Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Több pontban is egyetértek ezzel a hsz-szel. Puyolt tényleg túlságosan lesajnálják itt az emberek. Mindig sérült stb. És ha nem lesz sérült újra? Tata a nyilatkozataiból ítélve számít a kapitányra, ezt többször hangsúlyozta és hiába van benne a korban még mindig nagyon jó védő. Sosem volt egy gyorsvonat, de a helyezkedésével, magabiztosságával mindig ellensúlyozni tudta. Szerintem 20-25 meccsen legalább számoléhatunk vele. Amellett a rutinja nagyon sokat számít, Piqué is mindig jobb mellette a jelenléte pedig tudjuk mit jelent a csapatnak.Bestbarca írta: Az európai porondot hogy beáldozná ez a Barca,aki a top 3 esélyes egyike,miért is?Ezt tuti nem gondolja senki így...A BL tele van meglepetés elsőségekkel,Porto,Liverpool vagy a Milan már halálában,vagy a borzalmas Chelsea...Mégha fele ilyen keretünk lenne is simán odaérhetnénk...De így hogy elől és középpályán sokkal erősebbek vagyunk mint bárki...plusz Messi ha jó napot fog ki megnyer nekünk bármilyen meccset...És Neymarban is benne van hogy hopp ez mivolt,gól...
Egyszerűen nem is értem hogy lehet ennyire lebecsülni a csapatot...Egy rossz szezon a blben,egy olyan szezon amikor ami nem lehet rossz az is elromlott,azt már esélyünk sincs a blre...?
Amúgy Tata nagy favorizálója a fiataloknak,és jól is építi be őket...Ez a specialitása,alatta a fiatalok jól teljesítenek...És vhol igaz,hogy most igazolunk védőt,az azt üzenné kifelé hogy még a 3. 4. számú védőnek sem férhet be egy tehetséges barca nevelés...Barthra elég jól megállta a helyét,amikor előtte egy darabokra hullot csapat volt,akkor sem rajta múlott...Pl a Bayern ellen semmi égbekiáltó hibát nem vétett,pedig annál szarabb helyzetbe sosem fog pályára lépni...Okés tapasztalatlan...Pique is pont ennyi tapasztalattal rendelkezett amkor visszajött,azt láthattuk...nagyon fiatal sokat fog még fejlődni ha lehetőséget kap...Puyolban is azért van még,tavaly rendre idő előtt tért vissza azért sem bírta,de idén kivárjuk míg rendben lesz és akkor jön...Mascheranoval egyetlen baj a pontrúgásoknál a magasság,Tata viszont teljesen másképp képzeli ezeket a szitukat,persze ettől ő nem lesz magasabb,de rendre a bajunk az volt,hogy olyan tisztán érkeztek emberek hogy mind1 ki állt volna ott gól...Tata ért a védekezéshez,ha Paraguayal meg bírta fogni a későbbi világbajnok spanyolokat,akkor ezzel a kerettel is képes lesz épkézláb védekezésre...Szal Pique fix,Puyol ha ép fix,Mascherano fix,4.nek elég Barthra...Plusz egykét Bs tehetség is beszállhat kis meccseken...Így gondolhatja sztem...Továbbá közel nem biztos hogy bármelyik új ember beválna,azért teljesen más a játékunk mint bármelyik csapatnak a világon,itt a védő 40-50méterre áll a kapujától,és sokszor hátulról kell szervezni a játékot...
