Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.19. 20:58:32

dexter

messze az évad legunalmasabb része volt leszámítva az utolsó két percet. zach fiút jól meglékelték :D azzal h a szőke bula marad, meg kezdenek arrafelé evickélni h heppiend lesz...

dexter, jövőheti előzetes

hát kb abban 30 mp-ben ellőttek mindent jó szokás szerint. nem gondoltam volna h debrát vissza teszik miami metrohoz
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.08.19. 15:01:17

Breaking Bad

Egyre kíváncsibb vagyok, hogy mit hoznak ki.
Pofátlanul lett vége a résznek, pont a legizgalmasabb jelenet jött volna :D

Egyenlőre izgalmasabb a BB mint a Dexter, ahol nagyon remélem, hogy valami hihetetlen nagyot tartogatnak a végére, már az előző évadban se volt túl sok okunk izgulni.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.19. 11:35:07

türelmetleneknek, BB felirat

http://data.hu/get/6846952/breaking.bad ... yhassi.srt

jó kis rész volt... az elejen jessie azon körhintán :lol: mint vmi horror film. szegény gyerek nagyon kivan, kivancsi leszek mit tolnak le hankkel... egyértelmű h már a párbeszédeken lesz a fő hangsúly nem a cselekményeken.. de h a nő miért irtott ki mindenkit...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.08.17. 23:53:47

Köszönöm mindkettőtöknek! Kezdek emlékezni, csak ugye annyi minden történt, ami nem fért bele a "Previously on AMC's Breaking Bad"-be, hogy kellett egy kis emlékezetfrissítés.

Lehet tényleg újra kéne néznem majd az uccsó 1-2 részt amíg várunk :D
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.08.17. 21:33:18

davi10 írta:1. Honnan volt az a 2 zsák pénze Jesse-nek? Nem valami végkielégítést kapott, vagy vmi lóvét harmadoltak Mike-al?
2. A csaj, aki bejött az autómosóba ki is részletesen? Körvonalakba asszem vágom, hogy ki és mi ő, de gondoltam megkérdezek egy fanatikust.
1. Jesse ki akart szállni, de Walt nem akarta engedni, mivel Gus halálával abszolút tér nyílt és egy olyan őrizetlen aranybánya most az utca, hogy csak kifosztásra vár. És ehhez szüksége van egy társra és Jesse-t akarja, hogy maradjon vele. El is mondja, "Now, I'm in the empire business." Viszont ahogy Mike kilépett (ki akart lépni, ugye), Jesse sem akarta folytatni. De igazából nem is az a kiváltó ok, hogy Mike elment, hanem hogy látta, ahogy meghal a kisfiú. Ez már túl sok volt neki, elég volt, finito.

2. Az a nő, aki Európában terjeszti a methet, illetve szállítja a nehéz forrásból beszerezhető folyadékot, aminek most nem tudom a nevét, de kell a főzéshez. Hogy felgyújtották a labort és megsemmisült az összes ilyen folyadék, hiány keletkezett, ekkor lépett színre a csaj egyéb dolgok kíséretében a sztoriban, hogy Gus partnere is ő volt, de lesz ő szívesen a Waltékéé is. A 8. évad úgy zárult Hank wc jelenete előtt, hogy Walt elmondta Skylernek, hogy kiszállt. Miután Skyler megmutatta a ponyvával letakart méteres nagyságú pénzhalmot, amit már megszámolni sem tud és elmondása szerint tíz életük alatt sem lenne elég, Walt is belátta, hogy oké, elérte a célját. Erre fel jelent meg a nő, hogy akkor most mi van, mert Walt nem főz, a 99%-s meth helyett valami ócska 68%-s van az utcán, és a kuncsaftok elégedetlenek.

Remélem sikerült válasz adnom, ha valami van még, írj nyugodtan. De ha rég láttad a sorozat részeit, akkor azért az 5. évad első nyolc részét nézd újra szerintem. Keretet fog adni a jövőre nézve.
Football, bloody hell. /SAF/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.17. 20:36:05

miihii írta:http://www.hbo.hu/series/tronok-harca/a ... aban_44311

A cím önmagáért beszél, gif-ek a legdurvább GoT gyilkokról 8)
Jaime-t mennyire gyűlöltem a Jory-esetnél...

