Game90 írta:Valami olyasmi
Amúgy ezt a meccset sem láttam...

Szóval ha nézted, akkor írhatnál róla pár sort, köszi
Jól van, az elégedettség úgysem olyan dolog lesz, amiben sok részed lesz a következő szezonban Arsenal-drukkerként.
Nagyon gyenge volt a Fener, pár perc után kialakult egy jó kis Senal-mezőnyfölény, ami gyakorlatilag az egész meccset végigkísérte. Cazorláék passzolgattak, a feneresek mikroszkóppal keresték a labdát, aztán amikor megtalálták, megpróbálták elvenni, ha sikerült, vezettek egy-két halálgyenge támadást, de ennyi. Ha jól emlékszem, Giroud-nak volt egy helyzete a részetekről. Ja, és Koscielnyt fejberúgta Webó, amiért simán ki lehetett volna állítani. Aztán a második félidőben Ramsey megtáltosodott, Gibbs góljában nagy szerepe volt, aztán ő is rúgott egyet (amiben a kapus is benne volt). Walcott is remekelt, gólpasszt adott Gibbsnek, aztán kiharcolt egy tizit,amit Giroud értékesített. Így meg is lett a 3-0, a szerencsétlen törökök ekkor jöttek rá, hogy gólt kéne rúgniuk, el is kezdtek támadni, de Szczesny szépeket védett, így ez nem sikerült nekik.
Nekem elég motiválatlannak és zavarodottnak tűnt a Fener, sokszor nem értették meg egymást a játékosok a pályán, támadásban pedig nagyon keveset mutattak, annak ellenére, hogy Kuyt és Sow is játszott.
MOM nálam Ramsey, egy hajszálnyival megelőzve Walcottot és Cazorlát, de Wilshere is egész jól játszott. Rosicky nekem annyira nem tetszett, Giroud so-so. Koscielny le lett cserélve a fejére kapott rúgás után, a helyére bejött Jenkinson, Sagna pedig bement középre, így kialakult a Jenkinson-Sagna-Mertesacker-Gibbs védelem, ami egészen jól funkcionált, Jenkinson különösen jól játszott, sokat ment előre a támadásokkal.
Mindenesetre messzemenő következtetéseket nem vonnék le a meccsből, mert a Fener nagyon motiválatlan és gyenge ellenfél volt.
Mi pedig közben 5-0-ra elvertük a grúzokat, Townsend és Paulinho gólja után Soldado duplázott, és Danny Rose is vert egyet. A visszavágón lehet nyomatni a fiatalokat.