Amúgy Puyolban csak bízhatunk,más nem nagyon tehetünk...Ugyanis ha ő ép,akkor tuti játszani fog...Ő a csk,egy ikon...Jöhet ide az atyaúristen is,ő kezdő ha egészséges...Megjegyzem joggal...Az meghogy megfelelő szinten tud e még játszani jó kérdés,bízzunk benne...Sokan nem számolnak vele már mert öreg ami igaz,de ettől ő lesz az első számú védőnk,Pique meg a 2. ez teljesen fix...Ha teszem azt az egész szezonban rendelekzésünkre állna,akkor biztos vagyok benne hogy semmi gondd nem lenne hátul...Ő egy félisten hátul...Ha egészséges lesz,és fizikálisan formába tud lendülni akkor nem lesz baj vele sztem továbbra sem...Emlékszem anno Pep taktikájára Cicaroni ellen...Rárakta Puyolt,kész...Egyszer nem bírta megverni...Szánalmas volt...Ott fickándozott MR jóhajú,Puyol állt szépen megvárta míg megindul,akkor lazán kinyúlt lábbal,Roni meg elment meg egy kis zseléért,és marhára nem értette hol a labda...
Amikor Puyol ott lesz,nagy baj nem lesz...Csak félő a Barca szív többet akar,mint a test bír...
Ajánlom, hogy olvasd vissza, hogy mit írtam.barca99 írta:Te meg úgy írtál erről a 40 millióról, és az ismét hülye vezetőségről, mintha annyi lenne a képlet, hogy két táskányi euróval elmegy valaki a Stamford Bridge-re, és hozhatjuk is Luizt. Igen, pont ez írtad.
Egyrészről miről beszélünk?Ki ellen nem lenne esélyünk még plusz egy centerrel sem?Hagyjuk már...mess2009 írta: ilyen felállásban a Barca idei szezonját az európai porondon, lényegében beáldozzák. lehet hogy kényszerűségből?! van ugyanis a mai mezőnyben 2-3 olyan csapat akik ellen még egy középső védő sem segítene át bennünket, tehát itt az idő az építkezésre.
Pedig gyakran úgy érzem, hogy nem tudok eléggé nagy jelentőséget tulajdonítani ennekshutterisland írta:szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a barca focis dolognak.mikaos
Nagyon kevés van, valóban. De én erről beszélek, hogy csak ilyen védőt vennék magas áron. Ha ilyen nincs elérhető a piacon, akkor olcsón jöhet részemről olyan, aki nem számítható teljes értékűnek a tudása alapján.shutterisland írta: egy védőnek bármely csapatban is játszik, az az elsődleges feladata, hogy szerelje az ellenfelet, fejelje ki a beadást, szorosan fogja az emberét, legyen magabiztos, ellentmondást nem tűrő, koncentrált, fegyelmezett.
...
az persze, hogy a barcánál egy védő nem csak az alapvető feladataiból áll, hanem abból is, hogy be kell tudjon kapcsolódni a passzjátékba, hogy ne szórja el a labdákat, ne ívelgessen, és ne pattogjon el tőle a laszti, az igaz.
...
persze, olyan ember kellene, akire mind az első, mind pedig a második bekezdésem igaz, de ilyen nagyon kevés van.
Konkrétan szerintem a Konf.Kupa legjobb védője volt, Thiago Silva-t is lejátszotta a pályáról.Gali írta: Ide úgy kell egy új védő, mint egy falat kenyér. Természetesen csak olyan játékos jöhet szóba, aki magas, jó a fejpárbajokban, jól bánik a labdával és ráadásul nem is lassú. Ezeknek a feltételeknek David Luiz tökéletesen megfelel. Ezt bizonyította a konf. kupán, ahol a hátvédsor egyik legjobbja volt.
- igen, szerintem is jó védő, de vele már egyszer a bolondját járattuk igazolás kapcsán, hogy elhozzuk, de nem őt választottuk... végül madridba (RM) került, de ott nem vált be.djtrack írta:Ezequiel Garay az ő neve fel se merült....pedig jó képességekkel megáldott
lényegében egyetértek .... nem kell ide semmi frusztráció: tárgyszerűbben: ilyen felállásban a Barca idei szezonját az európai porondon, lényegében beáldozzák. lehet hogy kényszerűségből?! van ugyanis a mai mezőnyben 2-3 olyan csapat akik ellen még egy középső védő sem segítene át bennünket, tehát itt az idő az építkezésre.Yaya(07-10) írta:ha nem hozunk védőt, már megint megnézhetjük magunkat. elképesztő, hogy ennyi dilettáns dolgozik a csapat mellett. Zubi és Rosell a két idióta, remélem az elnökválasztással bukik mindkét marha. ennyire sötét, hozzá nem értő emberek irányítják a csapatot...