Bronn. 8) :D

A Freyek meg rohadjanak meg.

Apropó, GoT, tetszik az új köntösöd, miihii. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.17. 19:32:05

davi10 írta:
Breaking Bad

1. Honnan volt az a 2 zsák pénze Jesse-nek? Nem valami végkielégítést kapott, vagy vmi lóvét harmadoltak Mike-al?
2. A csaj, aki bejött az autómosóba ki is részletesen? Körvonalakba asszem vágom, hogy ki és mi ő, de gondoltam megkérdezek egy fanatikust.
1. WW adta neki engesztelésül, mert látta rajta h szomorú :D
2. az előző évadban tűnt fel az uccsó részben (?), és az európai megbizniszt akarta WW-vel leszervezni. Asszem' mike-on kesztül ismerkedtek meg.

kb, de majd vki pontosit
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.08.17. 18:37:56

Na hazaértem, első dolgom volt megnézni a Dextert meg a Breaking Badet

Dex

Megöli Zach-et, hannával elszöknek Európába, Deb bekattan és megöli magát.

Egyre jobban tartok attól, hogy mégsem lesz akkora durr a vége, ahogy ígérték, és amilyet a sorozat megérdemelne :S

Breaking Bad

Na ezaz, belecsapnak a lecsóba úgy, ahogy kell :D Mondjuk 1-2 részlet kimaradt, régen láttam az előző részeket, sza párdolog nem volt tiszta.

1. Honnan volt az a 2 zsák pénze Jesse-nek? Nem valami végkielégítést kapott, vagy vmi lóvét harmadoltak Mike-al?
Kép
miihii
KHAL

2013.08.17. 13:49:07

kanty írta:Dex

Strick Back-et valaki nézi. Dzsánkisok szerint a legjobb akciósorozat. Adok valamikor egy esélyt neki.
Hát ez ennyi, van akinek jobban bejön az egész, van akinek kevésbé, nincs ezzel gond. Nekem nem unalmas a lényegében valóban egy sémára épített történetvezetés, mivel az elég jól van tálalva és a többi mellékszál is egész erős ahhoz, h ne fulladjon ki a sorozat.
Annyit azért még elmondok, h ez az utolsó két évad már elrugaszkodik az alapoktól, miután történt néhány elég drasztikus dolog, aminek következtében sokkal nagyobb szerepet kapnak a szereplők egymással való kapcsolatának megváltozásai, vívódásai. Lényegében ezek viszik a szériát, a gyilkolászás kicsit más jelentőséget kapott, nem a Dex vs főgonosz van a középpontban. Uh ha lesz annyi hulladékidőd, sztem adj neki még egy esélyt, h ha már ennyit megnéztél belőle, akkor vidd végig a sorozatot ;)

Igen, én nézem a Strike Back-et és nagyon tetszik.
Tényleg frankó kis kommandós sorozat, szépen meg van csinálva, jók a karakterek és az akciójelenetek kivitelezése. Mellesleg elég sok szereplő feltűnik benne a GoT-ból, ami szintén plusz 8)
Én csak ajánlani tudom, most kezdték el nyomni a 4. évadot.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2013.08.17. 11:24:34

Nem mondtam egy szóval sem, hogy kilógna a sorból, sőt egy minőségi, jó sorozatnak tartom a Dextert. Csak annyi, hogy nekem egy idő után sablonos lett. Mert, ahogy már mondtam van ő és van a főgonosz, aztán az évad során szépen kibontakoznak a dolgok, a vége pedig nagy vonalakban mindig ugyanaz.
Igen a sorozatok nagy része szérializált. Csak Dexternél én nem igazán éreztem, hogy tartana valahova. (Most lehet azt mondani, hogy az utolsó két évadban ez is megváltozott, lehet, azt még nem láttam.) Ez pedig nekem egy idő után vontatott le. Érdekes, hogy asszem valahol az ötödik vagy hatodik évad felénél hagytam abba, pont a számomra legélvezhetőbb negyedik évad után.

