Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én Edgar Davids-ra tippelnék, akinek a nagy felemelkedésünk kezdetét is köszönhetjükmes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
biztos vagyok benne, hogy előrébb lennénk bármelyikkel.én vhogy nehezen képzelem el, h egy sakho/agger/verthongen trióból bármelyikkel is bentebb lennénk.
Pinto??mes írta:Ki volt az utolso jatekos akit a Barca kolcson vett?
még szerencse h nem Te vagy az edző...Yaya(07-10) írta:Nálam ő nem opció középső védő poszton.
Az komoly, hogy a wikipédiát kell használnom a kiszemeltek megismeréséhezJOseppe írta:Sakhón kivül az alternativák:Otamendi,Mangala,Bisevac.Ezek közül én inkább az argentint favorizálnám.![]()
http://www.sport.es/es/noticias/barca/o ... ho-2577470
Jelenleg a 3. számú védőnk Bartra! Nála egyelőre biztosabb megoldásnak tűnik Sappho. TS vitathatatlanul az egyik legjobb védő a piacon, szerintem mindenki belátja, hogy TOP5-ben van. A legszűkebb élvonal mögött már ízlés és habitus szerint alakul a sorrend, de objektíven nézve (bár egyiket se kedvelem) mind Agger, mind Luiz ott van.kristop írta:amúgy igen.shutterisland írta:jó, akkor mindenki sz.r meg kevés ide.
amikor hiányposztra igazolgattunk, akkor ilyen szintű játékosok jöttek, mint neymar, mascherano, ibra, villa, alexis, alba, fabregas, song. azok közül, akiket felsoroltál bárki is megközelíti a szintjüket a saját posztján? beillene a sorba?
akiket te felsoroltál úgy viszonyulnak a mi szintünkhöz, mint az előbb említett emberekhez quaresma, muntari, borriello, van der vaart, robinho, antonini és mondjuk gago.
és pont azért mert nem teljes a védelmünk most, pont azért nem kellene hozni valami középszint arcot, akivel ugyanúgy nem lenne jobb a védelmünk, de legalább elköltünk pénzt feleslegesen. vagy hozzunk valaki értelmeset, vagy ha nem jön össze, akkor csak azért ne hozzunk valakit, mert rosell bemondta és a szurkolók várják.
és engem is kiráz a hideg a félmegoldásoktól, de valaki gyengébbet igazolni is az lenne, akkor már inkább adrianot raknám be középre, ő pl sose volt rossz, egyszerűen csak nem érezte a lesreállítást néha.
Én pont az ellenkezőjét érzem. Az, hogy neki elég a keret és nem ordibál igazolásokért nem jelent semmit. A középső védő igazolás a kezdetektől folyik nem most találták ki.visca el barca írta:Tata, az eddigi nyilatkozatai alapján sajnos ugyanolyan nyuszimuszinak tunik mint Tito volt, nem hinném h ráborítaná az asztalt a vezetőségre ha nagyon kellene neki valaki. Ő is olyan klasszikus "jó, ez a keret nincs szükség erősítésre", meg "azzal dolgozom akit kapok" típusnak tűnik. Olyan mint alice csodaországban, minden szép és minden jó...Chino írta:Amúgy meg nem lehet tudni Tata hogyan gondolkozik, kiket részesít előnyben, kinek mennyi percet ad, hogyan rotál.
amúgy igen.shutterisland írta:jó, akkor mindenki sz.r meg kevés ide.
Tata, az eddigi nyilatkozatai alapján sajnos ugyanolyan nyuszimuszinak tunik mint Tito volt, nem hinném h ráborítaná az asztalt a vezetőségre ha nagyon kellene neki valaki. Ő is olyan klasszikus "jó, ez a keret nincs szükség erősítésre", meg "azzal dolgozom akit kapok" típusnak tűnik. Olyan mint alice csodaországban, minden szép és minden jó...Chino írta:Amúgy meg nem lehet tudni Tata hogyan gondolkozik, kiket részesít előnyben, kinek mennyi percet ad, hogyan rotál.
Igen ezzel csak egy baj van,hogy Sakho azért akar a Psgből kölcsönbe menni hogy többet játszhasson...Itt is előtte van Pique Puyol Mascherano,azt meg hogy ki mennyit lesz sérült,bírni fogja e Puyol no ezt nem tudhatja...innetől miért pont ide jönne...Ugyan úgy 4.számú védőnek...Chino írta:Én személy szerint úgy gondolom ez a kölcsönszerződés tökéletes megoldás lenne és egy opciós jogot is köthetnénk rá. Ugyan csak néhány meccsét láttam, de mind a válogatottban mind a PSG-ben határozott, jó teljesítményt nyújtott. Remek a testfelépítése, Piqué mellett lenne egy másik magas, jól fejelő hátvédünk. Az hülyeség, hogy nem jó, mert a PSG-ben csak 4. számú. Az, hogy ki hányadik számú védő nagyon összetett dolog. Lehet, hogy ha Ancelotti maradt volna, akkor Alex Sakho mögött lenne. Blanc úgy látszik a rutint többre tartja vagy Silvaval jobb párost alkothatnak. Marquinhost pedig ha megvették ilyen horribilis áron nem fogják negyedik védőként használni.
Nyilvánvaló hogy idén nem tudunk robbantani, ezt a pénzt félre léhet tenni és jövőre újra próbálkozni.
Ha Sakhot meglépi a vezetőség szerintem jól végzik a dolgukat. Ha nem válik be, akkor is lesz egy 3.-4. számú védőnk akivel mélyíteni tudjuk a keretet. Ez Bartranak természetesen nem a legjobb hír, de vele legalább tud versenyezni, egy Luizzal, verthongennel nem tudna.
Mindenesetre biztos jobban járunk, mintha vennénk 15 millióért egy Mathieut.
Amúgy meg nem lehet tudni Tata hogyan gondolkozik, kiket részesít előnyben, kinek mennyi percet ad, hogyan rotál.
lugano, touré, akik 2011 óta alig kapnak lehetőséget az aktuális (nálunk gyengébb) klubjukban, amorebieta a spanyol liga sárga és piros királya (annyi játékidő alatt, mint piqué kétszer annyi sárga és piros lap, pedig piqué se keveset gyűjt). demichelis meg már a bayernben is a világ bohóca volt, pedig akkor még fiatalabb volt. ennyi lassú ésvagy öreg játékost, főleg magas fizetéssel az ingyen igazolás miatt, köszi, de inkább ne.shutterisland írta: miért, egy amorebieta, egy kolo toure, demichelis vagy egy lugano akkor fogalmatlan, hogy ingyen sem fér be 3. számúnak ?
felipe santana 1 millió euróért ?
kjaer 2 milláért ?
jordi amat 3 millióért ?
zapata 6 millióért ?
lovren 10 millerért ?
nem olvastam a cikket, de igen, ez elképzelhető. leginkább sztem marquinhostól függ a sorsa, ha ő beválik, akkor biztos nem marad azért h 4. számú védő legyen.B. Tamás írta:Nem írtam bele a cikkbe, de ha kölcsönadják, akkor hosszabbít még előtte, mint Rafinha.visca el barca írta:sakhonak jövőre lejár a szerződése, nem fogják kölcsönadni, hogy aztán jövőre ingyen megszerezzük.
őt vagy eladják, vagy ott marad és hosszabbít.