Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gyepuk katasztrofa...Morminho írta:Nem tudom, h nézi-e vki a cselzi meccset de ha ezeket nem verjük meg... Nagyon gyengék, még a Colcester is veri őket jelenleg 1-0-ra. A pálya meg nagyon [auto_cenzúra], és a közvetítő asszondja: nem tervezik a gyepszpnyeg felujítását mert sztük nem olyan nagy a baj:DDDD
könnyen lehet, sőt!Rajminho írta:Most néztem zuhanyhíradót(sport1) és azt mondták h mindkét csapat a szerdai rangadóra készül már hetek óta és vmi különleges edzéstervük van... ezért kaptak ki és vannak egy kicsit hullámvölgyben mind a kettő csapat...![]()
![]()
Szerintetek ez lehetséges? Mindenesetre elég valószínűtlen sztem...
Én mindig is mondogattam:A Sport TV "szakkommentátorai" közül Várhidi nagyon vágja, és Nyilasi is konyít vmi azért a focihoz. Ezekre nem kell reagálni,a cselzi úgyse válna meg Robbentól, de azért nem vernénk a fejünket a falba ha ez a csere megtörténneAttya írta:Várhidi Pétert hallgatni miközben a fociról beszél komolyan mondom az jut eszembe miért nem ö a szövetségi kapitányunk!amikor elemez 1 mecset az egészen hihettlen.ezért én is úgy érzem abban igaza lehet, hogy a két csapat külön edz erre a sorsdöntő két mecsre és ezért lehet az, hogy a bajnokin nem koncentrálnak már hiszen az már lefutott!Forca Barca
Jó nagy baromság, már csak azért is, mert Messi nem Deco helyén játszik... ebből is látszik hogy ez a Bokor Péter mennyit ért a focihoz:) Najó lehet penge csávó, de a barcát nem ismeri elég jól:)krissz88 írta:Ezt olvassátok el:
http://www.samsungsport.hu/che/che2033/index.php
Érdekes feltevés, bár én még nem hallottam hogy Deco bármikor is azt mondta volna hogy nem szeret a Barçában játszani és el akar menni Messi miatt!!!
Szerintem ennek semmi valóságalapja nincs!
Egyszerű a recept... A Roni, Messi, Eto'o, Deco, Xavi, Edmilson trióból mindig hiányzott minimum 3 játékos. Ha bármelyik csapat elveszti a 3 legjobb játékosát akkor nem lehet bomba formát mutatni... Ez hatványozottan igaz egy spanyol csapatra, hiszen itt az élcsapatoknál a támadók határozzák meg a védekezés milyenségét is:)))Rajminho írta:Most néztem zuhanyhíradót(sport1) és azt mondták h mindkét csapat a szerdai rangadóra készül már hetek óta és vmi különleges edzéstervük van... ezért kaptak ki és vannak egy kicsit hullámvölgyben mind a kettő csapat...![]()
![]()
Szerintetek ez lehetséges? Mindenesetre elég valószínűtlen sztem...