Tavaly nyáron ott volt Verthongen, Silva és nyugodtan meg lehetett volna környékezni a mostani célpontokat is(luiz agger), ha előbbi kettős másként gondolkozik.
Most meg elengedjük a teljes értékű abidalt, miközben nincs is alternatíva középhátvéd posztra. taps!!!
az előző szezon mérlege: motiválatlan edző nélküli csapat, világraszóló égés a BLben, kiábrándító védekezés. [auto_cenzúra]ás a real ellen minden fronton(mégha a bajnoki nem is számított). ezzel szemben volt két értékelhető mérkőzés a BLben, illetve a bajnoki simázás, de az már ősszel eldőlt...
A liga nem kérdés, a hurkákat meg fogjuk verni. a madrid elleni ki-ki meccseken dőlnek el a fontos dolgok. sajnos a liga színvonala elkezdett zuhanni. a PLből, és az újgazdag franciák elszívják a kis, középcsapatok jó játékosait, velünk és a madriddal egyetemben. ennek ellenére mindig bukkannak fel újabbak, de a sevilla pl teljesen le lett építve. de mondhatom a valenciát is. talán az atleti maradt egyben, bár ott is távozott az egyetlen világklasszis játékos....
szóval ne mondja senki, hogy a bajnoki cím megszerzése már megmenti a szezont, mert ez nem igaz. ez a minimum ami ettől a csapattól elvárható.
a blben kell domborítani, ami tavaly nagyon nem sikerült. mitől lenne idén jobb a hátsó alakzat, amikor ugyan azok az emberek fognak szaladgálni? abban még reménykedem, hogy Tata elfelejti ezt a Alves-Masch-Alba 160 mély hármast, és legalább az egyiküket leülteti a padra. de szép is lenne, ha a kisfőnök végre a saját posztján szerepelhetne, mert ott klasszisokkal jobban dolgozik. a münchen ellen, egy masch sergio párossal a középpályán aligha nyelünk 7-et.
asszem minden frusztrációmat kiírtam magamból.
Szerintem az egyik legnagyobb védőtehetség, nagyon örülnék neki.nicandro írta:Na sokak nagy álma lenne itt a fórumon![]()
Paris Saint-Germain centre back Mamadou Sakho (23) is Barcelona's alternative for David Luiz and Agger. The Frenchman would cost 15M
(Sport)
Nem lenne rossz, sőt a mai árak mellett, elég jónak mondható igazolás lenne, fiatal és van benne potenciál.nicandro írta:Na sokak nagy álma lenne itt a fórumon![]()
Paris Saint-Germain centre back Mamadou Sakho (23) is Barcelona's alternative for David Luiz and Agger. The Frenchman would cost 15M
(Sport)
A cikkben ha jól értem arról van szó, hogy Bartra kölcsönbe menne egy évre.szarvasember írta:http://www.mundodeportivo.com/20130813/ ... 39899.html
Ha ez igaz akkor ebben a heylzetben oda adnám Bartrat a Spurs-nek hogy megszerezhessük Vertonghent
Én még mindig azon a véleményen vagyok h a fiatalokban kell bízni és nem kell védőt igazolni de ha mégis megtesszük akkor nem szabad az egyik legnagyobb tehetséget odaadni és nagyon meglepődnék ha ebbe tata bele menne, főleg a thiago ügy után nem szabad még egy tehetséget elengedni.szarvasember írta:http://www.mundodeportivo.com/20130813/ ... 39899.html
Ha ez igaz akkor ebben a heylzetben oda adnám Bartrat a Spurs-nek hogy megszerezhessük Vertonghent