Miihii!
Nekem pont ez volt a gond. Hogy egy idő után már nem volt izgalmas. Nem volt érdekes a cselekmény. Hogy most, kit, miért gyilkol meg. S persze közben magában lejátssza a saját lelki dolgait, de attól még nem változik az élete lényegese. Értsd továbbra is gyilkol.

Strick Back-et valaki nézi. Dzsánkisok szerint a legjobb akciósorozat. Adok valamikor egy esélyt neki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.17. 10:14:04

miihii írta:Dex
Én azért nem vennék mérget rá, hogy ez ilyen gyorsan elintéződik, Vogel eleve támogatja a gyereket, ott van Quinn szála is, szóval egyáltalán nem tűnik egy jelentéktelen és könnyen kiírható fogaskeréknek a sztoriban.
miihii
KHAL

2013.08.17. 06:42:12

sjd írta:
Azok után már fel sem tűnik, hogy az előző évadban fényes nappal a nyílt utcán rabolta el valamelyik tagot. Azért lássuk be, ha a dramaturgia nem kívánja meg, akkor nem sokat szőröznek ezeken a dolgokon.

Amúgy nagyon fárasztó lenne, ha 25ezredszerre is eljátszanák azt, hogy Dexter megszívja azt, hogy nem öl meg időben valakit, jelen esetben Zach-et. Illetve ezt az egész mester-tanítvány összetűzést is kicsit túl sokszor láttam már máshol.
Ez igaz, csak azért bökött meg nagyon, mert előtte nem győzték a szánkba rágni, h a nagyember mennyire nagyember és h 24/7-ben tudják hol jár majd Dex és bizonyították is, amikor elverték a mégsem titkos randi után. Aztán lett belőle nagy hűhó semmiért :D Legalább mutatóba rakhattak volna oda egy-két figyelmetlen őrt v vmi. Na mindegy.

Igen, valóban felgyorsult a dolog ezzel, h Zach gyilkolt, ráadásul pont a szomszédban. Azt hittem még húzzák egy ideig a szálat, h megpróbálja kitanítani, de így asszem ezzel rövid véget ér majd a kiscsávó karrierje. Mert az valóban elég cinkes lenne ha ezt még 4-5 epizódon keresztül húznák. Nem igazán látok rá logikus okot. Elég nyilvánvaló, h ki tette, így nem kell túl sok bizonyítékot összegyűjtenie Dexnek és nem is lehet ellenfél a gyerek az öreg rutinnak 8) Azt meg kétlem, h elnézi a srácnak a kilengést.

Így meg kíváncsivá tettek, h mi vár még ránk, miután a főgenyónak hitt agyvagdosót kihúzta, a kiscsávóval a tanári téma már nem játszik, Vogel túl sokat már nem tud hozzátenni érdemben sztem, a hugival béke lett, így maradna a Hannah szál, de az meg 5 részre sztem kevés. Nagyon várom a végkifejletet.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.16. 16:15:35

Ami negatívum az epizódból, az meg sztem elég blőd dolog. Mégpedig az, h a csilliomos urat senki az égvilágon nem őrzi a hajóján!? Plusz Dex-et éppen akkor nem követték!? Ráadásul simán észrevétlenül ki tudnak csempészni néhány zacskónyi Miles-t a fedélzetről fennakadás nélkül!?
Sztem ez így elég gyökér megoldás volt. Persze lehet mondani, h ekkora tanár Dex, de akkor hol volt a tanár, amikor lebuktak Hannah kertjében meg a smasszerok megropogtatták a bordáit? Nem tudott észrevétlen maradni pont akkor, a hajón meg igen, mi? Hát persze...
Azok után már fel sem tűnik, hogy az előző évadban fényes nappal a nyílt utcán rabolta el valamelyik tagot. Azért lássuk be, ha a dramaturgia nem kívánja meg, akkor nem sokat szőröznek ezeken a dolgokon.

