Minden gondolattal egyetértek. Az egyetlen, ami Masherano viszonylagos kockázata khv-ben, hogy pontrúgásoknál előjöhet, hogy mindössze 175 cm magas. Ez egyébként nem lenne gond, ha működne a támadóharmadban a letámadás, mert akkor nincsenek az ellenfél részéről pontrúgások, versenyfutásban és intelligens helyezkedésben pedig még A. Luiz, sőt TS sem biztos, hogy jobb nála. Talán azért volt korábban Masch. annyira magabiztos, mert megvolt az azonnali visszatámadás labdavesztésnél.Chino írta:Én nem igazán értem miért pedálozik mindenki azzal hogy Masch félmegoldás, mert nem az az igazi posztja. Mióta nálunk van csupán 1-2 alkalommal játszott vkp-t. Neki már az a posztja. Nem akarok másokkal példálózni de ott van pl. Bale. Az eredeti posztja bal bekk, top játékos viszont nem ott lett belőle. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kh-ként az argentín még jobb teljesítményt hoz le. Szóval ez irreleváns.
Ami a kétszűrős taktikát illeti, én is kíváncsi lennék rá, viszont Tata is elmondta, hogy a jelenlegi játék fog folytatódni 4-3-3-ban, és alá is támasztatják az eddigi meccsek. (nyilván haknik voltak, de valami jele biztos lett volna)
Én inkább azt tudnám elképzelni, hogy Busi fellép Xavi helyére, Song pedig átzvenné a posztját.. Nagyon kreatív és technikás játékos Busquets, szerintem ott is megállná a helyét, labdaszerzésben, védekezésben pedig stabilabbak lennék. Nem látok rá sok esélyt, de szerintem nem lenne hülyeség.
A védőkérdés kezd szappanoperába átmenni. Az nem igazán zavarna, hogy későn kapcsolódik be. Lenne ideje beleszokni a játékba, mert azért vannak a helyére emberek, a liga legtöbb csapata ellen pedig simán odafér.
Nem hiszem, hogy télen hoznánk valakit, kivéve, ha olyan sérüléshullám lesz hátul, hogy nem bírná el tavasszal a csapat. De akkor is max egy kiegészítő embert.
Busi Iniesta vagy Xavi helyén való szerepeltetésével szintén teljesen egyetértek, ráadásul azzal a csapat átlagmagassága is jelentősen nőne, hiszen Busi kb. 187 cm, Xavi és Ini. viszont kb. 170, ez enyhíthetné a csapat egyik gyenge pontját.