2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem teljesen felesleges. egy sima x jobban hoz és látva ezt a lötyögős, a "milan ellen jol jatszottunk, nincs itt semmi baj" társaságot az esélye is jóval nagyobb.Sanama írta:2,7-2,9ért egy hendis Barca a klasszikusra? Rakja valaki?
Az azt jelenti ,hogy ha 15ezret felteszel..akkor kapsz 15ezret hozzá de azt át kell forgatnod hogy kivehessedzola8787 írta:Jelen pillanatban melyik fogadóiroda honlapjára érdemes regisztrálni?
bet 365-nél látok egy olyat, hogy 15.000 ft bónusz. Aki ért ehhez, leírná, hogy pontosan mi is ez? Nagyon hálás vagyok előre is
A Dortmundnak ebben a csoportban szerintem ez az a hazai meccse, amit kötelező hoznia. Főleg úgy, hogy vereséggel kezdtek Nápolyban. Hétvégén a Freiburg ellen ihletett formában játszottak és legyalulták őket. Bár az OM azért jóval nagyobb falat lesz, de szerintem nem okoz majd gondot Reuséknak. Ők is tudják, hogy a hazai meccseiket meg kell fogni, különben nem lesz meg a továbbjutás.Barcaforever írta:Dortmund - Marseille meccsre érti vki, h miért olyan magas az ods D-re és V-re. Sztem jó formában van a francia csapat.
Igen, én is néztem, gondolkodom is egy MU+Juve duplázóson.socio66 írta:Nézegetem már a bl-t, a Manchester United-re az az 1,70 csak nekem tűnik ajándéknak?
Első nemzetközi meccs, otthon, sérülések nélkül egy kellemes ellenféllel szemben, nem gondolnám, hogy veszélyben lesz a győzelmük.
Én is behúztam hazaira. Sima meccs nem lesz, mert a Leverkusen sem egy rossz csapat(Kießling és Sam bombaformában vannak) a MU pedig nem kezdte túl nagy formában az idényt, de hazai pályán, azért ha szenvedve is, de megfogják nyerni szerintem is.socio66 írta:Nézegetem már a bl-t, a Manchester United-re az az 1,70 csak nekem tűnik ajándéknak?
Első nemzetközi meccs, otthon, sérülések nélkül egy kellemes ellenféllel szemben, nem gondolnám, hogy veszélyben lesz a győzelmük.
így lett 10-0Azt én is kinéztem. Nyilván a két csapat között nem 7-8, hanem jóval több mint 15 gól különbség van. De szerintem a spanyolokban lesz annyi tisztelet, hogy nem fognak teljesen tönkreverni egy teljesen amatőr csapatot.