Amúgy nagyon fárasztó lenne, ha 25ezredszerre is eljátszanák azt, hogy Dexter megszívja azt, hogy nem öl meg időben valakit, jelen esetben Zach-et. Illetve ezt az egész mester-tanítvány összetűzést is kicsit túl sokszor láttam már máshol.
miihii
KHAL

2013.08.16. 15:46:57

kanty írta:Én arra értettem, hogy minden évben van egy típusú Dexter ellenfél, akit a végére ki is iktat. Ezért lesz vontatott és unalmas egy idő után. Amikor egy igazán karakteres ellenfél van, akkor az egész nagyon cucc - például a negyedik évad - de amikor nincs, akkor azért vontatott.

Nyilván Dexet nem fogják kiírni, más sorozatokban is ritka ez. De ott legalább látsz egy minimális esélyt erre. Nem azt mondom, hogy én azért drukkolok, hogy egy adott sorozatban kiírják a főszereplőt, de izgalom szempontjából azért nem mindegy. Pl. ott a Breaking Bad, azért van esély arra, hogy Walttal valamikor történik valami. Vagy a Homeland, ahol már az egyik főkaraktert az első évad végén kiakarták nyírni és látható, hogy ez valamikor meg is fog történni.
Azért sokkal több van a sorozatban, mint hogy van egy főgonosz és azt lenyírja a végére és csoki. Ennél bőven szerteágazóbb a dolog, ahogy alább is írtam, de oké, a koncepció nagyjából ez. De ha tök jól van megcsinálva és izgalmas, akkor miért is ne? (Ráadásul az utóbbi két évadban már nem is lehet egy kifejezett főellenről beszélni.) Persze, lehet tudni, h nem Dex húzza a rövidebbet, mivel ott véget érne a széria. De ha ilyen alapon gondolkodunk, akkor (h ilyen kultikusabbat említsek) pl a Szökés is gagyi, mert tudni lehet, h megszöknek, aztán nyilvánvaló, h elkapják őket, aztán megint előre lehet tudni, h megszöknek :D
Jó is, h említed a BB-t, mert azzal is akartam példálózni az előzőben. Ott is megvan a fő ember, Walt. És ugyan nem nézem a sorozatot, de valszeg ha kiiktatnák, akkor ott lenne a vége a dolognak, nem? (Lehet h nagy hülyeséget mondok, de ahogy lejön, kb ő a lételeme az egésznek.) És írod, h megvan az esély, h kinyírják. Igen, de pont azért ugyanúgy nem fogják, ahogy Dexet sem, mert az lenne a sorozat vége. Dex körül is szorult a hurok már párszor és miután tudható volt, h lesz folytatás, nem kellett különösebben aggódni miatta, ahogy az általad említettben sem, nemde? ;)
Szal ha jól van megírva a sztori és érdekes a cselekmény, akkor nem válik fásulttá az ember a nézése közben, különösen, ha nem is egy szálon futnak az események, amivel meg aztán tényleg nem lehet megvádolni a Dex-et.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.16. 10:15:02

kanty írta: A Dexter unalmasságát - ha tényleg az - az adott évadok milyensége nem igazán befolyásolja, bármennyire is furán hangzik. A Dexternél az alapötlettel van a gond. Legalábbis nekem ez az, ami miatt elmúlt a varázslat. A fő szálak minden évadban szinte a nulláról indulnak, aztán a végén simán meg is oldódnak.
Mihiii-hez hasonlón én sem igazán értem, ebben miért lenne olyan különleges a Dexter. Eleve a sorozatok 90%-a szérializált, innentől kezdve még kifejezetten pozitív, hogy legalább évad szinten van benne valami átívelő szál. (Amúgy "simán meg is oldódnak" ??? :shock: Mindennek nevezném ezeket a megoldásokat, csak nem simának)

Ahogy a főszereplő érinthetetlensége is valami olyan dolog, amit egy-két kivételtől eltekintve minden sorozatban megtalálsz. Most hirtelen a GoT-on kívül nem is tudok példát mondani arra, hogy kiírtak volna egy főszereplőt, kizárólag forgatókönyvi szempontok alapján (tehát nem színészváltás stb. miatt). Olyat meg végképp nem, ahol egy ennyire egyértelmű főszereplőt írtak volna ki. A szökésben is lehetett tudni, hogy Scofield nem fog meghalni a második évad közepén, még a Homeland-ben is lehet ezzel kalkulálni Brody kapcsán, de pl. az elég komoly népirtást véghezvivő Lost-ban is elálltak attól a szándékuktól, hogy megöljék Jack-et. (Eredetileg valamikor az 1. évad vége felé halt volna meg)
Azért főszereplő nélkül kicsit nehezebb sorozatot írni, akkor már inkább bevállalják, hogy legyen egy kicsit "unalmas".