Igen ez jól hangzik,de miért is adná el legjobb védőét a Spurs,aki tavaly vettek és bevált,hogy cserébe kapjon egy fiatal ki tudja hogy válik be embert..Okés plusz lóvé,de sztem sok esély nincs...Sajnos ez bukta...Amúgy tavaly kellett volan ehoznattuk volna kb 20ért...No már ott benéztük...szarvasember írta:http://www.mundodeportivo.com/20130813/ ... 39899.html
Sosem mondtam, hogy mindig hazudnak, csak azt, hogy erős fenntartással kell kezelni amit leírnak. (Most is Afellay, aki fél éve sérült, olyan posztra, ahová csak Mata, Hazard, Oscar, Schürrle, Moses, De Bruyne áll Mourinho rendelkezésére... vicc). Te meg úgy írtál erről a 40 millióról, és az ismét hülye vezetőségről, mintha annyi lenne a képlet, hogy két táskányi euróval elmegy valaki a Stamford Bridge-re, és hozhatjuk is Luizt. Igen, pont ez írtad.Barcaman1993 írta:Egy kiló krumpli és egy és 20 dkg párizsi. Most komolyan van értelme lefutni ezeket köröket? Mert felőlem vitatkozhatunk órákon át a szemmel verésről is, de nem hiszem, hogy túl sok értelme van.barca99 írta:Honnan veszed, hogy mennyi David Luiz ára? Könyörgöm, mondd már, hogy a sajtóból.![]()
És mégegyszer: az, hogy nem pénzügyi akadály a védőigazolás, az nem egyenlő azzal, hogy eszement összeget fizetünk ki akárkiért is.
Nyilván mi beajánlottunk nagyjából 20-at (hisz a sajtó hozta le), a Chelsea meg mondta rá, hogy 80. Ezt nem hozta le a sajtó, de Abramovics jachtjának a takarítója hallott egy beszélgetést, ami lehet, hogy inkább olajbizniszről szólt, de mintha hallotta volna egyszer, hogy David...
40 millióig érdemes elmenni, fölé már nem.
És te honnan vetted, hogy David Luiz iránt érdeklődünk? Talán beszéltél Rossellel, Zubival, vagy esetleg Martinotól hallottad? Már megint ez a fránya sajtó...
Nézzük a hátvédsorunkat: Alves-Piqué-Masch-Alba (Puyi természetesen sérült, Bartra epizodista, Bagnack még az sem). Piqué kivételével valamennyien kb. 170 centisek. A Barca ellen minden szöglet, beívelés és oldalról elvégzett szabadrúgás kész életveszély, azaz felér egy fél góllal. Ide úgy kell egy új védő, mint egy falat kenyér. Természetesen csak olyan játékos jöhet szóba, aki magas, jó a fejpárbajokban, jól bánik a labdával és ráadásul nem is lassú. Ezeknek a feltételeknek David Luiz tökéletesen megfelel. Ezt bizonyította a konf. kupán, ahol a hátvédsor egyik legjobbja volt. Véleményem szerint ez most tényleg nem lehet gazdasági kérdés. Amennyiben TS-t elengedte volna a PSG, kb. 40-50 milliót biztos fizetett volna érte Barca. Ne csodálkozzunk, ha a Chelsea is legalább ennyit kér David Luizért, már amennyiben egyáltalán elengedik. Szerintem nincs mese, ha van esély akkor Luizt meg kell szerezni. Bármi áron!!!Mikaos írta:Nincs értelme irreálisan magas áron olyan védőt venni, aki nem tud a labdával bánni, aki nem szokott ehhez a játékstílushoz és taktikához, akire nem lehetne első számú megoldásként számítani.
Innentől kezdve -szerintem- semmi érthetetlen nincs abban, ha a klub nem fog találni játékost aug.31-ig.