak fel (pl. két szűrő); jobb koncentrálásra készteti a középpályásainkat a védekezésben
Ezt a fórumon találta ki valaki, hogy két szűrővel játszik a csapat, majd csatlakozott hozzá pár ember, lelkesen támogatva az "ötletet".
Nyilván lehet ötletelgetni, azért van ez a fórum.
Viszont soha nem játszottunk így, nem is merült fel eddig ez a taktikai variáció. Innentől fogva szerintem ilyenen felesleges gondolkodni, semmi értelme.
Nagyjából olyan, mintha azon mazsoláznék itt, hogy Thiago Silva mennyire fogja megállni a helyét Piqué mellett.
Nem kötekedésképpen:vaseger írta: új taktikai elemek bukkanhatnak fel (pl. két szűrő); jobb koncentrálásra készteti a középpályásainkat a védekezésben