Szóval nem igazán érzem úgy, hogy a Dexter nagyon kilógna a sorból. Ráadásul amilyen high-concept sorozatok futnak mostanában, inkább nézek egy ilyen "unalmas" szériát, mint azokat a hulladékokat.
kanty
Llegenda del Barça

2013.08.16. 10:03:00

Én arra értettem, hogy minden évben van egy típusú Dexter ellenfél, akit a végére ki is iktat. Ezért lesz vontatott és unalmas egy idő után. Amikor egy igazán karakteres ellenfél van, akkor az egész nagyon cucc - például a negyedik évad - de amikor nincs, akkor azért vontatott.

Nyilván Dexet nem fogják kiírni, más sorozatokban is ritka ez. De ott legalább látsz egy minimális esélyt erre. Nem azt mondom, hogy én azért drukkolok, hogy egy adott sorozatban kiírják a főszereplőt, de izgalom szempontjából azért nem mindegy. Pl. ott a Breaking Bad, azért van esély arra, hogy Walttal valamikor történik valami. Vagy a Homeland, ahol már az egyik főkaraktert az első évad végén kiakarták nyírni és látható, hogy ez valamikor meg is fog történni.
miihii
KHAL

2013.08.16. 06:56:37

kanty írta: A Dexter unalmasságát - ha tényleg az - az adott évadok milyensége nem igazán befolyásolja, bármennyire is furán hangzik. A Dexternél az alapötlettel van a gond. Legalábbis nekem ez az, ami miatt elmúlt a varázslat. A fő szálak minden évadban szinte a nulláról indulnak, aztán a végén simán meg is oldódnak. Ott van Dex, aki messze a legérdekesebb karakter és ő érintetlen, ezért érzed, hogy olyan nagy dráma mégsem történhet, hiszen Dexter-t csak nem írják ki - ez azért még nem spoiler. ;)
Én ezek miatt hagytam abba valahol az ötödik évadban. Lehet, hogy előveszem majd és ledarálom, de az "eldobom az agyam" élmény több, mint bizonyos, hogy elmarad.
Na most jöhettek, "védhetitek". 8) :D
Elég kevés olyan sorozatot ismerek, ami több évadból áll és lényegében az egyes szériák nem valamiképpen a nulláról indulnak ;) Jó a GoT mondjuk pont ilyen, mert ebben nagyon hosszútávú levezetés is jelen van. Viszont általában minden sorozat egy olyan szálon fut, amit az évadzáróval elvarrnak és más húrt pengetnek tovább. Ami ha jól meg van írva, akkor fenn tudja tartani az érdeklődést. Morgan úr esetében meg nekem legalábbis ez többé-kevésbé sikerül :)

Dex esetében meg vitatkoznék azzal, h érintetlen, mivel pont h az egyik legérdekesebb dolog az, ahogy a jellemfejlődését, karakterváltozását vetítik elénk a szériák és az azokban zajló események folyamán, következtében. Szerintem ez is egy nagyon izgalmas dolog, ahogy a kezdeti pókerarcú, érzelemmentes, gépies csóka hogyan változik meg és hogyan viaskodik önmagával és a Sötét Útitársával. Oké, h ez nem ilyen eldobom az agyam effekt, de nem is lehet az, mivel már 8 éve adagolják részletekben :D Viszont úgy gondolom, h pont az évadzárók igen komolyan sokkolták a nézőket. Epikus a 4. évad vége, de elég korrekt a 6. széria utolsó jelenetsora is például. Plusz még annyi, h nem feltétlenül rá van minden kihegyezve, hanem a szerettei, közvetlen környezete is elég meredek szitukba keverednek, amik szintén erős drámaiságot, impulzust adnak a sorozatnak.

