Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor legyen fel8? Az a fel ora mar nem sokat szamit.Xanthor írta:Én jobban örülnék, ha maradna maradna a 8, mert beterveztem már haverokkal egy délutáni meccsnézést a liverpool-united és arsenal-tottenham kombóra. De mondjuk akár fél 8-ra előre lehet hozni, 1,5 óra alatt bőven megvan, ha nem pöcsölünk sokat, egy mock draft kb 50-60 perc alatt megy le.
Kanty is írta, hogy néhány órával a draft előtt dől el, hogy ott tud-e lenni, gondolom egy délutáni időpont akkor tuti nem is jó neki.
Persze, ha a többség előrehozná megoldható nekem is.
Maradt a tavalyi 6, de a Settingsben is lathatod.Cumbee írta: Hány bench player lesz? Ránéztem a csapatra és jelenleg csak egy kezdőnyi hely van, semmi pad nincs. Gondolom nem csak kezdőt akarunk majd draftolni.
Hány bench player lesz? Ránéztem a csapatra és jelenleg csak egy kezdőnyi hely van, semmi pad nincs. Gondolom nem csak kezdőt akarunk majd draftolni.Slither írta:Az NFL ligank mar elvileg betelt, de Tocy nem nagyon jelzett meg vissza hogy lesz-e. Ha szombatig nem jelez vmit, akkor atveheted a helyet.Zolee23 írta:Ha van lehetőség NBA/NFL ligához csatlakozni, jelezzetek.
http://eurobarca.league.fantasy.nfl.com" target="_blank
A draft vasarnap este 8-kor lesz, remelem mindenki keszulodik mar.
Nekem vasárnap, néhány órával a draft előtt fog eldőlni, de remélem jelen tudok lenni.Xanthor írta:A szavazás alapján akkor szeptember 1-én kéne lennie a draftnak. Aki azt nem jelölte meg azért meg tudja oldani, hogy szabad legyen?
Az NFL ligank mar elvileg betelt, de Tocy nem nagyon jelzett meg vissza hogy lesz-e. Ha szombatig nem jelez vmit, akkor atveheted a helyet.Zolee23 írta:Ha van lehetőség NBA/NFL ligához csatlakozni, jelezzetek.
Maximum 60 percnyi játék - 1 pontZBarca írta:A Fantasy Premier League-ban mi alapján pontoznak? Mert én nem értem, hogy hogyan...Tudom, le van írva angolul, meg minden, de legutóbb is alig értettem valamit a Google fordításából.
A válaszokat előre is köszönöm!
Amúgy gratu a BCE-nek az elsőségért!
![]()
Nekem azt akkor írta ki, mikor bemásoltam a kódot, aztán mikor bepötyögtem egyenként, akkor jó volt. Úgy is próbáltad? Mert, akkor passz.csababarca írta: Invalid code-t ír ki. Megoldás?
Nekem az is megfelel.Xanthor írta:A szavazás alapján akkor szeptember 1-én kéne lennie a draftnak. Aki azt nem jelölte meg azért meg tudja oldani, hogy szabad legyen?
Gareth Tello írta:Megvan a liga.
belépésleagues
join a league
private league
Code to join this league: 223936-181824
Gyertek, gyertek.
A szabályzat: http://fantasy.premierleague.com/rules/
Ha valakinek van kérdése, az nyugodtan forduljon hozzám.
Nem mondanom hozzáértőnek magam, még a focit is csak tanulgatom, DL technikák, védelmi sémák, most Chip Kelly miatt az read optiont nézegettem, meg ilyenek, de inkább csak nézői szinten vagyokmenczel írta:remek, úgy látom tele lesz a liga hozzáértő veteránokkal, így igazi a buli![]()
csak nehogy a 31-e legyen a nyerő draftnap, mert Drezdában van bajnokim nem érek vissza :S
ezek a hozzá értő veteránok (legalábbis én) tavaly olyan játékosokat draftoltak kezdőnek, mint RB cedric benson és WR kenny brittmenczel írta:remek, úgy látom tele lesz a liga hozzáértő veteránokkal, így igazi a buli![]()
csak nehogy a 31-e legyen a nyerő draftnap, mert Drezdában van bajnokim nem érek vissza :S
Én is nyomtam már párat, gondolom azért reméled te is, hogy a mockok alapján jobban lehessen készülni, és nem lesz az, hogy a mockokban látható trendektől totál eltérően húzgáljanak az emberek mi?mademan írta:na lenyomtam egy 3-4 mock draftot a 7. pozícióból
remélem ti is készültök....
Game90 írta:NFL Fantasy-t nem terveztem idén, de ha már benne vagyok a ligában, akkor csapassuk![]()
![]()
Draft időpont már el van döntve? Nekem a vasárnap esték tökéletesek lennének.
Már tavaly is voltak a csapatomban, Bale, Lloris, WalkerGareth Tello írta: Mi ütött beléd, hogy megvettél egy spursöst?
(Amúgy nekem is eléggé át kell majd variálnom a csapatomat, ha Bale távozik...)
Colback, Shawcross, Bellamy...
Remélem, tudod, hogy a szabálytalanságokért nem adnak pontot.
Akarsz draft helyet cserélni?Eazzy írta:Nekem a legrosszabb a helyzetem, ugyan lesz egy elit RB-m, de közben minden értelmes RB-t kihúznak, valamint top WR sem marad nekem mire én jövök ismét, és hiába húzok kettőt...akkora dilemmában vagyok, rohadt egy hely ez az 1/1...