Persze ezektől még neked lehet unalmas, de azzal az érvvel nem nagyon értek egyet, h nem durranhat nagyot, mivel Dexet úgysem írják ki. Érdekes is lenne, ha a címszereplő kiiktatásával sokkolnák a közönséget és utána még futna tovább a róla elnevezett sorozat :lol: Bár végül is, ha a hugit helyeznék előtérbe utána, akkor mehetne tovább Debster néven :mrgreen:
Deus
Boixos Nois

2013.08.15. 21:03:49

miihii írta:A cím önmagáért beszél, gif-ek a legdurvább GoT gyilkokról 8)
Nálam a námbör one a "korona súlya" 8) Az nagyon ott van.

Uh, volt pár haláljelenet amelyet teljesen elfelejtettem már... :?
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2013.08.15. 20:13:55

Ha az egy évadosak is szóba jöhetnek, akkor a Banshee-t ajánlanám, nagyon pörgős, de a Hannibal is egész jó.
Vagy, ha több évadot akartok lepörgetni, akkor a Justified-et ajánlom. Viszonylag pörög, de van egyfajta könnyedsége, ami nekem bejön.

A Dexter unalmasságát - ha tényleg az - az adott évadok milyensége nem igazán befolyásolja, bármennyire is furán hangzik. A Dexternél az alapötlettel van a gond. Legalábbis nekem ez az, ami miatt elmúlt a varázslat. A fő szálak minden évadban szinte a nulláról indulnak, aztán a végén simán meg is oldódnak. Ott van Dex, aki messze a legérdekesebb karakter és ő érintetlen, ezért érzed, hogy olyan nagy dráma mégsem történhet, hiszen Dexter-t csak nem írják ki - ez azért még nem spoiler. ;)
Én ezek miatt hagytam abba valahol az ötödik évadban. Lehet, hogy előveszem majd és ledarálom, de az "eldobom az agyam" élmény több, mint bizonyos, hogy elmarad.
Na most jöhettek, "védhetitek". 8) :D
miihii
KHAL

2013.08.15. 19:00:08

http://www.hbo.hu/series/tronok-harca/a ... aban_44311

A cím önmagáért beszél, gif-ek a legdurvább GoT gyilkokról 8)

noname!

A The Shield-et (Kemény zsaruk) ajánlanám még.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.15. 18:38:55

Áthozom
noname írta:Ez direkt külön írom: Valaki ajánljon valami jó sorozatot, mert a barátnőmmel kifogytunk. Az eddigi kedvencek:

Supernatural,Game of Thrones,24,Avatar the last Airbender,Full metal alchemist,Death note,,Code Geass,Elfen lied,Sherlock,Firefly,Simpsons,Family Guy,Futurama,House MD, Arrow, American horror story, Castle, Hellsing

Amik nem váltak túlzottan be: Sopranos, Lost, Battlestarr Galactica(rémes karakterek), Breaking bad(ez még azért rajta van a listán),Dexter(sztem 2 szezon után már unalmas),South Park,Cleveland Show, American dad, Walking dead, Prison break,Touch(határeset, de unalmas),Grimm(rémes karakterek)

A Wire épp most van elbírálás alatt.

Amit keresünk, az ne legyen sitcom és legyen pörgős.

Szóval. Mit tudtok ajánlani? :wink:
- Homeland!!!! (Neked főleg azért, mert nagyrészt a 24 írógárdáját emelték át)
-Dexter csak a 2. évad után unalmas, talán a 3. az egyik leggyengébb évad, utána már csak jobb lesz.
-Ha a Firefly tetszett, akkor érdemes Whedon többi sorozatát is bepróbálni (bár személyes tapasztalatom erről nincs, de a rajongók egyöntetűen szeretik pl. a Buffyt is. Na meg ősszel indul a SHIELD)
miihii
KHAL

2013.08.15. 14:39:24

Egy kis CGI háttérmunka GoT módra.

A Sarah Connor Krónikák nekem is tetszett. Nem egy korszakalkotó sorozat, de egynek bőven jó, simán nézhető. ÉN is sajnáltam, h csak 2 évad készült belőle.
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.14. 20:03:52

Látta esetleg valaki a Being Human néhány részét? Nekikezdenék valami sorozatnak, de nem tudom, hogy érdemes-e erre időt szánnom.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Nemrég fejeztem be és nem mondom, hogy nem tudtam elszabadulni a TV elől, de szerintem nem rossz, legalábbis ahhoz képest amilyen kritikákat kapott. A legnagyobb hibája, hogy nagyon erőltetik, hogy történetileg illeszkedjen a Terminator eposzba és sokszor a nagy akarásnak besz...ás a vége. Ennek ellenére jó kis kikapcsolódás, csak kár hogy nem terveznek további évadokat.
Forca Barca!!!!
Rinku
Director del Fútbol

2013.08.14. 19:38:06

A BrBa-hez még egy kis ötletlabdacs. :) Tegnapi sörözés közben hallottakat osztanám meg, hátha érdekel valakit. :) Haverom elég sokat szokott böngészni a sorozattal kapcsolatban nemzetközi fórumokon, nálam is jobban rá van kattanva az egészre, és talált egy ilyet, amit tegnap el is mesélt, és amúgy érdemes végiggondolni:

Volt egy ilyen felvetés valahol, hogy Walt mintha örökölné az általa meggyilkolt emberek egyes jellemzőit. Mike megölése után a whiskey-t jéggel issza, pedig a 4. évadban jég nélkül tette ezt, ha valaki nem emlékszik erre a részre, ekkor volt az, amikor Mike-ot meghívta egy italra, az meg bevert neki egyet. Gus Volvoval járt, az 5. évad elején, ahogy Walt halászgatja elő a stukkert, szintén jól látszik, hogy egy Volvoval van. És a kocsik élettartama is egyezik, félig ócskavas mindkettő, bár ez mellékes, a hangsúly a márkán van. És ahogy most a 9. részben, amikor a nőci bemegy hozzá a kasszához. ahogy beszél a 14.95$-os számláról meg a "Have an A1 day.", azzal a tök természetes eladói arcberendezéssel, egy az egyben, mint Fring... Ezen a gondolatsoron kiindulva, visszakanyarodva az évad első részére, matat a Volvo hátuljában, majd beül a kávézóba. 52. születésnapja van, és a baconből formál magának 52-t, amit ugye Skyler készített neki végig. Lehetséges, hogy Walt meg fogja ölni Skylert? Elképzelhető. Semmin nem lepődök meg. Ahogy hazudik Jesse-nek Mike-ról és ahogy befenyítette Hanket is finoman, simán kinézem, lesznek még itt olyan csavarok... Abszolút el tudnám hinni, hogy így lesz. Lehet csak egy kósza meglátás egy fantól, és valami összeesküvés-elmélet, de lehet, hogy több is van benne. Pláne, hogy ugyanúgy borul rá a wc-re hányás előtt, mint ahogy Gus is Eladio házában. Ugyan a kettőnek közvetlen köze nincs egymáshoz, hiszen az előbb említetteknél mindig megvolt a személyes kontakt, de itt a néző felé mintegy sugallni akarják, hogy ugyanúgy a törölközőre térdepelve görnyedt a slózi felé, ahogy Fring is Mexikóban...

+1: Gilliganék elárulták, hogy egy jelentős szereplő meg fog halni az évadzéró előtt. Remélem a fentiekből nem Skyler lesz az, minden csak nem jelentős, hanem rettentő idegesítő... Én Jessere tippelnék, szerintem öngyilkos lesz. Totál kész van a srác...

+2: http://www.youtube.com/watch?v=XO7bEmbodDE Mythbusters... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2013.08.14. 20:33:12-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
miihii
KHAL

2013.08.13. 21:16:39

Deus írta:Legyen valaki olyan kedves, hogy belinkelné a Dex ASAP magyar feliratot? Mert sehol nem találom... :?
TESS
Válasz küldése